slm kızlar yarın sabah epidural sezeryanla bebegime kavusuyorummm bugun yatısım yapıldı yarın sabah saat 08:00 de hastanede olacaz
dunurum gelmısssssss merveeeeeeeeeeeee ne yaptın kuzummm
ayyyy nasıl sevindimm kızz gözlerim doldu valla, kurtuluyosun çok şükür sancılardan ve o dr dan
hadi darısı bizeeee, merve yarın haberlerini ulaştırır bizeAlllah kavuştursun bebişineeeee
kızlar geçmişi okumadan ve gittiğim kontrolü anlatmadan önce dünürüm (bebekpoyraz)'ın yatışı yapılmış hastaneye hepinizden dua bekliyor, normal denencek sanırım olmadı sezaryene alcaklar... tam açıklama yapmamış ama yatışının yapıldığını yazmış msjda... dualarımızı eksik etmeyelim...
benim kontrol de normal çıktı doğum için şuan bir belirti yok doktor p.tesi bekliyor beni yanına... suyun sancın olursa gel hemen bekleme dedi, doğumu nasıl düşünüyorsun dedi dedim hocam size bıraktım siz ne derseniz onu yapıcam... tamam bi normali deneriz gidişat iyiyse doğurursun boyun uzun avantajlısın dedi...
benden haberler bu kadar kızlar başka haber var mı sizlerden?
canım kapladım kağıdı kırtasiyeden aldık yapışkanlıydıda genede çözüldü bende slikonla yapıştırdım üstünede fiyonk yaptım slikon tabancasıyla yapıştırdım yine ama az yaptım 25 tane yeter inş malzeme bulamadım sonra bide elim çok uyuştu yaparken zor oldu yaniinş onemli bi sorunu yoktur bebeşinn cok uzuldum ki inanıorum bişi olmıcak bikac gune alcak ebbegini kucagına ewine gitcek..volveroncumhastanede dagıtıcan cikolataları nasıl yaptın
ohhhhhhhhhslm kızlar yarın sabah epidural sezeryanla bebegime kavusuyorummm bugun yatısım yapıldı yarın sabah saat 08:00 de hastanede olacaz
benm doktorum şimdi yapmayı sacma buluo catı muayenesini dogum anında normal olursa normal olur yoksa sezeryan dıo şmdiden bişi diyemm dıo..ama catım darsa ben 40 a kadar da< beklemek istemm ki...baska dr a gtcem o yusden
canım kapladım kağıdı kırtasiyeden aldık yapışkanlıydıda genede çözüldü bende slikonla yapıştırdım üstünede fiyonk yaptım slikon tabancasıyla yapıştırdım yine ama az yaptım 25 tane yeter inş malzeme bulamadım sonra bide elim çok uyuştu yaparken zor oldu yani
ohhhhhhhhhsonunda kız baştan yapacaklarnı şimdi karar vermş doktorun şimdiden tebrik ederim
kız o ne biçim doktorçatın darsa neden strese girip bekliyosun o sancıları senmi çekiceksn deseydn doktoruna git valla biz doktorlardan daha çok şey bilir olduk
kız merve ben esrayla aynı gün doğurursun dedimde tutmadı tahminim ama genede belli olmazki
saol canımmm tşk ederım darısı sıze ınsallah
MERVEEE burdayım annem daha yenı geldım bende
canım kapladım kağıdı kırtasiyeden aldık yapışkanlıydıda genede çözüldü bende slikonla yapıştırdım üstünede fiyonk yaptım slikon tabancasıyla yapıştırdım yine ama az yaptım 25 tane yeter inş malzeme bulamadım sonra bide elim çok uyuştu yaparken zor oldu yani
ohhhhhhhhhsonunda kız baştan yapacaklarnı şimdi karar vermş doktorun şimdiden tebrik ederim
kız o ne biçim doktorçatın darsa neden strese girip bekliyosun o sancıları senmi çekiceksn deseydn doktoruna git valla biz doktorlardan daha çok şey bilir olduk
canım benimmm... gelinimin anası
hadi hayırlısı bacım yarın 8 den sonra miniğine kavuşuyorsun demek kıyamam beee :))
Burak'ım da içerde içlendi şimdi aahhh benim hatun doğuyor ben hala ana karnındayım:84: dio :90:
Rabbim göz açıp kapayıncaya kadar bebeğini kucağına almayı nasp eder inşallah canım, dualarımız seninle, yolda bi kendime dua ediyorum bi sana beni görsen
neyse doğumun saatin belli olmuş ne güzel darıısı bizlerin başına inşallah
inan bende cok dua ettım kuzum ıkımızedeıclenmesın ıclenmesın az kaldı onun da dogmasına yarın 8 den sonra ne zaman alırsa ıste
Fatmaya cok üzüldüm ya inş. en kısa zamanda kavuşur bebeğinee şu son zamanlarda en korktugum şey bu :2:Allah hayırlısını versin hepimiz için
face'den gördüm şimdi karacham'da yarın sezaryene giriyormuş 9 bucukta... hadi bakalım şimdiden 2 bebişimizin gleceği belli oldu, yok mu başka sürpriz yapaaaaaaaaaaan
iyi yapmış annenhadi yaaaa masallahhmerve o dr goreceksın varya yuzune bakamadı annemın bır suru hasta var en önde benı aldı hemen özelım dıe
ay fatmaya ne oldu kiibıse yok dımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?