2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar yarın sabah epidural sezeryanla bebegime kavusuyorummm bugun yatısım yapıldı yarın sabah saat 08:00 de hastanede olacaz

ayyyy nasıl sevindimm kızz gözlerim doldu valla, kurtuluyosun çok şükür sancılardan ve o dr dan
hadi darısı bizeeee, merve yarın haberlerini ulaştırır bizeAlllah kavuştursun bebişineeeee

kızlar geçmişi okumadan ve gittiğim kontrolü anlatmadan önce dünürüm (bebekpoyraz)'ın yatışı yapılmış hastaneye hepinizden dua bekliyor, normal denencek sanırım olmadı sezaryene alcaklar... tam açıklama yapmamış ama yatışının yapıldığını yazmış msjda... dualarımızı eksik etmeyelim...

benim kontrol de normal çıktı doğum için şuan bir belirti yok doktor p.tesi bekliyor beni yanına... suyun sancın olursa gel hemen bekleme dedi, doğumu nasıl düşünüyorsun dedi dedim hocam size bıraktım siz ne derseniz onu yapıcam... tamam bi normali deneriz gidişat iyiyse doğurursun boyun uzun avantajlısın dedi...

benden haberler bu kadar kızlar başka haber var mı sizlerden?

ayyyy nasıl sevindimm kızz gözlerim doldu valla, kurtuluyosun çok şükür sancılardan ve o dr dan
hadi darısı bizeeee, merve yarın haberlerini ulaştırır bizeAlllah kavuştursun bebişineeeee

canım benım ya cok saol ben haber verırım zaten merveye allah ızın verırse

esra burda şekerimmmmmmmhoşgeldinnnn

inş onemli bi sorunu yoktur bebeşinn cok uzuldum ki inanıorum bişi olmıcak bikac gune alcak ebbegini kucagına ewine gitcek..volveroncumhastanede dagıtıcan cikolataları nasıl yaptın
canım kapladım kağıdı kırtasiyeden aldık yapışkanlıydıda genede çözüldü bende slikonla yapıştırdım üstünede fiyonk yaptım slikon tabancasıyla yapıştırdım yine ama az yaptım 25 tane yeter inş malzeme bulamadım sonra bide elim çok uyuştu yaparken zor oldu yani
slm kızlar yarın sabah epidural sezeryanla bebegime kavusuyorummm bugun yatısım yapıldı yarın sabah saat 08:00 de hastanede olacaz
ohhhhhhhhhsonunda kız baştan yapacaklarnı şimdi karar vermş doktorun şimdiden tebrik ederim
benm doktorum şimdi yapmayı sacma buluo catı muayenesini dogum anında normal olursa normal olur yoksa sezeryan dıo şmdiden bişi diyemm dıo..ama catım darsa ben 40 a kadar da< beklemek istemm ki...baska dr a gtcem o yusden

kız o ne biçim doktorçatın darsa neden strese girip bekliyosun o sancıları senmi çekiceksn deseydn doktoruna git valla biz doktorlardan daha çok şey bilir olduk

saol canımmm tşk ederım darısı sıze ınsallah

MERVEEE burdayım annem daha yenı geldım bende

kız merve ben esrayla aynı gün doğurursun dedimde tutmadı tahminim ama genede belli olmazki

anam yok bacım herşey normal bebek iyi kilo almış bıraz boyu falan da iyi iri bebek ama normali denerz dedi...

bende geçmişi okumadan daldım meğer dünür burdaymış

saol canımmm tşk ederım darısı sıze ınsallah

MERVEEE burdayım annem daha yenı geldım bende

canım benimmm... gelinimin anası

hadi hayırlısı bacım yarın 8 den sonra miniğine kavuşuyorsun demek kıyamam beee :))

Burak'ım da içerde içlendi şimdi aahhh benim hatun doğuyor ben hala ana karnındayım:84: dio :90:

Rabbim göz açıp kapayıncaya kadar bebeğini kucağına almayı nasp eder inşallah canım, dualarımız seninle, yolda bi kendime dua ediyorum bi sana beni görsen

neyse doğumun saatin belli olmuş ne güzel darıısı bizlerin başına inşallah

normal ildigimz kare cıkolatalardan alıp kapladın yani..bende okadar filan yapcam gurbetteym zaten anca okadar kişi gelır fazla bile bana :) çikolatayı folyoya filan sarmadan direk onla mı kapladın peki?ya hiç sorma zaten cocuk hafatda 400 gr almıstı gecen sefer bu cocuk gelişmıo dedi nasıl olur 1 haftada 400 gr almıs dedm sonra haaa dedi gtt pc sine baktı gelişimi cok ii dedi..ben bişşi demesem korkutcak beni manyakk

merveeeee bikac gune sennde haberini alırızz dogurdum die p.tesiyi beklemez bile belki

inan bende cok dua ettım kuzum ıkımızede ıclenmesın ıclenmesın az kaldı onun da dogmasına yarın 8 den sonra ne zaman alırsa ıste

Son düzenleme:
Fatmaya cok üzüldüm ya inş. en kısa zamanda kavuşur bebeğinee şu son zamanlarda en korktugum şey bu :2:Allah hayırlısını versin hepimiz için

inan bende cok dua ettım kuzum ıkımızede ıclenmesın ıclenmesın az kaldı onun da dogmasına yarın 8 den sonra ne zaman alırsa ıste

face'den gördüm şimdi karacham'da yarın sezaryene giriyormuş 9 bucukta... hadi bakalım şimdiden 2 bebişimizin gleceği belli oldu, yok mu başka sürpriz yapaaaaaaaaaaan

face'den gördüm şimdi karacham'da yarın sezaryene giriyormuş 9 bucukta... hadi bakalım şimdiden 2 bebişimizin gleceği belli oldu, yok mu başka sürpriz yapaaaaaaaaaaan

hadi yaaaa masallahh merve o dr goreceksın varya yuzune bakamadı annemın bır suru hasta var en önde benı aldı hemen özelım dıe

hadi yaaaa masallahh merve o dr goreceksın varya yuzune bakamadı annemın bır suru hasta var en önde benı aldı hemen özelım dıe
iyi yapmış annen neyse düşünme bunları yarın yavruna kavuşuyorsun, bugun karnındayken yarın kollarında olacak inşallah... :)

ay fatmaya ne oldu kii bıse yok dımı

fatma sezaryen olmuş bacım ama kordon dolanmasındn tehlikeli bi doğum olmuş başka hastaneye götürmüşler sanırım... daha kucağına alamamış ((( arıycam da daha bugun ameliyat olmuş rahatsız etmek de istemiyorum yarın ararım artık ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…