2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay fatmaya ne oldu kii bıse yok dımı

kordon dolanmış cnm bebeğinin boynuna hiç ağlamamış doğumdan sonra adanaya sevk edilmiş muhtemelen doğum yaptıgı hastanede yeni doğan yoğum bakımı yok..
kızlar siz araştırdınızmı varmı doğum yapacagınız hastanede yeni doğan yogum bakımı?? herşey bizler için sonuçta

ay bismillah yaaa sımdı okudum evet adanaya kaldırmıslar hangı hastane acaba butun hastanelerde tanıdık var hemen hemen adanada memleketımın hastanelerı cok ıyıdır ozele kaldırdılarsa umarım unıversal hospital a kaldırmıslardır bebek bolumu super

ayy hangi fatma bu hilmifatma mı.??? cok üzüldüm yaaa..allahhım korusun bebegini...canım benim yaa inşllhh bişeyi yoktur..ben de doguran varmı diye girdim baktım bi..üzüldüm şimdi bak..zaten zır zır aglıyorum...kötü oldum şimdi

tam manyakmış doktorun inş daha iyi bi doktor bulursn canm çikolatayı folyoya sardım önce evet kare çikolata dan yaptım .....

slm kızlar yarın sabah epidural sezeryanla bebegime kavusuyorummm bugun yatısım yapıldı yarın sabah saat 08:00 de hastanede olacaz
hadi gözünaydın, kurtuluyorsun sancılardan..
face'den gördüm şimdi karacham'da yarın sezaryene giriyormuş 9 bucukta... hadi bakalım şimdiden 2 bebişimizin gleceği belli oldu, yok mu başka sürpriz yapaaaaaaaaaaan

escool da yarındı sanki. yarın bereketli bir gün olacak:))

evet canım malesef o.. ( sen naptın nasılsın?

hilmi fatma canım. bebeğini görememiş bile yazık. inşallah düzelir bir an önce. doğuran çok, doğurmayan az kaldı:)))

sen nasılsın? var mı gelişme, doğum tarihi belli mi bebişin?

kızlar ben de artık İzmirdeyim..dün kontrolüm vardı, Pazartesi sabah 9.30gibi alacaklar..dogumum Kent hastanesinde Pof.dr.Namık Demir yapacak..eger oglumda tahmin edildigi gibi bi sıkıntı varsaki olma ihtimali zaten kesin gibi Dokuz Eylül Üniversitesine nakil olucak..belki kucagıma bile alamıycam kokusunu duyamıycam ben de Fatma gibi..ve belki ameliyatı kaldıramıycak minik bedeni bilmiyorum..ama en azından herşeye hazırlıklıyım doktorlarım da hazır olacak umarım..Allah kimseye evladıyla ilgili bi sorun yaşatmasın, doguma gitmeme cok az kaldı hala coraplarını koklayıp aglıyorum..yemeden içmeden kesildim zaten son 2 aydır..o yüzden Fatmanın yaşadıklarını cok iyi anlıyorum ama onunki hazırlıksız olmuş cok talihsizlik olmuş..allah acil şifalar versin..umarım bi daha kimse böyle bişey yaşamasın..herkes için ve kendim için bugün cok dua edicem...

deme öyle ınsallah bıse olmaz rabbım bu mubarek gunde kötü seyler yasamamıs görmemıse cevırsın senı saglıklı sıhhatlı al ınsallah kuzunu allahım darda koymaz ınsallah

bodrum bu aksam dualarimioncelikle sizlere yollayacagim insallah bevegini saglikla kucakla bu gectigin karanlik gunleri bebeginin mis kokusu unuttursun sana canim

canım Allah yardımcın olsun dualarımız seninlee hayırlısıyla kurtulup bebeğini kucagına alıp koklayacaksın inş.
bebeğinde iyidir inş. yerim onu
azıcık sakin olmaya çalış bebişinde cok etkileniyor bak annesinden

canım bu mübarek gece hürmetine Rabbim yardımcınız olsun duamda olucaksn inş bi mucize olurda bebeğin sağlıklı doğar ne bileym Allah büyük tür vardır bununda bi hikmeti

evet canım malesef o.. ( sen naptın nasılsın?

canım ben aynıyım degişen düzelen bişey yok..sonumuz ne olcak belirsiz..önce Allaha sonra doktorlara emanet etcem artık daha başka bi sorunu cıkmasında tek dilegim bu..Allah cözülmez sorun vermesin inşllh kimseye..senin dogum ne zaman??

hilmi fatma canım. bebeğini görememiş bile yazık. inşallah düzelir bir an önce. doğuran çok, doğurmayan az kaldı:)))

sen nasılsın? var mı gelişme, doğum tarihi belli mi bebişin?

canım benim işte yazdıgım gibi aynı sorun devam ediyor..dogunca belli olcak ne oldugu..ama hazırlıgımızı yaptık, aglıyorum işte durup durup iki aydır durmadı gözyaşım..cok kötü bi hamilelik gecirdim..ama en azından hazırlıklıyım napayım kader...6 haziranda alalım dedi..aslında 25 haziranda dogum ama bagırsaklar cok cok genişlemiş artık alalım dedi..bugün akciger ignesi falan da yaptırdım öle söyledi..sen nerdesin?? nerde yapıcan dogumu ve nezaman??

canım benim her zaman dualarımdasın. inşallah her şey çok güzel olur... Namık Demir güvenilir bir doktor ama eminim şartları zorlayacaktır. sen de olumlu düşünmeye çalış ki bebeğin de senden güç alsın...

arkadaslar icime sinmedi fatmayi aradim... neyseki bu sefer daha iyi haberler aldim hamdolsun

bebegin kalp atislari iyiymis tabi musaade altindaymis fakat tansiyonu dusuyormus kan tahlilleri yapmislar sonucu henuz cikmamis
yarin ogleden sonra fatmaya bilgi vereceklermis bende ogleden sonra onu arar bilgi alir yazarim insallah iyi haberlerini
kayinvaldesi gidip bebegi gormusler 3 kg mus 38 haftasindaydi oda.
boyle
allah kimseyi boyle seylerle imtihan etmesin, beterinden korusun

canım benim dualarımız seninle, moralini bozup da bebeğine de yansıtma... inşallah ameliyattan sağ salim çıkacaksınız ikinizde ve eğer böyle bi sıkınıtısı varsa doktorların da hazırlıklı çok iyi şekilde bakılacağına eminim... bişey olcağını sanmıyorum içimde kötü bi sıkıntı yok bebeğinle alakalı... ameliyat olmasını hazmedemiyor olabilirsn ama iyileşmesi için bu şart... sonunu düşün sonunda bebeğini kucağna alacağını düşün ki bundan hiç şüphem yok Allah'ın izniyle...

dualarımız seninle lütfen moralini düzelt... önce bebeğin sonra kendin için.

ohh çok şükür bende rahatsz etmiyim diye aramıyordum yarın arıyım inşallah daha iyi haberlerini alırız... maşallah 3 kilo doğmuş demek Allah bir an önce kavuşmalarını nasip eder inşallah

ohh çok şükür bende rahatsz etmiyim diye aramıyordum yarın arıyım inşallah daha iyi haberlerini alırız... maşallah 3 kilo doğmuş demek Allah bir an önce kavuşmalarını nasip eder inşallah

sesi daha iyi geliyordu hilmide yoldaymis, henuz varmamis. biliyorsun orada kayinvaldesinde ailesi yaninda degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…