Bodrum canım sana da rastlamak çok iyi oldu.. Allah sağlık sıhhat versin inşallah bebişine.. Umarım hiçbirşey çıkmaz ama unutma bebekler çok güçlü oluyorlar korkma, iyi doktorlara emanetsin.. Senin de hayırlı haberlerini alırız buralarda inşallah.. Yanlız biz seni çok merak ediyoruz, bir arkadaşın girip bize bilgi verebilir mi.. Telefonunu verebileceğin sence de sakıncası yoksa tabi.. Merakta bırakma bizi.. Dualarım seninle canım.. Allah bebeğini sana bağışlasın..
Artık bu durumda da kırgınlık mırgınlık dinlemezler de inşallah kızlarının yanında olurlar.. Aksi taktide Fatma bu yaşananları asla unutmaz...En acı günlerinde de yanında olmazlarsa artık yuh yani... Çok sinir oluyorum ya bu işlere, çok üzüldüm..
Merhaba yazını gördüm yazmak istedim. benim bebeğim için neler dediler bana gebelikte bir mikrop bulaştı ve bu mikrop o kadar kötü ki kesin bebeğede bulaştı dediler plesantam tamamen kireçlendi doktorum ümidi kesti ben her defasında benim bebeğim güçlü ona bişey olmayacak dedim ki bana en kötü ihtimalleri saydılar.36 haftalıkken doğurdum hemen bebişimi alıp bir sürü tahlile soktular delik deşik ettiler ama benim içim rahattı o benim kızım güçlüdür dedim akşama kadar getirmediler yanıma kuvoze alırız belkı dedıler ben dedim o kendini kurtaracak gerek kalmayacak. ve akşama yanıma getırdıler tum doktorları şaşırttı benim kızım. Allah yardımcımız oluyor dua et bol bol bugunde ve herkesten dua ıste. Allahım inşallah yardımcınız olacaktır
tamam canım akşam girmeye çalış emi... olmadı yarın haber et bana çok öptük sizi kızıma iyi bak :)ben cıkıyom kızlar esım gelıyor
aksama gelebılırsem gelırım olmadı yarın dünürümle haber verırım
saol canım benim..amin inşlhh..allah kimseye yaşatmasın yaa..işte önceden bilmek de sorunu hem avantaj hem dezavantaj oluyor..moralin cok bozuluyor günlerin haram oluyor..ama dogunca bi şok yaşamaktansa en azından önceden biliyorum sorunu diyorum işte bide alıştım artık 2.5 aydır bu gercekle yaşıyorum..her doktor muayenesinden sonra aglayarak cıkıyorum..herkes bebek şekerlerini hazırlarken ben hiç bişeyini yapamadım herşeyi içimde kaldı ..hamileligim burnumdan geldi ama inşallahh sonu iyi olsun..hiçkimse evladıyla sorun yaşamasın inşllhhh..hayat boyu hep saglıklı olsunlar inşlşllhhh...
her şeyin güzel olacağına inanıyorum ben. kent hastanesine hiç gitmedim ama çok iyi bahsediyor herkes. ben izmire gitmedim, doğumu burda yapacağım. inşallah pişman olmam ama...
insallah oykumcum ya
ege ile konursan yada fmg ile haber verirmisin onlarda fatmaya cok yakinlardi bilmek isterler bende numaralari yok cunku
acaba kuzu dogurdumu onuda merak ediyorum[/QUOTE
Tamam canım ararım ben size haber veririm..
Öyküm sen dogurdun mu????? canım benim biliyorum sen de benim için cok endişelendin..hepiniz benimle şoku yaşadınız..herşey yolunda giderken bi anda neler olabildigine tanık oldunuz..canınızı sıkmamaık için cıktım inanın..ben delimaviyle görüşüyorum devamlı..onda numaram var o size extra bi durum olursa yazar..tabi kendiside dogum yaparsa o da giremez ama onunla mutlaka haber gönderirim..kendim nete girebilirsem girerim..ama eve ne zaman dönerim bilmiyorum..şimdilik İzmirde kalıcam..senin bebek nasıl? ne zaman dogdu yaa? normal mi yaptın nasıl? şok oldum
Doğurdum güzelim 20 Mayısta, artık bebek tansiyondan dolayı beslenemedi diye 37+1 de aldı doktor.. 2 haftalık oldu valla.. Tansiyonumda doğumda fırladı zaten sezeryan oldum canım.. Darısı başına, hiç merak etme bebeğin çok güçlü olacak görürsün bak ... Canım delimavi haber versin valla merak ettirmeyin... Çok merak ediyoruz yoksa..
minik mucizem saol canım benim..ben de sizi üzmemek için girmedim hiç..ama delimaviden alıyodum güzel dogum haberlerini..fatmayı gördüm girer girmez cok üzüldüm..umarım hiçbisorunu kalmaz kucagını alıverir bebegini..bu forumdaki herkesin samimiyetini okadar iyi biliyorumki her kötü dogumda kendimiz kadar cok üzülüyoruz..herkes cok icten merak ediyor birbirini..umarım en kısa zamanda Fatma da yavrusuna sagsalim kavuşur da bu son olur bidaha kimse böle kötü bi tecrrübe yaşamaz..
tamam canım akşam girmeye çalış emi... olmadı yarın haber et bana çok öptük sizi kızıma iyi bak :)
canım ben inanıyorum bozma moralini burnundan da gelmesin, iyileşip kucağına alacağın günleri düşün... hepimizin duaları seninle... zaten burda bişey olsun herkes tek yürek oluyr işte bu benim çok hoşuma gidiyor...
bu arada FATMA'yı aradım sesi durgun ama iyiydi kızlar, son haberleri de iyi almış yengesi bebeği görmeye gitmiş iyiymiş yarın sabaha kadar nolcak bakalım... şuan bebeği kucağına alamamanın üzüntüsünü yaşıyor o...ama bişey olmucak sağ salim kavuşcak onlar da... :)
insallah oykumcum ya
ege ile konursan yada fmg ile haber verirmisin onlarda fatmaya cok yakinlardi bilmek isterler bende numaralari yok cunku
acaba kuzu dogurdumu onuda merak ediyorum[/QUOTE
Tamam canım ararım ben size haber veririm..
Doğurdum güzelim 20 Mayısta, artık bebek tansiyondan dolayı beslenemedi diye 37+1 de aldı doktor.. 2 haftalık oldu valla.. Tansiyonumda doğumda fırladı zaten sezeryan oldum canım.. Darısı başına, hiç merak etme bebeğin çok güçlü olacak görürsün bak ... Canım delimavi haber versin valla merak ettirmeyin... Çok merak ediyoruz yoksa..
Cok cok sevindim Öykümcüm..allahh analı babalı büyüttürsün...hayatı boyunca hep güzel günlerini göstersin inşllahh..saglıkla büyüt bebegini..olsun 37+1 güzel bi zaman premature olmamış en azından..benimkide tam 37+2 olmuş olcak bu zamana kadar dayandı valla diger doktora göre pazartesiye cıkmaz diyodu 6.5aylıkken..sezeryan da olsan normal de cocuk saglıklı olsunda sorun degil kısmet napıcan..cok sevindim..sagsalim kurtulmuşsn darıısı başımıza...öp kokla bebişi benim için..
Cok cok sevindim Öykümcüm..allahh analı babalı büyüttürsün...hayatı boyunca hep güzel günlerini göstersin inşllahh..saglıkla büyüt bebegini..olsun 37+1 güzel bi zaman premature olmamış en azından..benimkide tam 37+2 olmuş olcak bu zamana kadar dayandı valla diger doktora göre pazartesiye cıkmaz diyodu 6.5aylıkken..sezeryan da olsan normal de cocuk saglıklı olsunda sorun degil kısmet napıcan..cok sevindim..sagsalim kurtulmuşsn darıısı başımıza...öp kokla bebişi benim için..
Sağol canım benim aynı haftalarda doğurmuş olcaz.. Valla bebek minik ama baya bir güçlü küçük olması mesele değil takılma sen..Herşey yoluna girer merak etme.. İnşallah seninkide dayanır, evet baksana seninki kaç haftadır dayanıyor... O salak doktoru dinleseydin şimdi nolcaktı kimbilir.. Darısı başına canım.. Seninde bebeğini öpüp koklayacağın günler çok yakın merak etme.. Benim içime hiç kötü şeyler doğmuyor valla arkadaşım, güzel haberler alcaz senden inşallah.. Kendine ve bebeğine iyi bak..
canım üzülüyoruz tabi böyle haberlere ama herşey insan için sıkıldığında buraya gelip dertlşmek hepimize iyi geliyor
sende üzerim diye düşünme ne olur içine atmak insanı daha çok yruyor
bebğinde bu gnleri atlatacak emin ol güçlü ve güzel yürekli br annenin bebeği o
Sağol canım benim aynı haftalarda doğurmuş olcaz.. Valla bebek minik ama baya bir güçlü küçük olması mesele değil takılma sen..Herşey yoluna girer merak etme.. İnşallah seninkide dayanır, evet baksana seninki kaç haftadır dayanıyor... O salak doktoru dinleseydin şimdi nolcaktı kimbilir.. Darısı başına canım.. Seninde bebeğini öpüp koklayacağın günler çok yakın merak etme.. Benim içime hiç kötü şeyler doğmuyor valla arkadaşım, güzel haberler alcaz senden inşallah.. Kendine ve bebeğine iyi bak..
saol canım benim..evet aynı zamanda dogacaklar..evet ben hiç vazgecmedim oglumdan, ölü dogum yapabilirsin dediklerin de bile bırakmadım sarıldım..Allahıma cok dua ettim, cok agladım zırladım ama onun için cok araştırdım en iyi doktoru bulayım diye herkese yazdım sordum, okudum..resmen ultrason uzmanı oldum bi ara:) ama en kötüsü bana onun ölüm kararını vermek olurdu allah onu bana mecbur bırakmadı o beni daha da yıkardı, kordosentez sonucunu beklerken 5 yaş yaşlandım zaten..allah kimseyi bidaha böyle durumla karşılaştırmasın canım ya..cok öpüyorum...cok saol..bana yaptıgın duaların 10 katını allah sana versin inşllhh...
öyle canım..iyi dogumlar oldugu gibi malesef kötü durumlarda olabiliyor bazen..herkes şanslı dogmuyor..yeterki cözülebilcek durumda olsunlar anne yüregi gene de herşeye katlanıyor dayanıyor..zaten bu kararı verirken degişti hayatlarımız anne olmak risk almak her duruma hazırlıklı olmak demekmiş ben bu son 3 ayda bunu bizzat daha yakından anladım..allahım hep bunu diyorum sadece dogum da degil dogumdan sonrada hayat boyu allah kimseye evlat acısı evlat derdi yaşatmasın..hepiniz cok cok iyi yüürekli insanlarsınız kimse bunu haketmiyor ama bazen de tevekkül işte, allahtan...kimse özürlü saglıksız bi cocuk dogurmak istemez tabiki ama bazen de elinizden hiçbiişey gelmiyor..kötü şeyler düşünmeyelim Fatmada bebegi de benim oglum da sizin bebekleriniz de hepsi iyi olsun..güzel bi hayatları olsun inşllhh...bu sıkıntılı günleri de unutalım inşllhh..
Kızlar ben kaçıyorum kızım altını dolurmakla meşgul de ... Girerim yine iyi akşamlar size..
hepsi iyi olacak ben buna yürekten inanıyorum
şu dğum telaşlarını bir atltalım hepimiz burada toplanıp minikler hakkında konuşmaya devam edicez yine
evet anne olmaya krar vermek birçok riski göze almak demek am dünyanın e güzel duygusu da anne olmak
biraz sabır sonunda güzel günlr bizim olcak
şimid çıkmam lazım dualrım hepimiz içn olacak bu gece
ya kızlar her girdigim görürdüm eskiden kuzum noldu yaaa???dogum yaptı mı? cok merak ettim
canım benim olumsuz düşünme lütfen, kolay değil biliyorum ama neden kaldıramasın ameliyatı..blogcuannede bi hikaye vardı 24 haftalıkken doğan bir bebeği anlatıyordu dünya kadar ameliyat geçirmiş 600grcık bebek. düşünebiliyormusun..hiçbi olumsuz şey olmayacak dualarımız hep seninle..bugün özellikle bebeğine dua edicem...nolur üzülme...kızlar ben de artık İzmirdeyim..dün kontrolüm vardı, Pazartesi sabah 9.30gibi alacaklar..dogumum Kent hastanesinde Pof.dr.Namık Demir yapacak..eger oglumda tahmin edildigi gibi bi sıkıntı varsaki olma ihtimali zaten kesin gibi Dokuz Eylül Üniversitesine nakil olucak..belki kucagıma bile alamıycam kokusunu duyamıycam ben de Fatma gibi..ve belki ameliyatı kaldıramıycak minik bedeni bilmiyorum..ama en azından herşeye hazırlıklıyım doktorlarım da hazır olacak umarım..Allah kimseye evladıyla ilgili bi sorun yaşatmasın, doguma gitmeme cok az kaldı hala coraplarını koklayıp aglıyorum..yemeden içmeden kesildim zaten son 2 aydır..o yüzden Fatmanın yaşadıklarını cok iyi anlıyorum ama onunki hazırlıksız olmuş cok talihsizlik olmuş..allah acil şifalar versin..umarım bi daha kimse böyle bişey yaşamasın..herkes için ve kendim için bugün cok dua edicem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?