tmm işte çalışmanın tam zamanı doğumu unut o zamanı gelince sana hatırlatacak kendini :)
hoş geldiniz
hoşbulduukk nasılsınız
iyiyiz çok şükür,günler geçsin diye bekliyoruz.bekleyince zaman duruyor sanki sen neler yapıyorsun
kızlar günaydın nasılsınız? fatmadan haber var mı?
günaydın canım da benimde haberim yok ne oldu acaba zinkerbel biliyo onun haberi vardır tel de görüşüyolardı
kızlar günaydın nasılsınız? fatmadan haber var mı?
Umarım iyi haberlerini alırız.. rabbim yardımcıları olsun.. kızlar bişey sorucam size bu sıralar mideniz bulanıyor mu? ben istifar bile ediyorum normal midir acaba? bir de sabahları uyandığımda şiddetli bi baş ağrım oluyor nedendir acaba *
mide bulantısı bende de oluyo canım ama ara sıra çıkarıyorum ben.
baş ağrısı pek olmuyo canım bende. ama mide bulantısı fln nedendir bende bilmiyorum hiç
Umarım iyi haberlerini alırız.. rabbim yardımcıları olsun.. kızlar bişey sorucam size bu sıralar mideniz bulanıyor mu? ben istifar bile ediyorum normal midir acaba? bir de sabahları uyandığımda şiddetli bi baş ağrım oluyor nedendir acaba *
nerdeyse doğum yapıcaz hala bulanıyor :)))
benim bulantım yokta çok yanma oluyor.kan basıncı attığı için baş ağrısı olabilir tansiyonun nasıl yükselmiş olabilir mi
MERHABA GÜZEL ANNELER HEPİNİZE SAĞLIKLI,KOLAY DOĞUMLAR DİLİYORUM...BENDE ARALIK 2011 ANNE ADAYIYIM 3 AYLIK HAMİLEYİM ARADA SİZLERİ YAŞADIKLARINIZI OKUYUP HEYECANLANIYORUM..ALLAHIM HEPİNİZE GÜÇ SAĞLIK GÜZELLİK VERSİN İNŞALLAH
kitap bana melül melül bakıyo bari çalışayım biraz lafı gelmişkenbişey kalmadı şunun şurasında zaten doğurunca bakamıycam iyisimi çalışayım teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?