2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

iyiyiz çok şükür,günler geçsin diye bekliyoruz.bekleyince zaman duruyor sanki sen neler yapıyorsun

evet canım geçmek bilmiyo sıkıldım artık beklemekten burası bide şuan çok sıcak nem bastı iyice bunaltıyo insanı
bizde napalım ana kız pc başında takılıyoruz

günaydın canım da benimde haberim yok ne oldu acaba zinkerbel biliyo onun haberi vardır tel de görüşüyolardı

Umarım iyi haberlerini alırız.. rabbim yardımcıları olsun.. kızlar bişey sorucam size bu sıralar mideniz bulanıyor mu? ben istifar bile ediyorum normal midir acaba? bir de sabahları uyandığımda şiddetli bi baş ağrım oluyor nedendir acaba *

mide bulantısı bende de oluyo canım ama ara sıra çıkarıyorum ben.
baş ağrısı pek olmuyo canım bende. ama mide bulantısı fln nedendir bende bilmiyorum hiç

benim bulantım yokta çok yanma oluyor.kan basıncı attığı için baş ağrısı olabilir tansiyonun nasıl yükselmiş olabilir mi

arkadaşlar son günlerde tansiyon takibini ihmal etmeyin önemli doktorum hergün ölç dedi yüksek çıkarsa haberi olacakmış

MERHABA GÜZEL ANNELER HEPİNİZE SAĞLIKLI,KOLAY DOĞUMLAR DİLİYORUM...BENDE ARALIK 2011 ANNE ADAYIYIM 3 AYLIK HAMİLEYİM ARADA SİZLERİ YAŞADIKLARINIZI OKUYUP HEYECANLANIYORUM..ALLAHIM HEPİNİZE GÜÇ SAĞLIK GÜZELLİK VERSİN İNŞALLAH

canım bütün iyi dileklerin için teşekkürler, rabbim sana da zamanı geldiğinde hayırlı doğumlar nasip eder inşallah....

arada benimde bulanıyor ne kadar doğru bilemem ama doğum hazırlığı imiş :) başımda akşamları hafif ağrıyıp geçyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…