2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar birazdan girerim ben babam gelebilir belki birazda bişeyler atıştırıyim acıktık görüşürüüz

ya bebişler doğdu mu zati az geliyosunuz, bi de tatile gidin bura bomboş kalsın... biz evdeyiz... kırkı çıkınca bi hafta memlekete gidebiliriz.... bi hafta da benim memlekete gideriz... balıkesirliyim ben... eşimle şöyle altınoluk falan turlardık... o kadarcık... zaten ikimiz de yüzme bilmiyoz

merhaba kızlar nasılsınız bugün ben eh işte bebek hareketlerine canım sıkılıyo çok seyrek ve hafifleşti eşime söyledim iki üç gün daha doğurmazsam götürcekmiş doktora neyse ben bişeyler atıştıriyim ayla canım çizelge yapabildinmi

günaydın kızlar hepiniziiyisinizdir inşallah bebeği hasta olan bir arkadaş vardı haber alan oldu mu acaba ?

merve hk da hayırlısı olsun sat tarihin kaçtı senin canım ?
canım ondan haberleri zinkerbel veriyor, tlfn numarası bende var da aramaya cesaret edemiyorum kötü haber duyucam diye (

doktora bi umutla gidip boş dönmekten sıkıldım merve... her gidişimde canımı yakıyor ebeler poş dedikleri plesanta çok yukardaymş bebek kanala girmemiş henüz ama bu lekeler neyin nesi anlamadım... p.tesi gittiğimde konuşcam doğum meselesini, bebeğim de iri zaten... benim sat 17 Eylül... 24 haziran muhtemel doğum tarihi ama şuan bebeğim ultrasonda son haftasnda gözüküyor...
aynen ben de:)zaten hissediyormuşsun kesildiğini,karnına dokunulduğunu,bastırıldığını..ama acı hissi hiç yokmuş..ama ben genel anestezi olucam..uyuyup uyanıcam bi bakcam karnımı kesmişler

bende genel olucam sanırım korkarım kız tansiyon var zaten tavan yapar

ayyy sen altınoluklumusun canım benimde halamların yazlığı var her sene 2. tatilimi orada yaparım ben

ayy ben genel istemiyorum yaa bebişimi ilk ben görmeliyim

canım son zamanlar seyrekleşmesi normal.. hatta bi yerde okudum ki bebek doğum için enerji depolarmış...

ayyy sen altınoluklumusun canım benimde halamların yazlığı var her sene 2. tatilimi orada yaparım ben

ben merkezliyim canım gezmek için gidiyoruz oraya... oh ne güzel yapın tatilinizi... biz memleketlere ayırıyoruz tatil iznimizi....

ayy ben genel istemiyorum yaa bebişimi ilk ben görmeliyim

genel anestezide ne zaman uyanırsan o zaman görüyorsun bebişini..1 saati buluyor bazen ayılmak..herkes bebişini severken sen uyuyor oluyorsun..kötü aslında ama merve nin dediği gibi epidural olsam benim de tansiyonda tavan yapareşim de diyor senden önce ben görücem diye..kıskanıyorum valla:)

ayy keşke memleketim altınoluk izmir antalya olsaydıda tatile ne hacet

anladım cnm hayırlısı dr unla iyice konuşup değerlendir boşver ebelerle halletme işini bakalım dr un ne açıklamalarda bulunuyor ... inşallah bebişde iyi olmuştur .

kızlar doğum anını kaçırmayın bence.... benim epidural sezeryandı... öyle bakınıyon etrafa bişi hissetmiyon... sonra bebişin sesini duyuyosun... kıyamıyosun, ağlıyo, gelsin bi an önce anacığının koynuna diye için gidiyo.... tabi özel durumu olanlara bişi demiyom... ama korkmayın bence...

doğru söylüyosun bende okudum ama nebileyim doğuma kadar hiç doktora gitmeyecek olmam korkutuyo beni gittiğimde üç hafta vardı şimdi bir hafta geçti doğuma iki hafta gözüküyo iki hafta daha sancım gelmezse gitmiycekmiyim yani ya bişey olursa salak doktor

yok be hemen ayıltıyorlar ama konuşcak halin olmuyor bebeğini görüyorsun ama sevemiyorsun... iki ablamda aynı şeyi yaşadı... ameliyattan çıktıklarında gözleri açıktı ikinsinin de ama tam ayılmamışlardı...

benim ablam da genel oldu..geç uyandı nedense..yoğun bakım odasında beklettiler bir süre..demekki kişiden kişiye değişiyor..aiyyyy merveeee konuştukça insan sabırsızlanıyor yaaaaa:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…