2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar bu arada benim adet sancıları gibi olan sancılarım 2 gündür başladı ama bir türlü düzenen giremedi bakalım neler olacak :)

canım alibab istasyon caddesinin orda çok yakın oo sivritepeyi de biliyorum 12 sene yaşadım sivasta :)

belkide biliyorumdur gitmişimdir ama isim olarak bilmeyebilirim canım çifte minare ye falan çok giderdim ben bide ilk defa geçen sene yukarı tekkeye gittim harika biyer sivas manzarası harika kaleye falan çıktım bayaadır gezmemiştim ikl defa geçen sene gezdim

tekkenin orası zaten alibaba. çoook güzel bir memleket sivas ama iş imkanları yok işte emekli yeri.

tekkenin orası zaten alibaba. çoook güzel bir memleket sivas ama iş imkanları yok işte emekli yeri.

evet yaaa tam emekli yeri orası annemlerin oturduğu yerde sivaslı çok vardı tabii şivede sivasa kaçıyodu şimdi eşim ıspartalı ve şive olarak uymuyoruz bazen dediklerimi anlamıyo tabii dolayısıyla bende onları anlamıyorum zorluk çekiyorum biraz ama artık ben onların dilini çözdüm o beni çözemedi

hahaha :) Sivaslılar çook içten konuşur ya .. benim eşimde samsunlu bende onların dediklerini 3 yılda anca çözdüm benim halim perişan hem karadenize alıştım hem sivasa karışıyor arada bir :) bazen konuşuyorum eşim diyor ki sen iyice smasunlu oldun :))))

hadi yaa samsunlu oldun diyo hee yaa benim eşimin memleketinin şivesi komiğime geliyo konuşamıyorum ben niyeyse dürüyenin güğümleri varya biraz onlara benziyo şivesi bazen öyle kaynanamlar konuştuğunda anlamıyorum ne dediklerini ama sivasta canım ciğerim niydiyon bitanem falan daha samimi geliyo bana daha içten sanki

evettt bana da öyle ama ıspartalılarda komik oluyor ama çoook tatlılar ben çook severim güzel konuşurlar

evettt bana da öyle ama ıspartalılarda komik oluyor ama çoook tatlılar ben çook severim güzel konuşurlar

evet iyilerdir şivelerini nişalıyken hiç anlamıyodum hep soruyodum eşime ne dedi diye garibim bana tercümanlık yapıyodu ben hala da sivas şivesiyle konuşurum annem kızar bana bende derim ben özümü kullanıyorum derim

ne güzel kendi özünü kaybetmemen benim ailemde hala sivas şivesiyle konuşur ama ben çok fazla konuşamam çalıştığım ortamlar pek imkan vermiyor buna

ne güzel kendi özünü kaybetmemen benim ailemde hala sivas şivesiyle konuşur ama ben çok fazla konuşamam çalıştığım ortamlar pek imkan vermiyor buna

tabi çalıştığın ortam özen ister illa kibar kibar konuşucaksın
ayyy sırtıma ağrı girdi yaaa çok ağrıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…