2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim bu hafta hiç karnım doymuyor yaa..1-2 kilo aldım galiba bu hafta..basküle çıkmaya korkuyorum..sürekli karnım acıkıyor yaa..sizde durumlar nasıl?

psikolojikmi bilmiyorum bende yemeye başladım doğum fikrinden yiyerek uzaklaşıyorum

gerçi benim gibi tüm gün evdeysen normal cnm..bir tv ye bakıyorum bir pc ye..sürekli yeme modundayım:)o değil iyice midesiz oldum..alakasız şeyleri arka arkaya yiyebiliyorumaz önce karpuz yedim şimdi de yoğurt

gerçi benim gibi tüm gün evdeysen normal cnm..bir tv ye bakıyorum bir pc ye..sürekli yeme modundayım:)o değil iyice midesiz oldum..alakasız şeyleri arka arkaya yiyebiliyorumaz önce karpuz yedim şimdi de yoğurt

aynen bende evdeyim bütün gün bende kahvaltılık bişiler yedim arkasından dondurma yedim az sonra bisküvi yemeyi düşünüyorum mesela

aynen bende evdeyim bütün gün bende kahvaltılık bişiler yedim arkasından dondurma yedim az sonra bisküvi yemeyi düşünüyorum mesela

ohhh sefan olsun:)iyi hatırlattın bak ben de yiyeyim birazdan dondurmaboğazım ağrıyor gerçi yemesem daha iyiben sıcak birşeyler yeyip içeyim en iyisi..tosun olcaz tosuninşallah bebişler de kilo alıyordur bizimle:)

sancı , nişan , su gelmediği sürece bebek hareket takipleri öneriyor dr lar canım benim dr umda normal doğum konusunda gerçekten çok tecrübeli ve beni 10 gün üzerine çağırdı gittim nst me bakıldı sonra da tekrar 8 gün sonraya çağırdı normal doğum bekleyen arkadaşlar sakin olun , sabırı olun ... ben sabırlımıyım hayır ama işte dr um bunu öneriyor rutin hayata devam bende şimdi karar verdim bugün gidip dgs kitabı alıp çalışmaya başlıcam hamile değilmişim gibi :)

benimde 2 temmuzda smmm sınavım var çalışmam lazım ama bi türlü tam konsantre olamıyorum aklımın bitarafı hep orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…