2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

senin heyecanın bizden 2 kat fazla:)İnşallah sağlıkla alırsın bebişlerini kollarına:)kaç kilo olmuşlar?

SAĞOL CANIM.inşallah herkes bebeğini sağlıkla alsın.bütün duamız bu.

ben 32.haftadan beri sancıyla uğraşıyorum.15 gündür hastaneye gidip geliyoruz.nst ardına serum yiyip akşama geliyorum.dr um sağolsun ilaçlarla şuana kadar geldik.çarşamba günü 35 haftayı dolduruyoruz .ozaman alacak bebekleri işte.ciğer iğnesinide vurulduk.inşallah küveze girmezler.

kızlar bugün benim evlilik yıldönümüm.doktora bugün alalım dedim erken dedi.10 haziranı bekleyecekmişiz.inşallah kızım süpriz yapar annesine

Ah cnm yaa biz bir taneyi zor taşıoruz sen iki tane kolay mı..Allahım yardımcın olsun inşallah,çarşamba sağlıkla kavuş bebişlerine..inşallah küveze girmeden kavuşursun

kızlar selam dün güzel bi haber aldım..delimavi de dogurmuş..iyimiş bebek de kendisi de..merak edenlere söyliyim dedim o şimdi uzun süre giremez..suyu gelmiş gece 2 de ama bi türlü acılma olmamış spinal sezeryanla dogmuş cok memnun tavsiye ederim dedi..cok sevindim allah analı babalı büyütsün inşllahh..ben de bodrumda dogurmayı cok isterdim ama malesef kısmet olmuycak..

canım ne güzell herkes doğurmaya başladı darısı başımızaaa :)

oy maşşallah sübhanallah kolay geçmiş demek darısı bize.. kaç kg doğmş?

hayrlı uğurlu olsun bacım maşallah darısı bize :)
kızlar çarşamba günü epudural sezeryanla bebeklerime kavuşacam inşallah.hayırlısıyla.

hadi gözünaydın cnım sağlıkla kavuş bebişlerine inşşşşşşş

ayy canım ya herkes doğuruyo ne güzel olsun İzmir doğumlu olucak bebişin o da güzel bence kısmet öyleymiş canım yeterki sağlıklı doğsunlar boşver

delimavide kurtulmuş maşallah,daha kaç sefer darısı bize dicem acababenim daha çok var

3,400 falan dedi..zaten ultrasonda da en son 3,300 falanmış ultrasonla uyumlu cıkmış yani..allah nazarlardan saklasın Alptugcumu..oglumun ilk arkadaşı olacaktı o..benimki de sagsalim gelse..

gelir canımm gelir mervak etme inanıyorum ben :)) oğlumun ilk arkadaşı olucaktı deme olucak de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…