kızlar çarşamba günü epudural sezeryanla bebeklerime kavuşacam inşallah.hayırlısıyla.
senin heyecanın bizden 2 kat fazla:)İnşallah sağlıkla alırsın bebişlerini kollarına:)kaç kilo olmuşlar?
SAĞOL CANIM.inşallah herkes bebeğini sağlıkla alsın.bütün duamız bu.
ben 32.haftadan beri sancıyla uğraşıyorum.15 gündür hastaneye gidip geliyoruz.nst ardına serum yiyip akşama geliyorum.dr um sağolsun ilaçlarla şuana kadar geldik.çarşamba günü 35 haftayı dolduruyoruz .ozaman alacak bebekleri işte.ciğer iğnesinide vurulduk.inşallah küveze girmezler.
Ah cnm yaa biz bir taneyi zor taşıoruz sen iki tane kolay mı..Allahım yardımcın olsun inşallah,çarşamba sağlıkla kavuş bebişlerine..inşallah küveze girmeden kavuşursun
kızlar selam dün güzel bi haber aldım..delimavi de dogurmuş..iyimiş bebek de kendisi de..merak edenlere söyliyim dedim o şimdi uzun süre giremez..suyu gelmiş gece 2 de ama bi türlü acılma olmamış spinal sezeryanla dogmuş cok memnun tavsiye ederim dedi..cok sevindim allah analı babalı büyütsün inşllahh..ben de bodrumda dogurmayı cok isterdim ama malesef kısmet olmuycak..
kızlar selam dün güzel bi haber aldım..delimavi de dogurmuş..iyimiş bebek de kendisi de..merak edenlere söyliyim dedim o şimdi uzun süre giremez..suyu gelmiş gece 2 de ama bi türlü acılma olmamış spinal sezeryanla dogmuş cok memnun tavsiye ederim dedi..cok sevindim allah analı babalı büyütsün inşllahh..ben de bodrumda dogurmayı cok isterdim ama malesef kısmet olmuycak..
hayrlı uğurlu olsun bacım maşallah darısı bize :)teşekkürler kızlar hepimizin bebekleri hayırlı evlat olurlar inş. evet cnm normal doğum yaptım sunnii sancı ile biraz zor oldu doğuma 2 doktor 8 ebe girdi çok şanslıyım sanırım şimdi herşey iyi ....
kızlar çarşamba günü epudural sezeryanla bebeklerime kavuşacam inşallah.hayırlısıyla.
oy maşşallah sübhanallah kolay geçmiş demek darısı bize.. kaç kg doğmş?
ayy canım ya herkes doğuruyo ne güzelolsun İzmir doğumlu olucak bebişin o da güzel bence kısmet öyleymiş canım yeterki sağlıklı doğsunlar boşver
orası öle canım ya..yeterki saglıklı olsunlar..
Allah analı babalı büyütsün canım inşallah... kaç kg doğdu? kolay mıydı?
Merhaba arkadaşlar hiç sancısız doktora gittim ve perşembe günü doğum yaptım oğluşum yanımda şimdi bana bakıyo canım benim ...
Darısı başınıza...bu arada fatmaya neoldu ??????????????:26::26:
sen şimdi fatmaya göre çok avantajlısın iyi bi hastanede iyi bi prof gözetiminde herşey kontrol altında olacaksın herkes seferber olacak ben zinkerbel doktorlar bebeğe ümit vermiyormuş deyince şok geçirdim hala da merak ediyorum fatmayı
3,400 falan dedi..zaten ultrasonda da en son 3,300 falanmış ultrasonla uyumlu cıkmış yani..allah nazarlardan saklasın Alptugcumu..oglumun ilk arkadaşı olacaktı o..benimki de sagsalim gelse..
Merhaba arkadaşlar hiç sancısız doktora gittim ve perşembe günü doğum yaptım oğluşum yanımda şimdi bana bakıyo canım benim ...
Darısı başınıza...bu arada fatmaya neoldu ??????????????:26::26:
delimavide kurtulmuş maşallah,daha kaç sefer darısı bize dicem acababenim daha çok var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?