2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

orası öyle canım..benim de tek korkum işte hayatı boyunca kalıcı bişeyi olması..bide böle cocuklarda bi kaç anormali birden görülebiliyor o yüzden stresliyim..bilsemki bi amelliyatla gecicek bişey ozaman daha rahat olucam..ama sorun bagırsaklarında mı yoksa anusumu tıkalı nedir bilinmiyor suanda..makatın kapalı olması durumunda karnına baglanıyor bagırsakların ucu ve kakasını ordan yapıyor hijyen vs. dikkat edilmesi gerek..poşetlerle ugraşıyosun zaten bidahaki ameliyat 8aylıkken falan yapılabiiliyor..yani en az 3 ameliyatla sorun cözülebiliyor..ama tabi kakasını ilerde tutamama durumuda oluşabilir..ayy denizcim bu alternatifleri düşündükce kötü oluyorum..ama işte hazırlıklıyım dedigin gibi ama burnumdan geldi hamileligim allah kimseye vermesin..fatmanın bebegi de inşllhh düşünüldügü gibi degildir yaa iyileşmiştir bile inşllhh

hepiniz sabırsızsınız ne güzel heyecanla bekliyorsunuz..hadi cıksın artık seveyim diyorsunuz eminim de ..ben de sadece korku hakim..şimdi karnımda ya onun probleminin ne oldugunu da tam olarak bilmiyorum ondan sanki karnımdayken herşey daha kolay gibi geliyor..kucagıma alamadan o soguk ameliyat odalarına nasıl bırakıcam, yüzünü bi kere görürüm belki görmem ambulansla diger hastaneye taşınacak..2 gün ac kalıcak..ameliyatı kaldırcak mı? cözüm olcak mı? başka bi yerinde bi özürü var mı? diye diye kabuslar görüyorum devamlı..allah kimseyi böyle benimki gibi işkence gibi bi hamilelik vermesin ama hep tesellim var beterin beteri vardır diyerek şükrediyorum..Allahıma havale etsin..hayırlısı neyse o olsun inşşllh...

ne oldu canm ben fransız kaldım haberim yok umarım bi sorum yoktur

canım Allahtan ümit kesilmez diye bi durumda var bu önce fatmacım için sonra senin... sen fatmaya göre daha avantajlısın şuan, bütün doktorlar hazır doğumunu bekliyor... herşeyi araştırdın herşeye hazırlıklı ve bilinçlisin... tıp çok ilerledi erken müdahele çoğu zaman hayat kurtarıyor ki bebeğin için herşey çoktan düşünüldü... ameliyat süreci zor bi süreç olacaktır senin için, biz ne kdar seni teselli etsek de... ama sonunda düzeleceğini düşün... dualarını eksik etme, burda hepimiz dualar dağıtıp ettik birbirimize, o dualar eminim yerini bulacak... canını sıkma bebeğine yansıtma canım... düzelcek Allah'ın izniyle...

inşallah canım burda bi arkadaşımın bebeğin anüsü tıkalı değil ama dardı 8 aylık ameliyat oldu gayet iyi dediğin gibi biraz bakım istiyo ama abartılıcak bişeyi yok yeterki çözülecek bişey olsun zamanla düzelir bu zamana kadar dayandıysa demekki bünyesi kuvvetli olacak

ne oldu canm ben fransız kaldım haberim yok umarım bi sorum yoktur

canım benim herşey yolunda giderken bi anda 27.haftada kalın bagırsaklarda genişleme görüldü işte..normalde olmaması gereken kadar genişlemiş..7mm olması gerekirken o ayda benimkinde 14mmdi işte..sonra tabi doktor panik yaptı alalım dedi pazartesiye kalbi durmuş olabilir dedi ama o doktor yanlış teshisde bulunmuş bagırsakalrı dügümlenmiş sanmış halbuki anne karnında bagırsak dügümlenmesi pek olmayan bişeymiş..işte ben de izmirde riskli gebelik doktoru buldum falan o kordosentez yaptı taa işte 6.5aydan sonra oldu bütün bunlar cünkü başka böle böbrek ve bagırsak sorunları down sendorumlu cocuklarda daha cok görülüyomuş falan filen derken test ii cıktı ama tabi hiçbişeyin garantisi yok..hala da teşhis belli degil işte..pazartesi sezeryanla dogum yapıcam..gerisi kısmet ne cıkacagı..

amin Mervecim..inşllah kimse kötü bi sürprizle karşılaşmaz..inşlhh tek sürpriz benimkinin sapasaglam dogması olur..dualarım bütün dogmuş ve dogacak bebekler için

kızlar cıkıyorum.. allah hepimizin hayırlı haberlerini duyursun inşllhh...bundan sonra ömür boyu saglıkla büyütelim cocuklarımızı..cok öpüyorum..kendinize iyi bakın..

ayy hiç haberim yoktu tatlım şimdiye kadar Allah hayırlısını versin bitanem dualarıma senide katarım inşallah sorun olmaz annelik fedakarlıktır biraz bakımla ilgiyle herşeyi atlatacağını düşünüyorum.doğumdan sonra bizi habersiz bırakma tlfn no falan bişey ver bak fatmaya ulaşamıyoruz çok merak ettik ya mervede var aslında no su ama bi arasak keşke.sende güçlü ol annesi

kızlar cıkıyorum.. allah hepimizin hayırlı haberlerini duyursun inşllhh...bundan sonra ömür boyu saglıkla büyütelim cocuklarımızı..cok öpüyorum..kendinize iyi bakın..

güle güle canım dualarımız seninle kendine ve bebeğine dikkat et... güzel haberlerle gel...

nasıl istek göndericem ki yada gönderdim mi? yağmur erensoy dadak olarak nasıl bakabilirim ?

ebruyu ekle o seni dahil edecekmiş sanırım canım.

ebruuu bi yardımcı oluver... :)

neyse kızlar ben kaçar bebek çok ağırlık yapıyor uzanayım az...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…