sen şimdi fatmaya göre çok avantajlısın iyi bi hastanede iyi bi prof gözetiminde herşey kontrol altında olacaksın herkes seferber olacak ben zinkerbel doktorlar bebeğe ümit vermiyormuş deyince şok geçirdim hala da merak ediyorum fatmayı
kızlar ben sık giremiyorum ama face de grup var sanırım nasıl katılabiliriim yardımcı olurmusunuz
gelir canımm gelir mervak etme inanıyorum ben :)) oğlumun ilk arkadaşı olucaktı deme olucak de :)
orası öyle canım..benim de tek korkum işte hayatı boyunca kalıcı bişeyi olması..bide böle cocuklarda bi kaç anormali birden görülebiliyor o yüzden stresliyim..bilsemki bi amelliyatla gecicek bişey ozaman daha rahat olucam..ama sorun bagırsaklarında mı yoksa anusumu tıkalı nedir bilinmiyor suanda..makatın kapalı olması durumunda karnına baglanıyor bagırsakların ucu ve kakasını ordan yapıyor hijyen vs. dikkat edilmesi gerek..poşetlerle ugraşıyosun zaten bidahaki ameliyat 8aylıkken falan yapılabiiliyor..yani en az 3 ameliyatla sorun cözülebiliyor..ama tabi kakasını ilerde tutamama durumuda oluşabilir..ayy denizcim bu alternatifleri düşündükce kötü oluyorum..ama işte hazırlıklıyım dedigin gibi ama burnumdan geldi hamileligim allah kimseye vermesin..fatmanın bebegi de inşllhh düşünüldügü gibi degildir yaa iyileşmiştir bile inşllhh
orası öyle canım..benim de tek korkum işte hayatı boyunca kalıcı bişeyi olması..bide böle cocuklarda bi kaç anormali birden görülebiliyor o yüzden stresliyim..bilsemki bi amelliyatla gecicek bişey ozaman daha rahat olucam..ama sorun bagırsaklarında mı yoksa anusumu tıkalı nedir bilinmiyor suanda..makatın kapalı olması durumunda karnına baglanıyor bagırsakların ucu ve kakasını ordan yapıyor hijyen vs. dikkat edilmesi gerek..poşetlerle ugraşıyosun zaten bidahaki ameliyat 8aylıkken falan yapılabiiliyor..yani en az 3 ameliyatla sorun cözülebiliyor..ama tabi kakasını ilerde tutamama durumuda oluşabilir..ayy denizcim bu alternatifleri düşündükce kötü oluyorum..ama işte hazırlıklıyım dedigin gibi ama burnumdan geldi hamileligim allah kimseye vermesin..fatmanın bebegi de inşllhh düşünüldügü gibi degildir yaa iyileşmiştir bile inşllhh
ne oldu canm ben fransız kaldım haberim yok umarım bi sorum yoktur
canım Allahtan ümit kesilmez diye bi durumda var bu önce fatmacım için sonra senin... sen fatmaya göre daha avantajlısın şuan, bütün doktorlar hazır doğumunu bekliyor... herşeyi araştırdın herşeye hazırlıklı ve bilinçlisin... tıp çok ilerledi erken müdahele çoğu zaman hayat kurtarıyor ki bebeğin için herşey çoktan düşünüldü... ameliyat süreci zor bi süreç olacaktır senin için, biz ne kdar seni teselli etsek de... ama sonunda düzeleceğini düşün... dualarını eksik etme, burda hepimiz dualar dağıtıp ettik birbirimize, o dualar eminim yerini bulacak... canını sıkma bebeğine yansıtma canım... düzelcek Allah'ın izniyle...
canım benim herşey yolunda giderken bi anda 27.haftada kalın bagırsaklarda genişleme görüldü işte..normalde olmaması gereken kadar genişlemiş..7mm olması gerekirken o ayda benimkinde 14mmdi işte..sonra tabi doktor panik yaptı alalım dedi pazartesiye kalbi durmuş olabilir dedi ama o doktor yanlış teshisde bulunmuş bagırsakalrı dügümlenmiş sanmış halbuki anne karnında bagırsak dügümlenmesi pek olmayan bişeymiş..işte ben de izmirde riskli gebelik doktoru buldum falan o kordosentez yaptı taa işte 6.5aydan sonra oldu bütün bunlar cünkü başka böle böbrek ve bagırsak sorunları down sendorumlu cocuklarda daha cok görülüyomuş falan filen derken test ii cıktı ama tabi hiçbişeyin garantisi yok..hala da teşhis belli degil işte..pazartesi sezeryanla dogum yapıcam..gerisi kısmet ne cıkacagı..
kızlar cıkıyorum.. allah hepimizin hayırlı haberlerini duyursun inşllhh...bundan sonra ömür boyu saglıkla büyütelim cocuklarımızı..cok öpüyorum..kendinize iyi bakın..
mervecim ben üye olamaıyorumkapalı diyor
mervecim ben üye olamaıyorumkapalı diyor
istek yolladığın zaman ordaki yetkili birilerinin onayı gerekiyor sanırım canım... tam olarak bende bilmiyorum ama o link bizimki..
nasıl istek göndericem ki yada gönderdim mi? yağmur erensoy dadak olarak nasıl bakabilirim ?
nasıl istek göndericem ki yada gönderdim mi? yağmur erensoy dadak olarak nasıl bakabilirim ?
yağmur erensoy dadak senin facebook isminmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?