ebruyu ekle o seni dahil edecekmiş sanırım canım.
ebruuu bi yardımcı oluver... :)
neyse kızlar ben kaçar bebek çok ağırlık yapıyor uzanayım az...
evet cnm ya benim isimim
ben seni buldum ama arkadaşlık yada msj atamıyorum kapalı
sen beni bul ekle facede ebru öcalan korkmaz
ben seni hiiç bulamıyorum çıkmıyor ismin? dur kendi ayarlarımı açıyım ben
seviiiiiiiii güzeller güzeli prenses kızın napıyor?yerim ben onu yaaa çok tatlıMAŞAALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
teşekkürr ederimmmm canımcığımmmmm
o sizin güzelliğiniz
uyuyor benim prenses kızım iki gece önce sesli sesli güldü babasına gece 2 de
çok gülücüklü bi bebek gamzeleri de var
allah sizinkileride böyle sağlıklı kucağınıza aldırsın inşallahh
kızlar bodrum gelmiş sanırım canım benim rabbim onuda güldürsün bebeği sapasağlam ve hiç sorunsuz olduğu anlaşılsın....
kızlar fatmanın bebeğinden ümidi kesmişmi dr larbenmi yanlış anladımm :44:
Aiyyyyyyy MAŞALLAHHHHHAllah nazarlardan saklasın yerim ben o gamzeleri aminnnnnn cnm darısı başımıza..
Evet cnm Fatma dan en son haber öyleydi dün..bugün kimse aramaya cesaret edemiyor..Allahım yardımcısı olsun inşallah düzelmiştir,dualarımız onunla..
ayyyyy tüylerim diken diken oldu yaa, bunlar nasıl dr muş, sezeryende bebeğin içine kan kaçtığınıda yeni duydum...kızcağız zaten doğum için kalktı kaynanasının yanına geldi allahım onu ve tüm bebekleri kurtarsın inşallah, bu dr lara ve tüm sağlıkçılarada vicdan merhamet versin..
fatmanın olayını bende tam olarak anlayamadım.bebek canlı doğmuş mu?acil sezeryana aldıklarına göre bir sorun varmış bence
ben de böyle bir şey ilk kez duydum cnm..tam olarak da anlamadım..acaba anne karnında mı kordon kanını yutmuş,sezaryan sırasında mı..anlayamadık gittiişoka girdik hepimiz,ama inşallah ii olmuştur,benim için güzel şeyler doğuyor..Korkumdan bebeğim azıcık hareket etmesin hemen telaşlanıyorum..Allahımmmm hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..
Kızlar az önce beni Ege aradı, onu da Fatma aramış, çok kötü ağlıyormuş, bebeğin 10-15 kez kalbi durmuş. Görmüş Adana ya gidip, ağzından burnundan kan geliyor çok fena bebek demiş.. Doktorlar uğraşıyorlarmış kızlar, umarım birşey olmaz.. Çok zor bir durum ya , tüğlerim diken diken oldu Ege anlatırken bile çok etkilendim... Ne olur kızlar sizde dualarınızı eksik etmeyin.. Sizi de üzmek istemezdim ama nolur kızlara haber verin dua etsinler demiş, Ege nete giremem sen yaz dedi.. Üzücü bir haber oldu ama nolur bol bol dua edelim de Fatma yavrusuna sağ salim kavuşsun...
Kızlar az önce beni Ege aradı, onu da Fatma aramış, çok kötü ağlıyormuş, bebeğin 10-15 kez kalbi durmuş. Görmüş Adana ya gidip, ağzından burnundan kan geliyor çok fena bebek demiş.. Doktorlar uğraşıyorlarmış kızlar, umarım birşey olmaz.. Çok zor bir durum ya , tüğlerim diken diken oldu Ege anlatırken bile çok etkilendim... Ne olur kızlar sizde dualarınızı eksik etmeyin.. Sizi de üzmek istemezdim ama nolur kızlara haber verin dua etsinler demiş, Ege nete giremem sen yaz dedi.. Üzücü bir haber oldu ama nolur bol bol dua edelim de Fatma yavrusuna sağ salim kavuşsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?