2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayy çok üzüldüm ya Allahım sabırlar versin fatmaya ve eşine bebeğede şifa versin atlatır inşallah ya çok üzüldüm gerçekten insanın bebeğini o durumda görmesi kadar kötü bişey olamaz heralde benim kızımda çok korkuttu bugün beni 2 saat filan hareket etmedi bi ikidefa hareket etti ama çok küçük hareketlerdi bişyler yedim yine hareket etmedi çok korktum bişey oldu diye...Hastaneye gidecektik sonra sol tarafıma yatim biraz hareket etmezse gideriz dedim hareket etmeye başladı sıpa saydım 20 yi geçti hareketleri ama ödümü kopardı sıpa

üzülüyoruz am dua etmekten başka bişey gelmiyo elimizden maalesef rabbim sabır versin inş.acil şifalar versin.
bugün doktora gittik 36hafta bitti 3200 kg olmuş kızımız 1hafta önce 2800 idi herşey normal gözüküyo sağlığımız yerinde nst de sancı çımadı doktor normal doğum dedi ama haftaya çatı muayenesi yapacakmış bizde sağlıkla kucağımıza alabiliriz inş.

dün doktordaydık, bazı günler hareketleri çok az hissettiğimi söyledim, bebeklerin 75 dakikaya kadar uyuma süreleri olabiliyormuş. bir de annenin yorgunluğundan, stresinden, üzüntüsünden falan etkilenebiliyorlarmış..

Kızlar bu dilek biraz eksik olmuş, bebeğini kucağına almamış herkesin sağ salim yavrularını kucaklamaları dileğiyle.. İçim rahat etmedi valla girip yazayım dedim..

Kızlar bu dilek biraz eksik olmuş, bebeğini kucağına almamış herkesin sağ salim yavrularını kucaklamaları dileğiyle.. İçim rahat etmedi valla girip yazayım dedim..

ince düşünceli arkadaşım benim... aminnn... acayip korku sardı beni de. sürekli dua ediyorum hepimiz sağ salim kucağımıza alalım diye...

ince düşünceli arkadaşım benim... aminnn... acayip korku sardı beni de. sürekli dua ediyorum hepimiz sağ salim kucağımıza alalım diye...

Valla aklıma takıldı dedim ben doğurdum da daha doğurmayan bisürü insan var, bebeği yıkadım, ancak girebildim... Küçücük bişey ama bir banyo yapıyor,bütün ev altüst oluyor.. Ivır zıvır bisürü şey ama suyu seviyor velet, hiç ağlamıyor.. Çıkınca kurulanırken ağlıyor

allahdan acil şifalar dualarımız onunla

ooyy canım benim, inşallah sever hep suyu, yoksa işkence oluyor banyo saati. tek başına mı yıkıyorsun??

Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın ne yazıcamı bilemedim Allah Fatmaya bebeğine güç versin merhamet etsin sağsalim evine dönmek nasip etsin bu günleri unuttursun inşallah canım Fatmacım

evet canım açken yorgunken yada bişeye üzüldüğünde hareket etmemesi normal sanırım, ama ben uykudan yeni uyanmıştım bişeye streste yapmadım sadece biraz karnım açtı ondan hareket etmedi sanırım bişeyler yiyincede etmeyince korktum Allahtan sonra hareketlendi kötü haberler duydukça insan daha çok endişe ediyor ...

Evet tek başıma yıkıyorum, file ile yıkamak çok kolay oluyor.. Bilginize...
file aldım ben de ama yine de ilk başlarda sadece su dökermişim gibi geliyor:))

evet son günler önemli tabii. sezaryanda çok bekletme taraftarı değilim dedi doktorum. plasenta ayrılması, kordon dolanması falan olabiliyor, riske atmak istemiyorum dedi. haftaya cuma alalım dedi bana, ama eşim seçimde bina sorumlusu, seçimden sonraki pazartesi doğacak inşallah benim oğluş.

Son düzenleme:
slm kızlar bugün anca girebildim geçmişe biraz gözettım fatmanın durumu cidden kötü olmuş ya Allah yardımcısı olsun bende doktordaydım bugn malesef bebeğin suyu azalmış tehlike oluşturuyomuş bu hafta gelmek zorundaymış yoksa sezeryan ama dr alttan muayneyle sıyırma diye bişey yaptı baya acıttı ve kanlı bi işlem oldu 72 saat içinde doğumu bekliyoruz hafif sancımı başlattı bakalım artık çok kötüyüm bugn ayağım hiç bu kadar şişmemişti ilk defa namaz kılamadım yürüyemedm benden böyle işte bebek gelmezse hastaneye yatıp suni sancı yiycem artık

Off kızlar yaa ben de sürekli Fatma yı düşünüyorum..Allahım yardımcıları olsun..en kısa zamanda iyileşir inşallah..Rabbim yüzünü güldürsün,sağlıkla alsın kucağına bebeğini inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…