- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
Kızlar az önce beni Ege aradı, onu da Fatma aramış, çok kötü ağlıyormuş, bebeğin 10-15 kez kalbi durmuş. Görmüş Adana ya gidip, ağzından burnundan kan geliyor çok fena bebek demiş.. Doktorlar uğraşıyorlarmış kızlar, umarım birşey olmaz.. Çok zor bir durum ya , tüğlerim diken diken oldu Ege anlatırken bile çok etkilendim... Ne olur kızlar sizde dualarınızı eksik etmeyin.. Sizi de üzmek istemezdim ama nolur kızlara haber verin dua etsinler demiş, Ege nete giremem sen yaz dedi.. Üzücü bir haber oldu ama nolur bol bol dua edelim de Fatma yavrusuna sağ salim kavuşsun...
ayy çok üzüldüm yaAllahım sabırlar versin fatmaya ve eşine bebeğede şifa versin atlatır inşallah ya çok üzüldüm gerçekten insanın bebeğini o durumda görmesi kadar kötü bişey olamaz heralde benim kızımda çok korkuttu bugün beni 2 saat filan hareket etmedi bi ikidefa hareket etti ama çok küçük hareketlerdi bişyler yedim yine hareket etmedi çok korktum bişey oldu diye...Hastaneye gidecektik sonra sol tarafıma yatim biraz hareket etmezse gideriz dedim hareket etmeye başladı sıpa saydım 20 yi geçti hareketleri ama ödümü kopardı sıpa
Kızlar bebeğini kucağına alıp da eve gelebilmek ne kadar büyük bir şansmış şimdi daha iyi anlıyorum... Allaha ne kadar şükür etsek azdır, Allahım nolur Fatma ya ve Bodrum a da göstersin o günleri.. Çok fena üzücü şeyler bunlar... Allah sabır versin.. İyi akşamlar sizlere kızlar..
Kızlar bu dilek biraz eksik olmuş, bebeğini kucağına almamış herkesin sağ salim yavrularını kucaklamaları dileğiyle.. İçim rahat etmedi valla girip yazayım dedim..
ince düşünceli arkadaşım benim... aminnn... acayip korku sardı beni de. sürekli dua ediyorum hepimiz sağ salim kucağımıza alalım diye...
kızlar az önce beni ege aradı, onu da fatma aramış, çok kötü ağlıyormuş, bebeğin 10-15 kez kalbi durmuş. Görmüş adana ya gidip, ağzından burnundan kan geliyor çok fena bebek demiş.. Doktorlar uğraşıyorlarmış kızlar, umarım birşey olmaz.. çok zor bir durum ya , tüğlerim diken diken oldu ege anlatırken bile çok etkilendim... Ne olur kızlar sizde dualarınızı eksik etmeyin.. Sizi de üzmek istemezdim ama nolur kızlara haber verin dua etsinler demiş, ege nete giremem sen yaz dedi.. üzücü bir haber oldu ama nolur bol bol dua edelim de fatma yavrusuna sağ salim kavuşsun...
Valla aklıma takıldı dedim ben doğurdum da daha doğurmayan bisürü insan var, bebeği yıkadım, ancak girebildim... Küçücük bişey ama bir banyo yapıyor,bütün ev altüst oluyor.. Ivır zıvır bisürü şey ama suyu seviyor velet, hiç ağlamıyor.. Çıkınca kurulanırken ağlıyor
Kızlar bebeğini kucağına alıp da eve gelebilmek ne kadar büyük bir şansmış şimdi daha iyi anlıyorum... Allaha ne kadar şükür etsek azdır, Allahım nolur Fatma ya ve Bodrum a da göstersin o günleri.. Çok fena üzücü şeyler bunlar... Allah sabır versin.. İyi akşamlar sizlere kızlar..
ooyy canım benim, inşallah sever hep suyu, yoksa işkence oluyor banyo saati. tek başına mı yıkıyorsun??
dün doktordaydık, bazı günler hareketleri çok az hissettiğimi söyledim, bebeklerin 75 dakikaya kadar uyuma süreleri olabiliyormuş. bir de annenin yorgunluğundan, stresinden, üzüntüsünden falan etkilenebiliyorlarmış..
file aldım ben de ama yine de ilk başlarda sadece su dökermişim gibi geliyor:))Evet tek başıma yıkıyorum, file ile yıkamak çok kolay oluyor.. Bilginize...
evet canım açken yorgunken yada bişeye üzüldüğünde hareket etmemesi normal sanırım, ama ben uykudan yeni uyanmıştım bişeye streste yapmadım sadece biraz karnım açtı ondan hareket etmedi sanırım bişeyler yiyincede etmeyince korktum Allahtan sonra hareketlendi kötü haberler duydukça insan daha çok endişe ediyor ...
kızlar nasılsınız?
ne zamandır giremiyorum :)
iyiyiz canım nasılsın nasılgidiyo annelik bebek nasıl dikişlerin geçtimi ??
ağrım oluyor arada.
annelik süper ama yorucu :)
buraya bile geelemiyorum.
Fatma'ya bişey mi oldu kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?