2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende seni merak etmiştim... doğumdasın sandım... suni sancıyla dene doğumu eğer olmazsa sezaryen olursun bebeğin suyu azalmış daha fazla riske atmaya gerek yok... doktorlar ne diyor?

fmg hg canım

hiç sorma canım doktorlar bebeği yaşatmaya çalışıyolarmış hepimizin duasını bekliyor.. kordon dolanmış ve kanamış bebekte o kanı yutmuş..

Kızlar böyle bir olay ben daha önce duymadım..nette sabah bayağı bir araştırdım hiçbir şey bulamadım..galiba milyonda bir yaşanacak olay..o da Fatma yı bulduAllahım sen yardım et..

biz hala bekliyoruz canım:)) asıl sen anlat, nasıl bebişli hayat?? uslu mu kızın?

bebiş çok sağlıklı şükürler olsun. yavaş yavaş alışıyoruz birbirimize.
kızımın huyu henüz belli olmadı. gündüz melek, geceleri uyumuyor.
ama annelik çok güzel.
şimdi altını kirletti. çıkıyım. sonra görüşürüz. :)

Kızlar böyle bir olay ben daha önce duymadım..nette sabah bayağı bir araştırdım hiçbir şey bulamadım..galiba milyonda bir yaşanacak olay..o da Fatma yı bulduAllahım sen yardım et..

ben kordon kanaması diye bişey buldum nette hatta kadınlar kulübünde bebeğini bu yüzden kaybeden ölü doğum yapmış biri yazmış fatmanınki yaşıyo en azından..

hiç sorma canım doktorlar bebeği yaşatmaya çalışıyolarmış hepimizin duasını bekliyor.. kordon dolanmış ve kanamış bebekte o kanı yutmuş..

ayyy inanmıyorum. rabbim yardımcısı olsun. inşallah güzel haberler alırız.

çıkıyorum kızlar.
bebiş huysuzlandı iyice.

canım bende seni merak etmiştim... doğumdasın sandım... suni sancıyla dene doğumu eğer olmazsa sezaryen olursun bebeğin suyu azalmış daha fazla riske atmaya gerek yok... doktorlar ne diyor?

fmg hg canım

canım doktorun yaptığı işlemle 3 gün içinde gelmeli bebek gelmezse biz gidicez ben dedim zaten risk varsa hemen kalıp sancı istedm dr da gerek yok dedi çarşamba ya gidicem artık inş o zamana kadar kendiliğinden gelir yanlız dr 1 2 damla kanaman olur dedi bende kanamanın ardında sümüksü kan da geldi acaba tıkaçmı düştü diye merak edyorm zaten hafifden başladı sancım

bugun sevi'yle konuştuk face'den onun da alttan muayeneden sonra sancısı başlamış oyle doğum yapmş. dur bakalm belki doğum başlamıştır hadi hayrlısı inşallah...

mervecm bu arada benm nst kağıtlarındada 1 cm yazıyo o standart galiba doktora göre açıklığım hala 2 cmde

canım işte o 1 cm dün 2 cm olarak değişmişti ondan kafama takıldı sana sordum neyse bende p.tesi gidicem kontrole o zaman anlaşılır...

bugun sevi'yle konuştuk face'den onun da alttan muayeneden sonra sancısı başlamış oyle doğum yapmş. dur bakalm belki doğum başlamıştır hadi hayrlısı inşallah...

demek onun muayeneyle başlamış o zaman bende doğurmalıyım kız benmki normal muayene değildi bişeyleri çekti sıyırdı bebeğin başına dokunuyorum dedi tabi ben çok korktum amaaan normal dpğumda zor olacak ama sonu rahat olacak diye kendime telkin veriyorum işte

muhtemelen başlıcaktır canım, biliosun o c.tesi günü çatı muayenesine gitmişti bugun konştuk muayeneyle sancım başladı dedi bana... bebeğin başına dokunuyrsa tamam o zaman bekle 72 saati de bulmaz doğumun :)

doğum tarihi belli oldu demek ne güzel:)) hepimiz sağ salim kucagımıza alıp güzel haberlerimizi yazarız inşallah buraya

hadi sonunda kavuşuyosun bebişe desene :) hafif sancında başlamış belki geliyodur bebiş

Selam arkadaşlar
39+6 olduk hala tık yok, kızım yerinden çok memnun ama ben sabırsızlanıyorum...
Var mı benim durumumda olan?

çatı muayenesi erken doğumu tetikleyebiliyo doktorum bundan dolayı dediki 38den önce bakmam şimdi haftaya 37+6 olucaz bakıcakmış inş.dedikleri gibi acımaz canım muayene sırasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…