2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

öykümmm günaydınnnn nasılsın? mira nasıl?
fatmaya ne olmuş senin haberin var mı?

Canım ya Hilmi ve fatma vardı ya bebeğinde sorun var, Osmaniye de doğum yapmıştı ya, Adanaya yoğun bakıma almışlar bebeği.. Kordon dolanmış bebeğe, kordon kanaması mı ne olmuş tam da anlayamadık ama çok fenaymış, yaşaması için uğraşıyorlar canım.. Bizim Mira iyi sen ne yaptın, senin Mira nasıl..

cilekcim hilmi_ fatma yokmu onun bebisi iyi degil(( doktorlar umit vermiyormus..dun aksam egeden haber geldi konusmus fatmayla,hepimiz cok uzgunuz..dua ediyoruz hep onlara...

ay inanmıyorummmmmmmm çok üzüldüm çoookk
normal doğum mu yapmış(( allah acil şifalar versin yıkıldım resmen yaaa

ay inanmıyorummmmmmmm çok üzüldüm çoookk
normal doğum mu yapmış(( allah acil şifalar versin yıkıldım resmen yaaa

tam olarak bilmiyoruz ama bigun sabah kalkmis bebegin hareketlerini hissetmeyince hemen hast. gitmis.kordon dolanmis,kordonu cekistiriken bebek kanatmis onunda kanin yutmus demisler acil sezeryana almislar.sezryandan sora bebegini hic gormeden adanaya sevk etmisler.2-3 gundur orda ama doktorlar durumu kotu umit vermiyoruz demisler.dun ege haber yolladi konusmus fatmayla cok kotu agliyomus

Evet Çilekçim böyle olmuş malesef bizde çok üzüldük Ege beni aradı dün o anlattı, zaten Ege de pek bilmiyor ne olduğunu ona da ben haber vermiştim zaten.. Ama Ege yi ağlayarak aramış çok üzgünmüş.. Neyse ben çıkmak zorundayım Allah sabır versin Fatma Ya..

yok canim ya szeryan olmus kordon dolanmasi yuzinden oksijen gitmemis bebege cok uzucu ya sorma

Allah acil şifalar versin, çok çok üzüldğm ne diyeceğimi bilemiyorum

merhaba kızlar:)

hilmi ve fatma nikli arkadaşın durumuna çok üzüldüm allah acil şifalar versin rabbim bi an önce bebeği annesine kavuştursun.
ben temmuz annesi olacağım nasipse ama doktorum bebeğim hala dönmediği için 25 haziranda sezeryan tarihi veriyor . sizlere sorum şu bebeği dönmeyen var mı aranızda yada dönmediği için sezeryan olan yada son gün bebeği dönen lütfen yardımcı olun annem illa bekle son an döner diyor dr kordon sarkabilir risk alma diyor ben kafayı yemek üzereyim

merhaba arkadaşım bence doktorun ne diyosa onu yap riske atma bebeğini 36 haftadan sonra bebeğin dönmesi imkansız gibi çok nadir olurmuş dönen senin için hayırlısı olsun

herkese günaydın.geçmişi okudum iyi haberler yok.çok üzüldüm allah bir an önce şifA versin.umarım bugün hayır haber alırız

bebek inecek gibi degilmis dun ebe bu bebek normal dogmaz dedi
ya akinti ile suyum bitmemistor dimi
simdi cok evham yaptim yaaaa

inan bende senin gibi evham yapmaya başladım ya bişey olursa diye suyu bitipde kakasını yutabilir dedi doktorum biran önce sağlıklısıyla doğsun istiyorum hele fatmanın durumundan sonra bütün korkuyorum Allah esirgesin canım ya ama ben doktoruma söyledm gerekirse şimdi yatıp suni sancı yerim dedim oda beklemeye karar verdi bakalım nolucak

herkese günaydın kızlar volveroncum hadi doğum yaklaştı demek ilk belilrtiler geldi maşallah inşallah tez zamanda kurtulur bebeğine kavuşursn sağ sağlim,darısı bizlere olsun kızlar doğumda dualar kabul olurmuş doğumu yakın olanlar fatmaya dua edin çok üzülüyorum erken doğum yapcam üzüntümden, son bi haber yok değilmi

slm kızlar nasılsınız? var mı gelişmeler? fatmadan haber yok sanırım, arıycam onu birazdan.

canım doktorun ne öneriyorsa onu yap ben daha perşembe günü doğum yaptım ben sezeryan istedim ama o olmaz dedi iyiki de yapmamış çok memnunum hayırlısıyla doğumunu yaparsın inş. sağlıkla..

canım hakkında hayırlısı neyse o olsun... inşallah sağ salim alırsın bebeğini kucağına...

arkadaşlar fatmaya çoooooook çok üzüldüm yer gök dua üstüne kurulmuş hepimiz dua edelim Allah ım acil şifalar versin AMİNNNNNNNNN

doktorun ne derse onu yap sanırım 25'inde 37 ya da 38 haftalık olacaksın, zaten yüzmüşsün kuyruğuna gelmişsin... evet burada bir çok kişinin bebeği dönmedi... bunlardan biri de fatmaydı... kordon dolanması sonucu şuan inanılmaz olaylar yaşıyor okumuşsan biliyorsundur... doktora bırak kendini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…