öykümmm günaydınnnn nasılsın? mira nasıl?
fatmaya ne olmuş senin haberin var mı?
öykümmm günaydınnnn nasılsın? mira nasıl?
fatmaya ne olmuş senin haberin var mı?
Canım ya Hilmi ve fatma vardı ya bebeğinde sorun var, Osmaniye de doğum yapmıştı ya, Adanaya yoğun bakıma almışlar bebeği.. Kordon dolanmış bebeğe, kordon kanaması mı ne olmuş tam da anlayamadık ama çok fenaymış, yaşaması için uğraşıyorlar canım.. Bizim Mira iyi sen ne yaptın, senin Mira nasıl..
cilekcim hilmi_ fatma yokmu onun bebisi iyi degil(( doktorlar umit vermiyormus..dun aksam egeden haber geldi konusmus fatmayla,hepimiz cok uzgunuz..dua ediyoruz hep onlara...
ay inanmıyorummmmmmmm çok üzüldüm çoookk
normal doğum mu yapmış(( allah acil şifalar versin yıkıldım resmen yaaa
ay inanmıyorummmmmmmm çok üzüldüm çoookk
normal doğum mu yapmış(( allah acil şifalar versin yıkıldım resmen yaaa
tam olarak bilmiyoruz ama bigun sabah kalkmis bebegin hareketlerini hissetmeyince hemen hast. gitmis.kordon dolanmis,kordonu cekistiriken bebek kanatmis onunda kanin yutmus demisler acil sezeryana almislar.sezryandan sora bebegini hic gormeden adanaya sevk etmisler.2-3 gundur orda ama doktorlar durumu kotu umit vermiyoruz demisler.dun ege haber yolladi konusmus fatmayla cok kotu agliyomus
yok canim ya szeryan olmus kordon dolanmasi yuzinden oksijen gitmemis bebege cok uzucu ya sorma
Evet Çilekçim böyle olmuş malesef bizde çok üzüldük Ege beni aradı dün o anlattı, zaten Ege de pek bilmiyor ne olduğunu ona da ben haber vermiştim zaten.. Ama Ege yi ağlayarak aramış çok üzgünmüş.. Neyse ben çıkmak zorundayım Allah sabır versin Fatma Ya..
tam olarak bilmiyoruz ama bigun sabah kalkmis bebegin hareketlerini hissetmeyince hemen hast. gitmis.kordon dolanmis,kordonu cekistiriken bebek kanatmis onunda kanin yutmus demisler acil sezeryana almislar.sezryandan sora bebegini hic gormeden adanaya sevk etmisler.2-3 gundur orda ama doktorlar durumu kotu umit vermiyoruz demisler.dun ege haber yolladi konusmus fatmayla cok kotu agliyomus
merhaba kızlar:)
hilmi ve fatma nikli arkadaşın durumuna çok üzüldüm allah acil şifalar versin rabbim bi an önce bebeği annesine kavuştursun.
ben temmuz annesi olacağım nasipse ama doktorum bebeğim hala dönmediği için 25 haziranda sezeryan tarihi veriyor . sizlere sorum şu bebeği dönmeyen var mı aranızda yada dönmediği için sezeryan olan yada son gün bebeği dönen lütfen yardımcı olun annem illa bekle son an döner diyor dr kordon sarkabilir risk alma diyor ben kafayı yemek üzereyim
bebek inecek gibi degilmis dun ebe bu bebek normal dogmaz dedi
ya akinti ile suyum bitmemistor dimi
simdi cok evham yaptim yaaaa
bebek inecek gibi degilmis dun ebe bu bebek normal dogmaz dedi
ya akinti ile suyum bitmemistor dimi
simdi cok evham yaptim yaaaa
çatı muayenesi erken doğumu tetikleyebiliyo doktorum bundan dolayı dediki 38den önce bakmam şimdi haftaya 37+6 olucaz bakıcakmış inş.dedikleri gibi acımaz canım muayene sırasında
hilmi ve fatma nikli arkadaşın durumuna çok üzüldüm allah acil şifalar versin rabbim bi an önce bebeği annesine kavuştursun.
ben temmuz annesi olacağım nasipse ama doktorum bebeğim hala dönmediği için 25 haziranda sezeryan tarihi veriyor . sizlere sorum şu bebeği dönmeyen var mı aranızda yada dönmediği için sezeryan olan yada son gün bebeği dönen lütfen yardımcı olun annem illa bekle son an döner diyor dr kordon sarkabilir risk alma diyor ben kafayı yemek üzereyim
gunaydinnn bende fatmadan cok etkilendim ya tum psikolojim bozuldu((
kac gundur camasirim asiri islaniyordu dun doktor turnosol kagidi vetmisti yine olursa evde test edeyim diye megerse suymus
aksam hastanedeydik
orada su gelmedi ve iki nst de iyi cikinca eve geldik
simdi tetikdeyiz ama sanirim bizim bebek bir kac gune allahin izni ile aramizda olur
bebek asagiya inmedigi icin sezeryan olcakmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?