2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Allahım Fatmaya sabır ver, ben burda duramadım yerimde ne yapacağımı bilemedim avuçlarımdan sırtımdan terler boşaldı, fatma ne yapcak.çok kötüyüm kızlar çok, doğurma hevesim bile gitti karmakarışık duygular içindeyim

bayanlar vefat eden bebek için gerçekten çok üzüldüm arkadaşınıza başsağlıgı dilemek isterim.kolay doğum lafını duyunca geldim ben yengemden öğrenmiştim doğuma 1 ay kala başla demişti tüm evi baştan aşşşağı eğilerekyani çömelip bacaklarımı açarak sildim 2 gündebir 3 gündebir yaptım doğuma yakın hafif hafif kendinden açılmaya başladı birkaç gün kala daha sonra doğumumu sabah sancım 7 de geldi kanamayla birlikte saatte bir yarım saatte bir derken bir saat içinde 10 dk ya düşmüştü en sancılı dönemlerim toplam 2 saat sürdü diyebilirim.hani bazılarının 1 gün sürdüğü olur ilk doğumlardabenmde ilk doğumumdu ama çok zorlanmadım ve bu yaptıklarıma dayandığını düşünüyorum birde herrrgün yürüyüş yapardım maşşallah diyeyimde 2.si zor geçmesin

başıma ağrı girdi ben çıkıyorum bi yasin okuyayım. sizlerde birer fatiha Allah rızası için...

rabbim korusun öyle düşünme..ölüm hak gerçekten işte..inşallah bebeişine bişe olmaz sağlıklı sıhhatli dünyaya gelir.kime ne olacağı belli değil ki işte..senin bebek hasta die üzülüyoduk işte ama belk
ii de inşallah sapasağlam olacak fatmanınkinin hiç bişeyi yoktu noldu..sen ne kadar riskteysen biz de o kadar riskteyiz canım yarın bizim başımaıza aynı şeyin gelmesi riski seninkinden az değil baksana rabbim hepimizi korusun..

işte yalan dünyada ne bişeye çok aşırı sevinmeli ne de bişeye çok aşırı üzülmeli..

aynen öle canım..yarın başımıza ne gelecegi belli degil..allah yaşatmasn yaa..ben de cok üzüldüm yaa tadım tuzum kalmadı..allah sabır versin..daha dün gibi göbegini cekip ekledigi fotolar falan aklıma geldi..cok kötüyüm

arkadaşlar merhabaa..

eşim yurtdışına görev için gittiğinde bebek için birsürü eşya almış.bitaneside Philips AVENT Mikrodalga Buhar Sterilizatörü....ama bizim malesef mikrodalga fırınımız yok

şimdi bunun için mikrodalgafırın almakta çok mantılı olmıcak..bende internet üzerinden satmaya karar verdim..türkiye fiyatından oldukça ucuza almış ve bende almış olduğu fiyata satıcam...ben nette biraz araştırdım..türkiyede 90-100 lira civarında...bizde 60 liraya satıcaz..o fiyata almış çünkü..sahibinden.com a koymayı düşünüyorum..ilgilenen arkadaşlar olursa ilan linkini yayınlarım bakabilirsiniz..ürünü philipsin sitesndende inceleyebilirsiniz..

bu philipsin sitesi..bendeki üründe bu ürünün aynısı:
SCF271/20 Philips AVENT Mikrodalga Buharlı Sterilizatör SCF271/20 - Philips Support

elim ayağım titriyor.hiç aklıma getirmemiştim iyi olacak diye beklerken.allah sabır versin kimsenin başına vermesin rabbim evlet acısıyla sınamasın.allah hepimize sağ salim bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin.aminnnnn

Allahim sen Fatmaya sabir ver yarabbim...cennette olan bebegine ettigimiz dualari kabul et...hickimseye bu aciyi yasatma, bununla sinama bizleri...aminnn

slm kızlar size mutlu bir haber vermek için girdim ama ...
çok üzüldüm fatmaya.ALLAH sabır versin.
bu arada salı günü doğum yaptım çok şükür bebekte bende iyiyiz.
başka kimler doğum yaptı????????
iyi haberlerr vardır inşallah....

elim ayağım titriyor.
Fatmayla akşam çok ağladık telefonda. şimdide kötü haber geldi.
rabbim kendi sabrından versin. çok zor

kuzuyla konuştum selamı var size...andeva yıldız hastanesinin sites,nde bebişin resmine bakabilirsiniz..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…