meraba kızlar...gece rüyamda nişanım gelmişti.çok mutluydum.uyandım hafif bi nemlilik var çamaşırımda hemen tuvalete gittim baktım bişe yok.kaliba terlemişim:)doktor cuma günü suyu sınırda 1 hafta ancak yeter haftaya kadar doğmazsa suni sancı vercem demişti..zaten sabırsızlanıyodum iyice bi hoş oldum..bide fatmayı çok merak ediyorum yaa aklımdan çıkmıyo..bebişine bişe olmıcak inşallah benim de içime kötü doğmuyo inşallahhhh
slm kızlar nasılsınız? var mı gelişmeler? fatmadan haber yok sanırım, arıycam onu birazdan.
ay canım cok sıkkın benim de yaa..kendime üzülürken fatmayıda kafama taktım..moralim sıfır yanii..yarında doguma gidiyorum..allah sonumuzu hayır etsin..
tüylerim diken diken elim ayağım titriyor... bebek vefat etmiş kızlar.
neden merve bişey söyle neden ölmüş....??????????????
10-15 saniye konuştuk sesini zor aldım, bebeğin nasıl oldu dedim vefat etti dedi ne diyeceğimi bilemedim başın sağolsun çok dua etmiştik bebeğine dedim Allah razı olsun dedi derken sesi gitti bişey diyor musun dedi kapattık. çok kötüyüm Allah kimseye yaşatmasın.
10-15 saniye konuştuk sesini zor aldım, bebeğin nasıl oldu dedim vefat etti dedi ne diyeceğimi bilemedim başın sağolsun çok dua etmiştik bebeğine dedim Allah razı olsun dedi derken sesi gitti bişey diyor musun dedi kapattık. çok kötüyüm Allah kimseye yaşatmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?