2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kimse kötü haberi vermek istemedi sanırım
geçmişi okudum şimdi fatmanın bebeği vefat etmiş..
doğumda mı olmuş çok üzüldüm..
allah fatma arkadaşımıza sabırlar versin..

bebek doğmuş fakat oksijensiz kalmış kordon dolanmış.. 10-15 kez kalbi durmuş çalıştırmışlar ama bu gün birdaha uyanamamış(((((((((((((( allah sabır versin

evet bende bebeği odaya koydum bakamıyorum. bende aradım ne diycem bilemedim..

ayy çok zor ne denir ki tesellisi nasıl olacak. dondum kaldım telefonda.

kuzuyla konuştum selamı var size...

kuzu nasıl? herşey yolunda mı?

evet maalesef canım. bağlantımda sorun oldu ancak yazabiliyorum.

bebek doğmuş fakat oksijensiz kalmış kordon dolanmış.. 10-15 kez kalbi durmuş çalıştırmışlar ama bu gün birdaha uyanamamış(((((((((((((( allah sabır versin

ayy çok zor ne denir ki tesellisi nasıl olacak. dondum kaldım telefonda.

kuzu nasıl? herşey yolunda mı?

evet maalesef canım. bağlantımda sorun oldu ancak yazabiliyorum.

çok üzüldüm ya başıma ağrı girdi. hastane çantası hazırlıyodum attım bi kenara heves meves kalmadı.. gerçektan diyecek bişey yok.allah sabır versin..

ne denir ne yazılır bilmiyorm ki
zaten drlar ümit vrmiyormuş diye okuduğumdan beri sebepsiz ağlıyorum
kriz geçirir gibi durup durup ağlamaya başlıyorum
allahım sabrını versin çok çok zor
dn giremedim bile buraya kötü haber okuycam dye

ben de bi bakayım diye girdim keşke girmeseydim canım çok sıkıldı ya... Allah dayanma gücü versin ne denir ki böyle bi durumda...meleği cennete uçtu, annesine babasına öteki dünyada şefaatçi olacak inşallah...

Allah'ım Fatma'ya ailesine sabır ver... Bebeğin öteki dünyada onlara şefaatçi olmasını sağla... Cennetinin en güzel yerinden bi yer ver ona...

hevesim kalmadı, nasıl gülüşürdük göbeklerimizi paylaşırdık kontrolden uça sevine gelir gidişatı yazardık... o bebeğin kaderi ana karnında yazılmış bile... İnşallah en kısa zamanda tekrar bebek sahibi olurlar da acısı diner...

böle bi durumda ne söylenir ne denir üzülme denirmi denmez ağlama denirmi denemez acı çok büyük koklayamadan kucağına alamadan ucup gitti rabbim kimseye yaşatmasın bütün şevkim bütün isteğim bitti gitti mutlu haberler için girdim paramparça oldum... zırıl zırıl ağlıyorum...... göyzünde bir melek şimdi Annesine oradan gülerek bakıyor Rabbim ne olur Fatmaya ve eşine Büyük sabır ver

aynen.. buranın hiç tadı kalmadı..başından beri herşeyini beraber paylaştık bebeklerimizin...

üff kızlar çok kötü oldum ya çok üzüldüm nasıl dayanılır şimdi o acıya allahım yardım etsin atlatması için kolay atlatılacak bişeyde değil çok üzüldüm bebeğe , Fatmaya da ...Ne söyliyceğimi bilmiyorum ama boğazımda bişeyler düğümlendi kurtulur diye düşünüyodum ben ...

fatma kolay kolay toparlanamaz... ailesi gelmiştir inşallah. bari böyle bi durumda yalnız bırakmasalar! hamileliği boyunca ne aradılar ne sordular!

Rabbim tez zamanda tekrar bebek sahibi olmalarını nasip eder inşallah...

slm kızlar bız eve geldık sag saglım cok sukur bebişimde bende cok ıyıyız.... merve msj attıda ıcımde kalmadı bıse ya yazacak bıse bulamıyorum kas katı oldum resmen dogumla ılgılı bıse dıyemıcegım suan içimden gelmıyor bır ara gelırım allaha emanet olun

Ewet UMaraım ailesi yanındadır. Sadece merak ettiğim sezeryana almadan nstye bağlamamışlarmı yani kızlar face hiç nst çektirmemeiş fatma doktor istememiş dediler off ne bilim yaaa Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin..... Üzüntüsü paylaşıyoruz çok kötüyüm oturdum kaldım beynim durdu ruhum daraldı......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…