kızlar ya beni bebeği görmek için doğumu çok istediimi düşünmeyn şımarıklık yaptığımıda düşünmeyn çooook kötüyümartık kafayı yedm ya kaynanamın ilgisi beni rahatsız ediyo öfffffff şımarıklık demeyn nolur benm annem bile bu kadar üstüme düşmüyo ya gerçi tek bana değil kadın çok evhamlı beni çoook geriyo tuttu bana geldi gene amaaan çok strese giriyorum ya kendimi atasım var o derece kötüym artık dayanamıyorum tutturdu bende yarn gelicem doktora diye bana dedğnde oralı olmadım ama çooook sinirliyim ya en azından burda size anlatıyorm rahatlamaya çalışıyorum bebek olunca napıcam bilmiyorm kaynanasız bi hayaaaaaaaaaat istiyorum
benim bebeğin pusetinide annem aldı,arabası 700 tl onuda eşim alacak daha ona laf ediyo annesi alsın diye.kendisi ben 4 aylık hamileyken birinden puset bulmuş getirmiş eski püskü kirli kötü bişey ben buna çocuğumu yatırmam ilk çocuğum benim bu kadar değersiz değil dedim annemde sinirlendi buna gitti 400 tlye puset aldı onun getirdiğinide çöpe attım.halini bi görseniz kedi bağlasan yatmaz
beh anasını bee amma dertli etmiş kaynanalar bizi. kendi kızıda hamile benden 4 ay sonra doğuracak bakalım ona neler yapcak. ama kızı sonuçta yapar ona. bi de geçen gün ne dese beğenirsinizayy kulağım hep telefonda doğurdu haberi gelse diye bekliyomdedi. yaniii doğuma falan gelmeycek anlaşılan. ayyy gurtlağını sıkasım geliyooooo............
beh anasını bee amma dertli etmiş kaynanalar bizi. kendi kızıda hamile benden 4 ay sonra doğuracak bakalım ona neler yapcak. ama kızı sonuçta yapar ona. bi de geçen gün ne dese beğenirsinizayy kulağım hep telefonda doğurdu haberi gelse diye bekliyomdedi. yaniii doğuma falan gelmeycek anlaşılan. ayyy gurtlağını sıkasım geliyooooo............
canım ya zaten streslisin onlarında bu ilgisi bunaltıyor haklısın çok mu yakın oturuyorsunuz? konuş anne ben daralıyorum bu kadar üstüme düşme de
ya biliyorum abartıyorum ama istemiyorm ya en azından bugnlermde rahat olmak istiyorum hıçkıra hıçkıra ağlamak istyorum artık ben hiç böyle olmadım ya
aman doğuma gelipte bi destek olsalar orada bi işe yarasalar şaşarım zaten bunlar armut biş ağzıma düş , gelinin gebeliğiyle ilgilenmiyelim biz bişey almayalım yapmayalım ama bebek doğsun hemen sevelim.
aynen. ama yeter artık düğünümde de böyle yaptılar hiç birşeye ellerini sürmediler. bundada böyle. ama lafa gelince düğün yaptık diyolar. ıyyyyy sinir şeyler ya. ben fenalığı ele alcam sevdirmicemmm kiiii :)
selam kızlar ben geldim herşey normal benim veledin çıkmaya niyeti yok... kilosu boyu aynı... 13ünde gene gidicem 1 hafta sonra... normal doğum gözüküyor...
durumlar aynı düğündede bişey yapmadılar hiç hep kendimiz yaptık sağda soldada anlattılar bir düğün yaptık diye ben fenalığı dün elime aldım patladım valla şimdiye kadar sabrettim içime attım stresle geçti hamileliğim onun yüzünden, artık kötü gelin oldum onlar yaptı
selam kızlar ben geldim herşey normal benim veledin çıkmaya niyeti yok... kilosu boyu aynı... 13ünde gene gidicem 1 hafta sonra... normal doğum gözüküyor...
işte patlayınca kötü gelin oluyosun. arkadaşlarım soruyo kaynanan gecelik, pijama, pike tkm ı aldımı diye. benim ki şunu aldı benimki bunu aldı anlatıp duruyolar. ben saf saf onları dinliyom. özeniyorumda banada alsınlar bende anlatayım. ama nerdeee. yok dedim benimkinin öyle bi huyu
ama araba değiştirmeyi düşünüyolar yok efendim öylemi alsalar böylemi alsalar. üff aklıma geldi yine ayar oldum ya.
işte patlayınca kötü gelin oluyosun. arkadaşlarım soruyo kaynanan gecelik, pijama, pike tkm ı aldımı diye. benim ki şunu aldı benimki bunu aldı anlatıp duruyolar. ben saf saf onları dinliyom. özeniyorumda banada alsınlar bende anlatayım. ama nerdeee. yok dedim benimkinin öyle bi huyu
ama araba değiştirmeyi düşünüyolar yok efendim öylemi alsalar böylemi alsalar. üff aklıma geldi yine ayar oldum ya.
en iyisi kötü gelin olmak boşver uzak kalsınlar hem zaten benimki iyikide almıyo çok zevksiz çünkü iiğğğğyyykkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?