2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım ya zaten streslisin onlarında bu ilgisi bunaltıyor haklısın çok mu yakın oturuyorsunuz? konuş anne ben daralıyorum bu kadar üstüme düşme de

uyuz karıı

beh anasını bee amma dertli etmiş kaynanalar bizi. kendi kızıda hamile benden 4 ay sonra doğuracak bakalım ona neler yapcak. ama kızı sonuçta yapar ona. bi de geçen gün ne dese beğenirsiniz ayy kulağım hep telefonda doğurdu haberi gelse diye bekliyomdedi. yaniii doğuma falan gelmeycek anlaşılan. ayyy gurtlağını sıkasım geliyooooo............

ayy cnm benim görümce de hamile benden 4 ay sonra doğuracak hahahahh :)

aman doğuma gelipte bi destek olsalar orada bi işe yarasalar şaşarım zaten bunlar armut biş ağzıma düş , gelinin gebeliğiyle ilgilenmiyelim biz bişey almayalım yapmayalım ama bebek doğsun hemen sevelim.

canım ya zaten streslisin onlarında bu ilgisi bunaltıyor haklısın çok mu yakın oturuyorsunuz? konuş anne ben daralıyorum bu kadar üstüme düşme de

ya biliyorum abartıyorum ama istemiyorm ya en azından bugnlermde rahat olmak istiyorum hıçkıra hıçkıra ağlamak istyorum artık ben hiç böyle olmadım ya

aman doğuma gelipte bi destek olsalar orada bi işe yarasalar şaşarım zaten bunlar armut biş ağzıma düş , gelinin gebeliğiyle ilgilenmiyelim biz bişey almayalım yapmayalım ama bebek doğsun hemen sevelim.

aynen. ama yeter artık düğünümde de böyle yaptılar hiç birşeye ellerini sürmediler. bundada böyle. ama lafa gelince düğün yaptık diyolar. ıyyyyy sinir şeyler ya. ben fenalığı ele alcam sevdirmicemmm kiiii :)

selam kızlar ben geldim herşey normal benim veledin çıkmaya niyeti yok... kilosu boyu aynı... 13ünde gene gidicem 1 hafta sonra... normal doğum gözüküyor...

durumlar aynı düğündede bişey yapmadılar hiç hep kendimiz yaptık sağda soldada anlattılar bir düğün yaptık diye ben fenalığı dün elime aldım patladım valla şimdiye kadar sabrettim içime attım stresle geçti hamileliğim onun yüzünden, artık kötü gelin oldum onlar yaptı

kız merve çık şu forumdan doğurana kadarda gelme, hep heycanlanıyoz doğuracak diye geri gelion sen a aaaa kilosu kaçmış merak ettim :76: öylede git

selam kızlar ben geldim herşey normal benim veledin çıkmaya niyeti yok... kilosu boyu aynı... 13ünde gene gidicem 1 hafta sonra... normal doğum gözüküyor...

bende seni merak ediyodum kız e peki kanamalar neden olmuş ne durumda çatı muayenesi yapıcam dedimi sen haftaya 38 de oluyosun demi e hadi hayırlısı olsun

işte patlayınca kötü gelin oluyosun. arkadaşlarım soruyo kaynanan gecelik, pijama, pike tkm ı aldımı diye. benim ki şunu aldı benimki bunu aldı anlatıp duruyolar. ben saf saf onları dinliyom. özeniyorumda banada alsınlar bende anlatayım. ama nerdeee. yok dedim benimkinin öyle bi huyu

ama araba değiştirmeyi düşünüyolar yok efendim öylemi alsalar böylemi alsalar. üff aklıma geldi yine ayar oldum ya.

bende öyleym canım hep başkalarınınkine özendim hiiiiiç görmedim öyle şeyler içimde ukde kaldı ya

en iyisi kötü gelin olmak boşver uzak kalsınlar hem zaten benimki iyikide almıyo çok zevksiz çünkü iiğğğğyyykkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…