2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çatı kemiklerin mi çatırdıyo bilmem ki canım yaa benimde yatarken yada şekil değiştirirken sol kalçamın kemiği ağrıyo neden ki acep

cnaımmm maşallah çatın açılıyor.. sorun yok onda söylemişllerdi bana ama ben yaşamadım şuana kadar

çatı kemiklerin mi çatırdıyo bilmem ki canım yaa benimde yatarken yada şekil değiştirirken sol kalçamın kemiği ağrıyo neden ki acep

cnm kalça da batma kemikte ağrı olur bunlar doğumun kolay olacağını gösterir bebek git gide aşağıya iniyor kayınvaldem söylemişti bana bunu doğum ağrıları normal. ne güzel olsun ağrın ki kolay doğum yapasın

hıı öylemiymiş benim kaynanam hiç bişe demiyo bana anlatmıyo yaa şuran ağrırsa şudur buran ağrıyosa budur diye inşallah kolayca doğururum kızlar yaaa dikişsiz neysiz doğururum inşallah

hıı öylemiymiş benim kaynanam hiç bişe demiyo bana anlatmıyo yaa şuran ağrırsa şudur buran ağrıyosa budur diye inşallah kolayca doğururum kızlar yaaa dikişsiz neysiz doğururum inşallah

inşallah bitanem. ben kayınvalidemle altlı üstlüyüm ister istemez her türlü tecrübesinden yararlanıyorum hep konuşu sohbet ederiz o da anlatıyor korkma o hep der ağrın çook olsun ki şimdi doğumda çok sancı çekmezsin der doğuımunda yaklaştığını haber verirmiş :))9

bizimkiler ısparta da duruyo ama genelde her hafta gelirler hiçbi işime yaramadan da giderler sonra arkamızdan söylerler işte hiç şöyle yapmamışlar falan diye neymiş bahçeye hiç bakmıyomuşuz e zaten benim halim malum eşiminde bir pazarı var onuda zaten onlar çağırıyo veya bizim şu alıncak al getir derler nasıl daha yapmamızı bekliyolar anlamış değilim yani birazda alınganlar dün arıyolar ee neymiş boru lazımmış pazar pazar nerde bulcak bu adam boruyu akıl var mantık var yani gitti heryere baktı ama yok bulamadı aradı bulamadım heryer kapalı dedi senmisin bunu diyen e işte aksu da açık biyer varmış diyo zaten bende oraya gittim deyince sustu

cnaım çoğu kayınvalde öyledir bende çekiyorum fazlasıyla ama sohbetimiz iyidir konuşuruz anlarız birbirimizi. karnım burnumda çalışıyorlar gelip bende yerler ben toplamazsam kimse toplamaz masayı 18 yaşında da küçük görümcem var offff off daha neler neler çook dertliyim bu konuda zaten

aman aman erken olmasın saçıma fön çektirip gidicem ben doğuma,eşime çirkin görünmeim şaka bi yana sağlıklı olsunda ne zaman olursa olsun

ayyy bu konuları açmayın valla bi yazsam ferman olur bende çok dertliyim,ne maddi ne manevi hiç bi destek görmedim bende

aynen canım yaa geçen hafta geldi bunlar yemek hazırladım falan bide misafir gelmişti ben nasıl yetişiyim hepsine birden hiç kıçını kaldırıpta bana yardım etmedi sonra bunlar k.pederin annesine gitcekler dalga geçer gibi bana ne dese beğenirsin geliyomusun sen dedi bende yok ben mutfağı toplicam mutfak göçüyo dedim iyi madem tamam sen işine bak dedi hiç kaliyim yardım ediyim diye bişey yok bende oraya gittiğimde hiçbişey yapmıcam valla

ayyy çooook dertliyiz hepimiz bu konuda hamileyiz ya birde çevremizden beklentimiz artıyor tabii karşılanmayınca böyle oluyor

ayy insan ilk torununa bi özenir bişeyler yapar yok anam bunda öyle bişey anca bir iki yelek ördü başka bi çöp yok, daha bide bizim aldıklarımıza karışıyo arkadan laf ediyo ne çok alıyo pahalı şeyler alıyo özelde doğuruyo diye,yüzüme gelincede yok diyo olsa yaparım diyo,ama herşeye para harcayabiliyo

aman insan bişey istemiyor karışmasalar... aynı özel derdi bizde de var ne diye özel de doğum yapıyormuşum ayy var ya düşündükçe sinirleniyorum gene.. isimlerde karıştıalr mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…