2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aman insan bişey istemiyor karışmasalar... aynı özel derdi bizde de var ne diye özel de doğum yapıyormuşum ayy var ya düşündükçe sinirleniyorum gene.. isimlerde karıştıalr mı ?

isimlerde karışmazlarmı çocuğumun adı yoktu 2 gün öncesine kadar 50 kere isim koyup değiştirdik, ben onları tınlamam gelip yüzüme karşı demiyorlarda eşimi fişliyo telefonda ben yokken oda koyduğumuz isimden vazgeçiyo,neden vazgeçtin diyorum işte diyo bende salaktım anlamadım tutturmuş bi gıcık isim habire onu koysanıza diyo çok beklersin sen bebeğe bişey yapma bana temizliğe yardım etme alınan yapılan nasıl yapılıyor sorma sonra gel isim koy ooooollllduuuuuuuuuu

kız gene senin ki yelek falan örmüş bizimki hazır aldı aldığı da ne billiyomusun 1 tane tulum işte hastane çıkışı 1 tane bide çorap başka bişey yok bizimkiler keyfine düşkündür hiç ben elinde iş yaptığını görmedim ben şimdi yelek örüyorum hiç sesini bile çıkarmadı ben yapiim falan diye aslında yapar yapmaz değil ama işine gelmiyo tığ işi oyalı yazmaları hiç takmaz hep iğne oyası olucak bikere özene bezene bi tığ işi oya yaptım ömrümde ilk defa doğru düzgün takmadı bile o bana öyle bişey yapmış olsada ben takmasam hemen söylenir

isim konusunu zaten hiç açmayın ben kayananamın ismini vericem nesli aslında ben 2 isim istiyodum ama neymiş 2 isim olunca kendi adı koyulduğunu hissetmiyomuş ayyy sinirr oldum yaaa erkek olsa istediğimi koyucaktım ama kızım oldu nasip belki 2 nci erkek olur

kızlar benim annemle babamında ilk torunu varya o kadar heyecanlı o kadar mutlularki anlatamam herşeyim aldılar beşiğime kadar onlaında durumu yok ama isteyen elinden glenei yapıyor.. mühim olan düşünmek köstek olmak değil. ama sorsanız kaynanamların torunu annemlere ne varya cinnet geçiresim geliyor bunu düşününce

neden nesli koyuyorsun ki ? eşin mi istiyor?

sevmeye gelince ayrılmazlar burdan ama şu anda hiç soran yok, bizimkilerde bebeğin ihtiyaçlarına hastane parasına gelince annesigil versin, sevmeye gelince ayyy ben onu çok severim kucağımdan indirmem bakalım bebek seni sevecekmi ay ben çok soğudum kaynanamdan önceleri severdim düğünümdede bişey yapmadılardı zaten.kocama acıyom yazık garibime

valla bizim yatağıda annem aldı kadın her hafta bişeyler alıyo gönderiyo pusetini falan hep annemler aldı halbuki bizim her 2 tarafında 2 nci torunları kaynananmın ilk torununa yaptığının haddi hesabı yok nerdeyse herşeyi kendi almış ama bizimkinde tık yok

kızlar ya beni bebeği görmek için doğumu çok istediimi düşünmeyn şımarıklık yaptığımıda düşünmeyn çooook kötüyümartık kafayı yedm ya kaynanamın ilgisi beni rahatsız ediyo öfffffff şımarıklık demeyn nolur benm annem bile bu kadar üstüme düşmüyo ya gerçi tek bana değil kadın çok evhamlı beni çoook geriyo tuttu bana geldi gene amaaan çok strese giriyorum ya kendimi atasım var o derece kötüym artık dayanamıyorum tutturdu bende yarn gelicem doktora diye bana dedğnde oralı olmadım ama çooook sinirliyim ya en azından burda size anlatıyorm rahatlamaya çalışıyorum bebek olunca napıcam bilmiyorm kaynanasız bi hayaaaaaaaaaat istiyorum

ayyy valla ben kaynanam gelip kapaklanmasın diye aylar önce annemgili getirdim benimle kalıyolar, annemede tembihledim doğumdan sonra hemen gitme onlar gelirler diye oda tamam dedi allah kolaylık versin sana bebeğe daha çok karışıyolar kaynanalar ablamdan biliyorum

ahh bacım ahh ahh bu kaynanalar yokmu hepimizi sinir hastası ederler kendilerine bişeycik olmaz
bugün bende babamla gittim hastaneye

benim bebeğin pusetinide annem aldı,arabası 700 tl onuda eşim alacak daha ona laf ediyo annesi alsın diye.kendisi ben 4 aylık hamileyken birinden puset bulmuş getirmiş eski püskü kirli kötü bişey ben buna çocuğumu yatırmam ilk çocuğum benim bu kadar değersiz değil dedim annemde sinirlendi buna gitti 400 tlye puset aldı onun getirdiğinide çöpe attım.halini bi görseniz kedi bağlasan yatmaz

ya ben zaten kafayı yedim bebek doğduunda kesn psikoloğa giderm ya insan ayrı kalmak istiyo ben hergn görmek istemyorum ya bebeğimede kendi evladı gibi yaklaşıcak adım gibi emnm o zaman bozuşucam ama
ahh bacım ahh ahh bu kaynanalar yokmu hepimizi sinir hastası ederler kendilerine bişeycik olmaz
bugün bende babamla gittim hastaneye

hiç deme ya iyi kadın hoş kadın ama sen benm öz annemdeğilsn ki ben hergn senle olmak zorunda değilim bırakın beni ya

neyse kızlar ben kaçıyorum saat epey olmuş eşim gelir belki belli olmaz gerçi de ne olur ne olmaz
herkez kendine ve bebişine iyi baksın
kaynanaları da sallayın gitsin
bu şarkı tüm kaynanalara gelsin [video=youtube;jiEhHF-ZoGs]http://www.youtube.com/watch?v=jiEhHF-ZoGs[/video]
allah allahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…