2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende öyleym canım hep başkalarınınkine özendim hiiiiiç görmedim öyle şeyler içimde ukde kaldı ya

eşimden allah razı olsun. sağolsun ne desem yapmaya çalışıyo. ctsi günü arıyo kaynanam misafir gelmiş te halamı soruyo bana evdemi diye. yok halam dedim ç.kalede. sen napyıon dedi temizlik yapıyom dedim. iyi kolay gelsin dedi kapadı tlfonu ben 1 haftadır wevdeyim temizlikle uğraşıyom ama kimsenin ruhu duymuyo. insan bi sorar ne temizliği kızım geleyim mi der yok anacım yokk. çokderdim var çokkk ....

kız merve çık şu forumdan doğurana kadarda gelme, hep heycanlanıyoz doğuracak diye geri gelion sen a aaaa kilosu kaçmış merak ettim :76: öylede git
tamam gelmem kilosu 3500 civarı...
bende seni merak ediyodum kız e peki kanamalar neden olmuş ne durumda çatı muayenesi yapıcam dedimi sen haftaya 38 de oluyosun demi e hadi hayırlısı olsun
bilmiyorum bacım tıkaç mıdır nedir o açılıyor sanırım... sormadım doktora geçen seferde aynısı olmuştu ne nst'de bişey çıktı ne başka bişey... çatı muayenesi hakkında bişi demedi...
mervecim hoşgeldin sevindim bir sorun olmadığına lekelere ne dedi peki*

hb canım leke gelmesi normal sanırım doktor pek takmadı onu... bebeğin herşeyi iyi gözüküyor.

ahhh herkes dertli ya zor be dünya çok zormuş hayat çok zormuş ne tadı varki

en iyisi kötü gelin olmak boşver uzak kalsınlar hem zaten benimki iyikide almıyo çok zevksiz çünkü iiğğğğyyykkk

benimkide zevksiz zaten de en azından benim beğendiğimi alsın :) umreye gitti getirdiği kıyafetleri bi görseniz ağzınızla değil kıçınızla gülersiniz. bide diyo seni düşünerek aldım. düşünmeee istemiyomm :)

amanın aynı valla Allah razı olsun benim eşimde haftada 1 gün izni var ondada evi siler süpürür sofrayı toplar yapabildiği kadar.iyiki kocişlerimiz var zaten onun hatrına sustum hep şimdiye kadar canım benim

leke nin gelmesi normal ama doğum habercisidir bence hele o tıkaç açılıyosa zaten doğuma hazırlan demektirki bekle sen canım çok sürmez doğumun

leke nin gelmesi normal ama doğum habercisidir bence hele o tıkaç açılıyosa zaten doğuma hazırlan demektirki bekle sen canım çok sürmez doğumun

MERVEEE kız benimde çatı kemiklerimden çatır çatır ses geliyo açılma olurken olurmuş öyle dedi arkadaşlar ablamda demişti, senden önce gitmezsem iyidir korkuyom valla

amanın aynı valla Allah razı olsun benim eşimde haftada 1 gün izni var ondada evi siler süpürür sofrayı toplar yapabildiği kadar.iyiki kocişlerimiz var zaten onun hatrına sustum hep şimdiye kadar canım benim
zaten onların hatrına değilmiki herşey çekilirmi hayat onlarsız ALLAH başımızdan eksik etmesn bak kocamı düşününce rahatladım aşkım benim ya herşeyim o benm
hayatın tadı yolda olanlar beklediklerimiz

evet canım daha tadını tadmadıım için bilmiyorum ama öyle olucak galiba

kızlar görüşürüz sonra kızımla ben çıkıyoruz biraz uzanalım kocam gelir yemek yapayım azıcık kendinize iyi bakın ...

MERVEEE kız benimde çatı kemiklerimden çatır çatır ses geliyo açılma olurken olurmuş öyle dedi arkadaşlar ablamda demişti, senden önce gitmezsem iyidir korkuyom valla
benden gelmedi bacım öyle sesler
ya bide ne dicem sana normal gözüküyor dedinde biraz daha beklerse tombş 4000 i bulur normal yapamazsın heralde, hem hiçmi kilo almamış yanlış söylemiş olmasın bu doktor bence daha fazladır 3500 den

evet 3500 gözüküyor bacım ultrason bu güvenmiyorum aslında, kilo bi almış gözüktü bi almamış gözüktü anlamadım bende zaten en son gittiğim 4 gün önceydi... 4 günde aynı yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…