bende öyleym canım hep başkalarınınkine özendim hiiiiiç görmedim öyle şeyler içimde ukde kaldı ya
tamam gelmemkız merve çık şu forumdan doğurana kadarda gelme, hep heycanlanıyoz doğuracak diye geri gelion sen a aaaa kilosu kaçmış merak ettim :76: öylede git
bilmiyorum bacım tıkaç mıdır nedir o açılıyor sanırım... sormadım doktora geçen seferde aynısı olmuştu ne nst'de bişey çıktı ne başka bişey... çatı muayenesi hakkında bişi demedi...bende seni merak ediyodum kız e peki kanamalar neden olmuş ne durumda çatı muayenesi yapıcam dedimi sen haftaya 38 de oluyosun demi e hadi hayırlısı olsun
mervecim hoşgeldin sevindim bir sorun olmadığına lekelere ne dedi peki*
eşimden allah razı olsun. sağolsun ne desem yapmaya çalışıyo. ctsi günü arıyo kaynanam misafir gelmiş te halamı soruyo bana evdemi diye. yok halam dedim ç.kalede. sen napyıon dedi temizlik yapıyom dedim. iyi kolay gelsin dedi kapadı tlfonuben 1 haftadır wevdeyim temizlikle uğraşıyom ama kimsenin ruhu duymuyo. insan bi sorar ne temizliği kızım geleyim mi der yok anacım yokk. çokderdim var çokkk ....
en iyisi kötü gelin olmak boşver uzak kalsınlar hem zaten benimki iyikide almıyo çok zevksiz çünkü iiğğğğyyykkk
eşimden allah razı olsun. sağolsun ne desem yapmaya çalışıyo. ctsi günü arıyo kaynanam misafir gelmiş te halamı soruyo bana evdemi diye. yok halam dedim ç.kalede. sen napyıon dedi temizlik yapıyom dedim. iyi kolay gelsin dedi kapadı tlfonuben 1 haftadır wevdeyim temizlikle uğraşıyom ama kimsenin ruhu duymuyo. insan bi sorar ne temizliği kızım geleyim mi der yok anacım yokk. çokderdim var çokkk ....
tamam gelmemkilosu 3500 civarı...
bilmiyorum bacım tıkaç mıdır nedir o açılıyor sanırım... sormadım doktora geçen seferde aynısı olmuştu ne nst'de bişey çıktı ne başka bişey... çatı muayenesi hakkında bişi demedi...
hb canım leke gelmesi normal sanırım doktor pek takmadı onu... bebeğin herşeyi iyi gözüküyor.
ahhh herkes dertli ya zor be dünya çok zormuş hayat çok zormuş ne tadı varki
leke nin gelmesi normal ama doğum habercisidir bence hele o tıkaç açılıyosa zaten doğuma hazırlan demektirki bekle sen canım çok sürmez doğumun
leke nin gelmesi normal ama doğum habercisidir bence hele o tıkaç açılıyosa zaten doğuma hazırlan demektirki bekle sen canım çok sürmez doğumun
zaten onların hatrına değilmiki herşey çekilirmi hayat onlarsız ALLAH başımızdan eksik etmesn bak kocamı düşününce rahatladım aşkım benim ya herşeyim o benmamanın aynı valla Allah razı olsun benim eşimde haftada 1 gün izni var ondada evi siler süpürür sofrayı toplar yapabildiği kadar.iyiki kocişlerimiz varzaten onun hatrına sustum hep şimdiye kadar canım benim
hayatın tadı yolda olanlar beklediklerimiz
MERVEEE kız benimde çatı kemiklerimden çatır çatır ses geliyo açılma olurken olurmuş öyle dedi arkadaşlar ablamda demişti, senden önce gitmezsem iyidir korkuyom valla
gelirse hoşgelir bacım bkliyoruz valla :))
kızlar görüşürüz sonra kızımla ben çıkıyoruz biraz uzanalım kocam gelir yemek yapayım azıcık kendinize iyi bakın ...
biz hıçkırmaya başladık yine. hopluyorz ana kız
ayyy o çok komik oluyo yaa geçen yatakta oldu eşim napıyosun sen diyo ben değil kızın yapıo dedim bide hızlı hızlı oluyo bazen
benden gelmedi bacım öyle seslerMERVEEE kız benimde çatı kemiklerimden çatır çatır ses geliyo açılma olurken olurmuş öyle dedi arkadaşlar ablamda demişti, senden önce gitmezsem iyidir korkuyom valla
ya bide ne dicem sana normal gözüküyor dedinde biraz daha beklerse tombş 4000 i bulur normal yapamazsın heralde, hem hiçmi kilo almamış yanlış söylemiş olmasın bu doktor bence daha fazladır 3500 den
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?