sorma merve sorma....
inan korkumdan gelemiyodum buraya, korktuğumu duydum...
ne denirki????
Allah yardımcısı olsun... aradığımda sesi gitmişti... çok zor, inş. en kısa zamanda gene bebek sahibi olurlar da unutur acısını az da olsa...
okudum canım bende cvbını yazmıştm ama sen yoktun... öyle yaa valla hiç aklımdan çıkmıyor... eve dönüşünde aldıklarını gördüğünde napacak? hamileyken bu evden ayrıldım elim boş dönüyorum demiycek mi? offf Rabbim boll sabır güç kuvvet versin... nasıl bir sınavdır bu?iyi akşamlar kızlar... mervecim burak iyiymiş sevindim. sabah sana yazdım tam sen çıktın, okudun mu demi yazdıklarımı? inan o kadar canım sıkkın ki, buraya gelip okuyup gidiyorum sabahtan beri, hiçbişey yazasım olmuyo...
kıyamam ben ona yaaa, allahım sabrını bol versin, biz bile çok kötü olurken o ne yapsın???
aynısını bende dusundum bebegine aldıklarını gorunce ewe donunce napcak die hayallar kuruoruz onu alalım bnu alalım dıoruz ama nolca belli olmuo işte..ne hayallerle gtti nasıl doncek..allh yardmcısı olsun sabır wersn dualarımz onunla...okudum canım bende cvbını yazmıştm ama sen yoktun... öyle yaa valla hiç aklımdan çıkmıyor... eve dönüşünde aldıklarını gördüğünde napacak? hamileyken bu evden ayrıldım elim boş dönüyorum demiycek mi? offf Rabbim boll sabır güç kuvvet versin... nasıl bir sınavdır bu
sürekli düşünüyorum, ne halldedir, nasıldır, zaten hamileyken de yalnızdı, bi pipilisi vardı canımın... bebeğine aldıklarını ne yapacak? kimse anlayamaz onu şimdi,,,sadece anlamaya çalışabilriz,, dayanma gücü için Rabbime bol bol dua edebiliriz...okudum canım bende cvbını yazmıştm ama sen yoktun... öyle yaa valla hiç aklımdan çıkmıyor... eve dönüşünde aldıklarını gördüğünde napacak? hamileyken bu evden ayrıldım elim boş dönüyorum demiycek mi? offf Rabbim boll sabır güç kuvvet versin... nasıl bir sınavdır bu
sürekli düşünüyorum, ne halldedir, nasıldır, zaten hamileyken de yalnızdı, bi pipilisi vardı canımın... bebeğine aldıklarını ne yapacak? kimse anlayamaz onu şimdi,,,sadece anlamaya çalışabilriz,, dayanma gücü için Rabbime bol bol dua edebiliriz...
aynen ezgi Allah kimseyi yavrusyla imtihan etmesin, daha karnımızdayken gelecekle alakalı endişeler hayaller kuruyoruz aslında nolcağımız belli değil... Fatmayı anca Fatma gibi yavrusunu daha koklayamadan toprağa veren biri anlar... inşallah en kısa zamanda Allah bir bebek daha verir onlara ve inşallah ailesi gelmiştir yanına...
kizlar bu arda nst de deli gibi sanci cikti doktor belkide beklemez carsambayi eve git bol bol su ic yat dedi...:44:
kizlar bu arda nst de deli gibi sanci cikti doktor belkide beklemez carsambayi eve git bol bol su ic yat dedi...:44:
sen bişiler hissediyormusun kasılma sancı falan
................................ .............................
kizlar merhaba;
bugun doktora gittik. sezeryan tarihim kesinlesti.carsamba epidural sezeryan olcak saat 7 de..heyecan basladi,kizima kavusucam insallah..
ayrica bugun izmirde cinarlidami kentte mi dogum yapayim diye ikisinide gezerken(kentte karar kildik) kentte hemsireye bodrum81 i sordum..bodrumdan geldi bebeginde sorun vardi falan diye anlatinca tanidilar..kendisini rahatsiz etmiyim daha yeni dogum yapmistir diye dusunup hemsireye sordum..kendisi iyiymis bebis dokuz eylule sevk edilmis dediler..istersen bi kendisine sorayim gir konus dedi,rahatsiz etmiyim dedim..soradan isimiz bitti hemsire haber verdi gorusmek istemis benle..kk dan arkadasin var demis)) neyse konustum iyiydi, bebis sevk edilmis.cok sukur makatin tikali olmasi gibi bi sorun yokmus sadece bagirsaklarinda ne kadar bi miktar tikaniklik var o ameliyatta belli olacakmis...beklemedeydi..esi bebegin basindaymis..iste boyle..biraz daha rahatladim kendisi de oyleydi..telini aldim haber aldikca sizede iletirim..simdilik bu kadar..
:93:
naberkızlar napıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?