2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar kızlar... mervecim burak iyiymiş sevindim. sabah sana yazdım tam sen çıktın, okudun mu demi yazdıklarımı? inan o kadar canım sıkkın ki, buraya gelip okuyup gidiyorum sabahtan beri, hiçbişey yazasım olmuyo...

okudum canım bende cvbını yazmıştm ama sen yoktun... öyle yaa valla hiç aklımdan çıkmıyor... eve dönüşünde aldıklarını gördüğünde napacak? hamileyken bu evden ayrıldım elim boş dönüyorum demiycek mi? offf Rabbim boll sabır güç kuvvet versin... nasıl bir sınavdır bu?
kıyamam ben ona yaaa, allahım sabrını bol versin, biz bile çok kötü olurken o ne yapsın???

aynen sevi dün kendimde değildim inan her tarafımda sivilce çıktı üzüntüden sıkıntıdan...

aynısını bende dusundum bebegine aldıklarını gorunce ewe donunce napcak die hayallar kuruoruz onu alalım bnu alalım dıoruz ama nolca belli olmuo işte..ne hayallerle gtti nasıl doncek..allh yardmcısı olsun sabır wersn dualarımz onunla...

Son düzenleme:
sürekli düşünüyorum, ne halldedir, nasıldır, zaten hamileyken de yalnızdı, bi pipilisi vardı canımın... bebeğine aldıklarını ne yapacak? kimse anlayamaz onu şimdi,,,sadece anlamaya çalışabilriz,, dayanma gücü için Rabbime bol bol dua edebiliriz...

aynen ezgi Allah kimseyi yavrusyla imtihan etmesin, daha karnımızdayken gelecekle alakalı endişeler hayaller kuruyoruz aslında nolcağımız belli değil... Fatmayı anca Fatma gibi yavrusunu daha koklayamadan toprağa veren biri anlar... inşallah en kısa zamanda Allah bir bebek daha verir onlara ve inşallah ailesi gelmiştir yanına...

kizlar bu arda nst de deli gibi sanci cikti doktor belkide beklemez carsambayi eve git bol bol su ic yat dedi...:44:

gelmiş olmaları lazım... Allah ım boş koymasın kucağını.. yerini tutmaz belki ama acısını bi nebze hafifletir belki...

Fatmadan sonra Bodrumun haberi bi nebze rahatlattı içimize su serpildi onu çok merak etmiştim bugün,kızlar geçmişi okudumda kötü oldum yine, yavrusuna aldığı kıyafetlere baktım dün çok ağladım resimlerine baktım.Allah bir daha yaşatmasın bu acıyı kimselere, evlat acısı çok zor olurmuş

bugün bi hasta ziyaretine gittim dönüşte bebek mağzasına uğradım bebişe bişeyler alayım diye aldım aldım o sıra bi gebe daha vardı adı fatmaydı annesi fatma kızım oğluna şunu da al deyince bende koptu ipler ağlamaya başladım kızlar su falan getirdi anlatamadım ne olduğunu moralim bozuldu hamilelik işte
dedim her an herdakika aklımda sonra eve geldim bizim ninniler diye bi cd vardı onu dinlerken boş beşik diye bi ninni var anadoluda yavrusunu kaybeden annelerin ağıtıymış iyice koptum offffffffff biz burdan bu kadar kötüysek Fatma ne yapıyordur eve nasıl gidicek oo evde kurulan hayaller Allahım ne olur buradaki hiç kimseye yaşatma bunu hiç bir kuluna yarabbim evlatle imtihan etme.....

sen bişiler hissediyormusun kasılma sancı falan

evt cnm nerdeyse 1 haftadir alt bolgede ince ince sizlamalar oluyo bazen adet sancim baslicakken olanlar gibi bazen biraz daha cok..ama ole cok rahatsiz edici diil..bende bu sanci falan sanmiyodum gecen hafta nst ye girince cikti..ama bugun 15 dakika nst de kaldim bi suru uzun uzun cizgiler cikti. doktor hazirlikli ol dedi, zaten ultrasondada iyice yerlesmis gibi gozukuyo.

Ay Allah senden razı olsun arkadaşım, bende Bodrum u çok merak ediyordum, delimavi de doğum yapmış, şimdi nerden haber alcaz diye düşünüp duruyordum.. Umarım ameliyatla hallolur herşey inşallah.. Güzel heberlerini alırız.. Bu arada senin bebekte geliyormuş, hayırlısı olsun.. Sancın varsa neden normali düşünmüyorsun, sezeryan senin tercihin mi canım..

naberkızlar napıyosunuz

Güzelim sen daha doğuramadın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…