2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar bodrum81 le mesajlastim.
9 eylulde yogun bakimdaymis bebisi.bazi test ve filmleri cekilmis yarin ameliyata alacaklarmis..tam teshis edilmemis daha.film sonuclarina gore bakilacakmis.bu arada sizlere cok selami var dualarini eksik etmesinler diyo.bebisinin sezeryanda bitek yuzunu gordum sonra gitti diyo.pompayla sut sagmaya calisiyomus sut kesilmesin gelsin diye o da yokmus :44:
dua edelim kizlar bebisin ameliyati guzel gecsin sorunsuz tek ameliyatla kurtulsun diye...

yok canım senin bebek 2 haftalık oldu bizde tık yokki bakalım yarın bişeyler olucak artık doktorla konuşucam

Allah yardımcısı olsun dualarımzda inş inş ameliyet iyi geçer

Ay inşallah canım ya, bir kötü haberi daha kaldıramaz kimse valla.. Bari onun bebeğini Allah bağışlasın.. Nasıl doğmuş acaba, kilosu falan yerinde mi bebeğin, inşallah çok güçlü bir bebektirde kurtulur sağ salim.. Canım ya ne zordur şimdi durumu.. Allah yardımcısı olsun.. Dualarımız onunla hiç merak etmesin..

sezin, çok iyi olmuş bodrumla görüşmen. ben de çok merak ettim bugün onu. inşallah beklediklerinden azdır bebeğin sorunu... Allah yardımcıları olsun...

senin de kavuşmana az kalmış, güzel haberlerini bekliyoruz...

kızlar sabah yazmıstım bebgın hareketlerrı az dıye ıste gun boyu bekle dınle oyle zaman gecırdım..
aksamustu doktora gıttım nts baglandı kalp atısları ıyı ama hareketlerı azdı sonra oksıjen verdıler bıraz daha hareketlendı ondan sonra alttan muayene yapıldı 2 cm acılma var dedı doktor rahım agzı yumusamıs dedı sıvınız fazla oldugundan sıvı bosalması ıle baslayabılır panık yapmayın tetıkte olun dedı.
sımdı ne zaman olur acaba beklemedeyım...

yok canım senin bebek 2 haftalık oldu bizde tık yokki bakalım yarın bişeyler olucak artık doktorla konuşucam

Valla büyüdü bile benimkisi.. Sende kavuşursun canım yakındır... Aman zaten durup durup ağlıyorum, bebeği emziriyorum, aklım hep Fatma da, şimdi Fatma nın sütü de gelmiştir, naptı ki diye düşünüyorum.. Bebeğe bakıp bakıp ağlıyorum.. Allahım sabır versin Fatma'ya.. 10-12.haftalarda falan düşük yaptım da ben ciğerim yandı haftalarca, yüzünü bile görmemiştim bebeklerin, onun durumu o kadar zor ki ay çok üzülüyorum, bebeğime bakıp bakıp onun bebeğini düşünüyorum.. Allahım sabır versin eşine ve kendisine..

canım kaç defa hareket etti benmkide hareketsiz ya korkutuyo beni neyse yarın doktorda olucam zaten bide 2 cmle doğum başlayabilir falan dedimi benmde 2 cm ama bişey olmadı daha hadi hakkında hayırlısı olsun canım

canım kaç defa hareket etti benmkide hareketsiz ya korkutuyo beni neyse yarın doktorda olucam zaten bide 2 cmle doğum başlayabilir falan dedimi benmde 2 cm ama bişey olmadı daha hadi hakkında hayırlısı olsun canım

Hadi bakalım yakındır herhalde doğumlar kızlar ....Hayırlısı.. Ay bu normal doğumu beklemekte sıkıcı valla..

gerçekten çok zor ama sende çok ağlama büyükler sütün çekilir derler hatta üzülünce sütün tadı bile acı oluyomş bebeğinde senden etkileniyo sonuçta

ya kızlar normal doğum yapan annelere sorayım demnde yazmıştım karnım taş gibi derilerm ağrıyo artık gerilmesnden afedersnz ishal oldum bide alt tarafım sancıyla ağrı arası bişey vardı hep bugn bide bebk hareketleri çok az gibi acaba diyorummmmm

gerçekten çok zor ama sende çok ağlama büyükler sütün çekilir derler hatta üzülünce sütün tadı bile acı oluyomş bebeğinde senden etkileniyo sonuçta

Hadi ya bak sütün kaçar derlerde acı olduğunu duymamıştım.. Benimki zaten bir tuhaftı bugün, çok gazı vardı, üşüttük herhalde, ishal olmuş gibiydi.. Hava alsın diye zırt pırt çıkardık dışarı bebek üşüdü herhalde..

Üzülmemek elde değil, düşünmemeye çalışıyorum ama çok üzülüyorum, hiç beklemediğim biri, yani ben falan bisürü sorun yaşadık gebelikte de Fatma dan beklemezdim.. gencecik kız.. Allah sabır versin..

normalde sabahları hareketlerı ıle uyandırırdı benı ama bugun hareketsızdı 1 de braz oynadı aksam 4:30 gıbı barız oynadı ama onun dısında cansız cansız hareketler oldu normalde hareket ettıgınde karnım yamulurdu o yuzden panıkledım
ntsde de pek hareketı yoktu kaarnımı salladı doktor uyansın dıyee ama gene yavastııı

benim kızım hep hareketsiz yani 9 aydır. yani 3 ayada 4 kez çook hareketli olduğunu biliyorum ben korkuyorum o yüzden anlamam diye

evet canım ya kuzenmn eşi bişeye çok üzülmüştü çok ağlıyodu bebği emzirmeye çalışıyodu ama bebk emmiyodu bizimkilerde sütün acımıştır dediler sonra sütünün tadına baktılar zehir gibi acıymış üzüntüyle oluyomuş ya

hadi ya senin ki bugn uyumak istemş galiba doktor bişey demedimiki

soyle dedı sekerlı bıseyler ıc bol su ıc dedı cok beklemez dedı ama umıtlenmek ıstemıyorumm

arkadaşlar farkındaysanız hepimiz paranoyak olduk strese girdik.biraz moralimizi düzeltmemiz lazım bebişleri kötü etkiliyoruz şurda doğuma ne kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…