yok canım senin bebek 2 haftalık oldu bizde tık yokki bakalım yarın bişeyler olucak artık doktorla konuşucamAy Allah senden razı olsun arkadaşım, bende Bodrum u çok merak ediyordum, delimavi de doğum yapmış, şimdi nerden haber alcaz diye düşünüp duruyordum.. Umarım ameliyatla hallolur herşey inşallah.. Güzel heberlerini alırız.. Bu arada senin bebekte geliyormuş, hayırlısı olsun.. Sancın varsa neden normali düşünmüyorsun, sezeryan senin tercihin mi canım..
Güzelim sen daha doğuramadın mı?
kizlar bodrum81 le mesajlastim.
9 eylulde yogun bakimdaymis bebisi.bazi test ve filmleri cekilmis yarin ameliyata alacaklarmis..tam teshis edilmemis daha.film sonuclarina gore bakilacakmis.bu arada sizlere cok selami var dualarini eksik etmesinler diyo.bebisinin sezeryanda bitek yuzunu gordum sonra gitti diyo.pompayla sut sagmaya calisiyomus sut kesilmesin gelsin diye o da yokmus :44:
dua edelim kizlar bebisin ameliyati guzel gecsin sorunsuz tek ameliyatla kurtulsun diye...
kizlar bodrum81 le mesajlastim.
9 eylulde yogun bakimdaymis bebisi.bazi test ve filmleri cekilmis yarin ameliyata alacaklarmis..tam teshis edilmemis daha.film sonuclarina gore bakilacakmis.bu arada sizlere cok selami var dualarini eksik etmesinler diyo.bebisinin sezeryanda bitek yuzunu gordum sonra gitti diyo.pompayla sut sagmaya calisiyomus sut kesilmesin gelsin diye o da yokmus :44:
dua edelim kizlar bebisin ameliyati guzel gecsin sorunsuz tek ameliyatla kurtulsun diye...
yok canım senin bebek 2 haftalık oldu bizde tık yokki bakalım yarın bişeyler olucak artık doktorla konuşucam
Allah yardımcısı olsun dualarımzda inş inş ameliyet iyi geçer
kızlar sabah yazmıstım bebgın hareketlerrı az dıye ıste gun boyu bekle dınle oyle zaman gecırdım..
aksamustu doktora gıttım nts baglandı kalp atısları ıyı ama hareketlerı azdı sonra oksıjen verdıler bıraz daha hareketlendı ondan sonra alttan muayene yapıldı 2 cm acılma var dedı doktor rahım agzı yumusamıs dedı sıvınız fazla oldugundan sıvı bosalması ıle baslayabılır panık yapmayın tetıkte olun dedı.
sımdı ne zaman olur acaba beklemedeyım...
yok canım senin bebek 2 haftalık oldu bizde tık yokki bakalım yarın bişeyler olucak artık doktorla konuşucam
Allah yardımcısı olsun dualarımzda inş inş ameliyet iyi geçer
canım kaç defa hareket etti benmkide hareketsiz ya korkutuyo beni neyse yarın doktorda olucam zaten bide 2 cmle doğum başlayabilir falan dedimi benmde 2 cm ama bişey olmadı daha hadi hakkında hayırlısı olsun canım
Valla büyüdü bile benimkisi.. Sende kavuşursun canım yakındır... Aman zaten durup durup ağlıyorum, bebeği emziriyorum, aklım hep Fatma da, şimdi Fatma nın sütü de gelmiştir, naptı ki diye düşünüyorum.. Bebeğe bakıp bakıp ağlıyorum.. Allahım sabır versin Fatma'ya.. 10-12.haftalarda falan düşük yaptım da ben ciğerim yandı haftalarca, yüzünü bile görmemiştim bebeklerin, onun durumu o kadar zor ki ay çok üzülüyorum, bebeğime bakıp bakıp onun bebeğini düşünüyorum.. Allahım sabır versin eşine ve kendisine..
gerçekten çok zor ama sende çok ağlama büyükler sütün çekilir derler hatta üzülünce sütün tadı bile acı oluyomş bebeğinde senden etkileniyo sonuçta
canım kaç defa hareket etti benmkide hareketsiz ya korkutuyo beni neyse yarın doktorda olucam zaten bide 2 cmle doğum başlayabilir falan dedimi benmde 2 cm ama bişey olmadı daha hadi hakkında hayırlısı olsun canım
normalde sabahları hareketlerı ıle uyandırırdı benı ama bugun hareketsızdı 1 de braz oynadı aksam 4:30 gıbı barız oynadı ama onun dısında cansız cansız hareketler oldu normalde hareket ettıgınde karnım yamulurdu o yuzden panıkledım
ntsde de pek hareketı yoktu kaarnımı salladı doktor uyansın dıyee ama gene yavastııı
evet canım ya kuzenmn eşi bişeye çok üzülmüştü çok ağlıyodu bebği emzirmeye çalışıyodu ama bebk emmiyodu bizimkilerde sütün acımıştır dediler sonra sütünün tadına baktılar zehir gibi acıymış üzüntüyle oluyomuş yaHadi ya bak sütün kaçar derlerde acı olduğunu duymamıştım.. Benimki zaten bir tuhaftı bugün, çok gazı vardı, üşüttük herhalde, ishal olmuş gibiydi.. Hava alsın diye zırt pırt çıkardık dışarı bebek üşüdü herhalde..
Üzülmemek elde değil, düşünmemeye çalışıyorum ama çok üzülüyorum, hiç beklemediğim biri, yani ben falan bisürü sorun yaşadık gebelikte de Fatma dan beklemezdim.. gencecik kız.. Allah sabır versin..
normalde sabahları hareketlerı ıle uyandırırdı benı ama bugun hareketsızdı 1 de braz oynadı aksam 4:30 gıbı barız oynadı ama onun dısında cansız cansız hareketler oldu normalde hareket ettıgınde karnım yamulurdu o yuzden panıkledım
ntsde de pek hareketı yoktu kaarnımı salladı doktor uyansın dıyee ama gene yavastııı
evet canım ya kuzenmn eşi bişeye çok üzülmüştü çok ağlıyodu bebği emzirmeye çalışıyodu ama bebk emmiyodu bizimkilerde sütün acımıştır dediler sonra sütünün tadına baktılar zehir gibi acıymış üzüntüyle oluyomuş ya
hadi ya senin ki bugn uyumak istemş galiba doktor bişey demedimiki
ezgi senin bal dudaklının resmi yok mu koysan da görsek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?