2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar benim kız kasılıp duruyo karnım şekil değiştiriyo o arada bi ağrı vuruyo geçiyo hemen biraz sürse dayanılacak bişey değil

bugün bebişim yatağını hazırladık eşimle biraz çıktık dolaştık iyi geldi kafam dağıldı valla ne çok sıkıntı yapmışım

herkese merhaba ara ara sizi takip ediyordum ama bisey yazmamıstım hic bende haziran annesiyim 3 haziran da tam 39. haftamda oglum normal dogumla dunyaya geldi darısı sizlerin basına Allah kolaylıkla kucagınıza almayı nasip etsin

dün yorgunluktan erkenden uyuyunca sabahın köründe uyandım
ay ben de en son gittiğimde doktorum: seni biran önce doğurtmam lazım benim dedi :S :)
19 kilo aldım başından beri
hiç sorma aldıgım kilonun 4 kilosunu son ayda aldım nasıl gidecekki bu kilolar öyle hemende gitmez
bebeğin iyi olmasına çok sevindim en azından beklediği kadar kötü bi haber almamış inşallah ameliyatıda iyi geçerde kavuşur bi an önce bebeğine
................................ .............................
gerçekten merak etmeye başladım neden böyle yaptığını? ne konuşuyorsun ne sohbete katılıyorsun sadece noktaları dizip gidiyosun her seferinde :26: artık ilginç gelmeye başladı :44:

hadi hayırlısı doğum yakın o zaman

Yakamoz en bu kilo işine çok takıyorsun ya yazayımda rahatla dedim.. Ben yaklaşık 14 kilo aldım doğuma kadar.. Hastaneden geldiğim gün sadece 3 kilosu gitmişti, 2 gün sonra 2 kilo daha gitti, şu anda yani 2 haftada 10 kilosu gitti.. Bu kadar takma daha önce de dediğim gibi 16 kiloya kadar rahat gider.. Ki ben daha lohusayım, 40 ım çıkana kadar belki kalan 4 kilo da gider.. Takılma kiloya..

günaydın kızlar bu gece hiç yatamadım hep uyurken terler içinde sancıyla uyandım çok kötüydü ya galiba bağırsaklarımı üşüttüm adet sancısınada çok benziyo şimdi gene var mahvetti beni bu ağrılar birazdan doktora gidicem bakalım sancılar gerçekmi cidden canımı acıtmaya başladı üstelik bugün kocamda istanbula gitti dua edin arkadaşlar nolur

Kizlarrrrrr ben gece burdan sanciyla çıkıp gittim ya hemen sezryana aldı doktor... 1,5 gibi bebesim dünyaya geldi. Şimdi yanımda yatiyo çok şükür)))))))

Kizlarrrrrr ben gece burdan sanciyla çıkıp gittim ya hemen sezryana aldı doktor... 1,5 gibi bebesim dünyaya geldi. Şimdi yanımda yatiyo çok şükür)))))))

aaaaaa bende daha şimdi seni soruyodum kız hadi gözün aydın hayırlı olsun bebeğin neden sezeryana aldıki anladıım kadarıyla sancı çekip normal doğuracaktın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…