yüzünü göstermedi bu sefer canım yaa, bu zamanda çok zor görünürmüş yüzü zaten... elleri kolları hep önünde zaten..
hmm kurban olrum yaa:))
selam kızlar benim kız kasılıp duruyo karnım şekil değiştiriyo o arada bi ağrı vuruyo geçiyo hemen biraz sürse dayanılacak bişey değil
olur öyle bacım sığmıyorlar artık..
doğurmam heralde bu sancıyla dimidoğursa poyraz doğururdu o zaman
iyi geceler kızlar, bebekleriniz ve siz Allah'a emanetsiniz...yarın görüşürüz...
agrim var kizlar, bugun dogurcam sankiannem kardesim yarin geliyo cok erken yaaa ben hast gidiyommm
hiç sorma aldıgım kilonun 4 kilosunu son ayda aldım nasıl gidecekki bu kilolar öyle hemende gitmezay ben de en son gittiğimde doktorum: seni biran önce doğurtmam lazım benim dedi :S :)
19 kilo aldım başından beri
bebeğin iyi olmasına çok sevindim en azından beklediği kadar kötü bi haber almamış inşallah ameliyatıda iyi geçerde kavuşur bi an önce bebeğinekizlar merhaba;
bugun doktora gittik. sezeryan tarihim kesinlesti.carsamba epidural sezeryan olcak saat 7 de..heyecan basladi,kizima kavusucam insallah..
ayrica bugun izmirde cinarlidami kentte mi dogum yapayim diye ikisinide gezerken(kentte karar kildik) kentte hemsireye bodrum81 i sordum..bodrumdan geldi bebeginde sorun vardi falan diye anlatinca tanidilar..kendisini rahatsiz etmiyim daha yeni dogum yapmistir diye dusunup hemsireye sordum..kendisi iyiymis bebis dokuz eylule sevk edilmis dediler..istersen bi kendisine sorayim gir konus dedi,rahatsiz etmiyim dedim..soradan isimiz bitti hemsire haber verdi gorusmek istemis benle..kk dan arkadasin var demis)) neyse konustum iyiydi, bebis sevk edilmis.cok sukur makatin tikali olmasi gibi bi sorun yokmus sadece bagirsaklarinda ne kadar bi miktar tikaniklik var o ameliyatta belli olacakmis...beklemedeydi..esi bebegin basindaymis..iste boyle..biraz daha rahatladim kendisi de oyleydi..telini aldim haber aldikca sizede iletirim..simdilik bu kadar..
:93:
gerçekten merak etmeye başladım neden böyle yaptığını? ne konuşuyorsun ne sohbete katılıyorsun sadece noktaları dizip gidiyosun her seferinde :26: artık ilginç gelmeye başladı :44:................................ .............................
kızlar sabah yazmıstım bebgın hareketlerrı az dıye ıste gun boyu bekle dınle oyle zaman gecırdım..
aksamustu doktora gıttım nts baglandı kalp atısları ıyı ama hareketlerı azdı sonra oksıjen verdıler bıraz daha hareketlendı ondan sonra alttan muayene yapıldı 2 cm acılma var dedı doktor rahım agzı yumusamıs dedı sıvınız fazla oldugundan sıvı bosalması ıle baslayabılır panık yapmayın tetıkte olun dedı.
sımdı ne zaman olur acaba beklemedeyım...
dün yorgunluktan erkenden uyuyunca sabahın köründe uyandım
hiç sorma aldıgım kilonun 4 kilosunu son ayda aldım nasıl gidecekki bu kilolar öyle hemende gitmez
bebeğin iyi olmasına çok sevindim en azından beklediği kadar kötü bi haber almamış inşallah ameliyatıda iyi geçerde kavuşur bi an önce bebeğine
gerçekten merak etmeye başladım neden böyle yaptığını? ne konuşuyorsun ne sohbete katılıyorsun sadece noktaları dizip gidiyosun her seferinde :26: artık ilginç gelmeye başladı :44:
hadi hayırlısı doğum yakın o zaman
Kizlarrrrrr ben gece burdan sanciyla çıkıp gittim ya hemen sezryana aldı doktor... 1,5 gibi bebesim dünyaya geldi. Şimdi yanımda yatiyo çok şükür)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?