Kizlarrrrrr ben gece burdan sanciyla çıkıp gittim ya hemen sezryana aldı doktor... 1,5 gibi bebesim dünyaya geldi. Şimdi yanımda yatiyo çok şükür)))))))
Kizlarrrrrr ben gece burdan sanciyla çıkıp gittim ya hemen sezryana aldı doktor... 1,5 gibi bebesim dünyaya geldi. Şimdi yanımda yatiyo çok şükür)))))))
hg canımmmmmmm
h.b tatlım nasılsın annelik nasıl gidiyo göğüslerin yara olmuş ayy nasıl canın yanıyodur şimdi karbonatlı su yapmışmıydın canım sen
Eki Görüntüle 205645 bugunkı halımız anası kurban olsun onu vereneeeo benım herseyım tatlı baluşummmm hayattakı en tatlı sey oymus vallahıı ayaklarını öpüyorum ellerını kokluyorum allahım herkese nasıp etsın bu guzel duyguyu
günaydın herkese....
Eki Görüntüle 205645 bugunkı halımız anası kurban olsun onu vereneeeo benım herseyım tatlı baluşummmm hayattakı en tatlı sey oymus vallahıı ayaklarını öpüyorum ellerını kokluyorum allahım herkese nasıp etsın bu guzel duyguyu
oy oy oyyy çok tatlı maşallah yirim ben onu maşallah maşallah
dün benim dr da artık doğur diyo bana bende olur bugün doğururum dedim suratıma bakıyo
canım belkide tam kavrayamıyodur ondan çok yara olurmuş göğüsler
bilmiyorum kı canım yaaa cok acıyor ama cıglık atıyorum resmen valla aldıgım kremlerın bırı ıse yaramadı
amınnnn canım ınsallah sızlerde alırsınız elbet kucagınızamaşallahhh 41 kere
ne tatlı şey o öylee...canım benımmmm, ayy nasıl özendım şimdi..bende oğlumu emzirmek istiyorum hayırlısıyla...bizlerede hayırlı doğumlar nasip etsin RABBİM..
Emzirme dnemi, meme dokusunun yaps, st yapm - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
Emzirme eitimi, resimlerle emzirme - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
canım bak burda emzirmeyle ilgili şeyler yazıyo bak istersen belki yanlış yaptığın bişey vardır yardımcı olur bide göğüs kalkanı diyolar oda iyi oluyomuş
amınnnn canım ınsallah sızlerde alırsınız elbet kucagınıza
cok saol bacım benım
bebek bebeğin dünya tatlısı:)41 kere MAŞAALLAHHHHbebişin için yazdıkların beni çok duygulandırdı,gözlerim doldu..Allahım sağlıkla bize de nasip etsin bebişlerimizi sevmeyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?