2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlarrrrrr ben gece burdan sanciyla çıkıp gittim ya hemen sezryana aldı doktor... 1,5 gibi bebesim dünyaya geldi. Şimdi yanımda yatiyo çok şükür)))))))

hayırlı olsunn..çok sevindim.
Allah analı babalı büyütsün canım..darısı biz bekleyenlerin başına
nasıl oldu anlatsana vaktın varsa..ağrın falan varmı şuanda?

Kizlarrrrrr ben gece burdan sanciyla çıkıp gittim ya hemen sezryana aldı doktor... 1,5 gibi bebesim dünyaya geldi. Şimdi yanımda yatiyo çok şükür)))))))

hadi gozun aydınnn allah analı babalı buyutsun benım kızcede dr a gıttı aneanesıyle kontrolee bende sut sagyorum suan hep yara oldum yaa lansınoh bır ışe yaramadı azcık gecene kadar sagacam

bugunkı halımız anası kurban olsun onu vereneee o benım herseyım tatlı baluşummmm hayattakı en tatlı sey oymus vallahıı ayaklarını öpüyorum ellerını kokluyorum allahım herkese nasıp etsın bu guzel duyguyu

Son düzenleme:
h.b tatlım nasılsın annelik nasıl gidiyo göğüslerin yara olmuş ayy nasıl canın yanıyodur şimdi karbonatlı su yapmışmıydın canım sen

lansınoh almıstık onu surdum hep zaten sonra her emzırmemde karbonatlı su banamısın demedı cokur cokur asılıyor mememe benım kuzum

oy oy oyyy çok tatlı maşallah yirim ben onu maşallah maşallah
dün benim dr da artık doğur diyo bana bende olur bugün doğururum dedim suratıma bakıyo
canım belkide tam kavrayamıyodur ondan çok yara olurmuş göğüsler

maşallahhh 41 kere
ne tatlı şey o öylee...canım benımmmm, ayy nasıl özendım şimdi..bende oğlumu emzirmek istiyorum hayırlısıyla...bizlerede hayırlı doğumlar nasip etsin RABBİM..

bilmiyorum kı canım yaaa cok acıyor ama cıglık atıyorum resmen valla aldıgım kremlerın bırı ıse yaramadı

son haftalarda bebek hareketlerı ne kadar azalır? bır kac gundur sankı yerı mı daraldı ne boyle daha az hareket edıyo sankı
yoksa benmı evham yapıyorum acaba?

bırde benım karnım 3 gundur falan daha bı yuvarlaklastı sankı top gıbı oldu sertlestı nedenkı asagımı ınıyo acaba bebek?

bilmiyorum kı canım yaaa cok acıyor ama cıglık atıyorum resmen valla aldıgım kremlerın bırı ıse yaramadı

Emzirme dnemi, meme dokusunun yaps, st yapm - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
Emzirme eitimi, resimlerle emzirme - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
canım bak burda emzirmeyle ilgili şeyler yazıyo bak istersen belki yanlış yaptığın bişey vardır yardımcı olur bide göğüs kalkanı diyolar oda iyi oluyomuş

maşallahhh 41 kere
ne tatlı şey o öylee...canım benımmmm, ayy nasıl özendım şimdi..bende oğlumu emzirmek istiyorum hayırlısıyla...bizlerede hayırlı doğumlar nasip etsin RABBİM..
amınnnn canım ınsallah sızlerde alırsınız elbet kucagınıza

cok saol bacım benım

bebek bebeğin dünya tatlısı:)41 kere MAŞAALLAHHHHbebişin için yazdıkların beni çok duygulandırdı,gözlerim doldu..Allahım sağlıkla bize de nasip etsin bebişlerimizi sevmeyi..

bebek bebeğin dünya tatlısı:)41 kere MAŞAALLAHHHHbebişin için yazdıkların beni çok duygulandırdı,gözlerim doldu..Allahım sağlıkla bize de nasip etsin bebişlerimizi sevmeyi..

amin canım cümlemızin yavrusunu korusun alırsınız ınsallah bebıslerınızı kucagınıza sag salım

göbegımıde eklıcem ama kart okuyucuyu bulamadım annem nereye koydu kım bılır

koyunca MERVE benı kesmesın ama :83::83::83: cunkı baya fark edıo eskı karnım geldı gıbı suan sıslıgıde var bıde hemsıreler sok gecırdı ama ne kadar kılom gıttı bakmadık henuz salı gunu kontrole gıdecem o zaman da kılo kaybını yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…