2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

önce acelecilerdi bebekler, sonra yaz geldi tembelleştiler heralde abisi şırnaka gezmeye mi geliyomuş

ay canım benim :)) nasılsın tubiiiii

he valla tembelleştiler sabahtan beri iş yapıyorum belirti yok dedimde inceden sızı gibi bişey giriyo arada alt tarafa böyle adet olcakmış gibi ama hafif hafif sancı değil sancımı başlıycak acep
bi sürü iş yaptım evi sil süpür tozunu al kapı pencere sil buzdolabı çamaşır makinesi ocagı sil yerleri çifle yemek pilav cacık yaptm tuvalet lavabo banyoyu yıkadım bebeğin odasını yerleştirdim bişy kalmadı sanırım bugünde doğurmazsam daha doğurmam
şırnak tam turistik gezilecek yer dimi blue yok kız ne gezmesi araba aldıkta kredi çekip, benim kocişin şöförlüğü çok yok yani kullanıyo ama usta değil uzun yola çıkacak diye abisi ben götürüm nolur nolmaz demiş bende kullanmak için can atıyorum ama bu göbekle koltuga sığmam heralde

kızım sen neler yapmıssın bu kadar masallah sana:))
bu arada arabanız hayırlı ugurlu olsun kaza bela gostermesın..

valla son günlerinde bunca işi yapabildiysen helal olsun. ben artık bir odadan bir odaya geçerken bile yoruluyorum:)) annem kaç gündür temizlik yapıyor dip köşe ben ortalıkta dolaşıyorum ondan daha yorgunum hep:)

arabanızı da güle güle kullanın. doğuma kadar ilerletsin eşin iyice:))

kızım sende vur dedik öldürmüşsün yorma kendini bu kadar aaaaa
kızlar zınkerbellın bebegı memorıal hastanesının sayfasında var kağan bebek cok tatlı mınnak:))

ay evet gördüm minnakı maşallah

merhaba arkadaşlar benim de kızım 14 haziran da gelicek inş.epidural sezeryan olacak çünkü bizimkinin kafası çok büyük 3 hafta önden gidiyo.sizce 38 hafta 4 günlükken olucak sezeryan erken mi??ben internetten araştırdım zaten 38 ile 39 arasında yapılıyprmuş genelde.sizlere doktorlarınız ne dedi bu konuda??

bende hatırlamıyorum
bugun ruh halım hıc ıyı degıl yaa mıllet nasılsın daha dogurmadın mı dıye arıyor ona bıle sınır oluyorum...

bende hatırlamıyorum
bugun ruh halım hıc ıyı degıl yaa mıllet nasılsın daha dogurmadın mı dıye arıyor ona bıle sınır oluyorum...

dün sebepsiz yere o kadar ağladım ki sabah baş ağrısıyla uyandım eşimde sinir oldu niye ağlıyosun ben mi bişey yaptım dedi insan nedensiz yere bu kadar ağlarmı boşuna kendini üzüyosun dedi haklı ama napiym çok daraldım bu sıra

dısarı cıksam cıkamıyorum sıcak her an acaba bısey mı olacak dıye bekle..
sonra dusunuyorum sımdı boyleysem hamılelık sonrası depresyon gelır benı bulur(

dısarı cıksam cıkamıyorum sıcak her an acaba bısey mı olacak dıye bekle..
sonra dusunuyorum sımdı boyleysem hamılelık sonrası depresyon gelır benı bulur(

sende normalmi düşünüyodun yanımda annem falan olsa belki daha kolay geçer ama o da ben doğurunca işten izin alıcak bir hafta (( kayınvalidem görümcem ekstradan beni bunaltıyolar sezeryan olsa hiçolmazsa şu tarihte olucak diycem şimdi gecemi gündüzmü bugünmü yarınmı çok kötü beklemek bide bu kadar bekleyip zorunlu sezeryan olmak var

Zinkerbell in bebişini gördüm..oiyyy minik yerim onuuu..güle güle büyütsün inşallahhh
kızlar ben bu bebekleri görünce direkt ağlamaya başlıyorum yaa..sizde de oluyor mu yoksa ben mi aşırı sulu gözlüyüm

kız maşallah sana nasıl yaptın bu kadar işi :)) Allah nazardan saklasın..ayy ben de şu işlerimi bi bitirseydim hayırlısıyla...kadını geç alcam ben biraz, doğuma yakın olsun ki temiz kalsın ev. annemi yormak istemiyorum çünkü. anacım ankaraya yaz geldi 2 günde yanıyorum valla acayip sıcak buralar.
kullanırsın kız hiç de bişey olmuyo :)) ben hala kullanıyorum tabi koltuğu biraz daha geri çekiyorum o kadar :))

psikolojik o bacım ben artık ağlamaktan çok kıskanmaya başladım doğuranlarıııı

herkes ben gibi daraldı artık benim sırtımdaki bütün kemikler ağrıyo karnım füze gibi zaten 3 gündür çatlamayan yanı kalmadı bir tane çatlak yoktu gece boyunca uyumadım hala uyuyamıyorum sancım var ama doğuracak kadar değil sol göyüsümün altı sürekli batıyor yarın gidip doktora sezeryanı en kısa tarih isticem

Yakamoz valla bravo cnm..tek başına tüm bunları nasıl yaptın..ben eğilip doğrulamıyorum..hemen aşağı baskı yapıyor bebiş,acı veriyor,bi de reflüm artıyor eğilince..yere birşey düşmesin diye dua ediyorum..eğilmek eziyet çünkü

hakkında hayırlısı cnm,, 37.ci haftadan sonra özellikle hamilelik ne psikolojik olarak ne de bedenen geçmiyor çok zor... benimde bebişten dolayı sezeryan olcak gibi malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…