- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
önce acelecilerdi bebekler, sonra yaz geldi tembelleştiler heraldeabisi şırnaka gezmeye mi geliyomuş
ay canım benim :)) nasılsın tubiiiii
he valla tembelleştilersabahtan beri iş yapıyorum belirti yok dedimde inceden sızı gibi bişey giriyo arada alt tarafa böyle adet olcakmış gibi ama hafif hafif sancı değil sancımı başlıycak acep
bi sürü iş yaptım evi sil süpür tozunu al kapı pencere sil buzdolabı çamaşır makinesi ocagı sil yerleri çifle yemek pilav cacık yaptm tuvalet lavabo banyoyu yıkadım bebeğin odasını yerleştirdim bişy kalmadı sanırımbugünde doğurmazsam daha doğurmam
şırnak tam turistik gezilecek yer dimi blueyok kız ne gezmesi araba aldıkta kredi çekip, benim kocişin şöförlüğü çok yok yani kullanıyo ama usta değil uzun yola çıkacak diye abisi ben götürüm nolur nolmaz demiş bende kullanmak için can atıyorum ama bu göbekle koltuga sığmam heralde
he valla tembelleştilersabahtan beri iş yapıyorum belirti yok dedimde inceden sızı gibi bişey giriyo arada alt tarafa böyle adet olcakmış gibi ama hafif hafif sancı değil sancımı başlıycak acep
bi sürü iş yaptım evi sil süpür tozunu al kapı pencere sil buzdolabı çamaşır makinesi ocagı sil yerleri çifle yemek pilav cacık yaptm tuvalet lavabo banyoyu yıkadım bebeğin odasını yerleştirdim bişy kalmadı sanırımbugünde doğurmazsam daha doğurmam
şırnak tam turistik gezilecek yer dimi blueyok kız ne gezmesi araba aldıkta kredi çekip, benim kocişin şöförlüğü çok yok yani kullanıyo ama usta değil uzun yola çıkacak diye abisi ben götürüm nolur nolmaz demiş bende kullanmak için can atıyorum ama bu göbekle koltuga sığmam heralde
kızlar zınkerbellın bebegı memorıal hastanesının sayfasında var kağan bebek cok tatlı mınnak:))
kızlar zınkerbellın bebegı memorıal hastanesının sayfasında var kağan bebek cok tatlı mınnak:))
çok tatlı gerçekten. ultrasonda da minnak mıydı onunki?
bende hatırlamıyorum
bugun ruh halım hıc ıyı degıl yaa mıllet nasılsın daha dogurmadın mı dıye arıyor ona bıle sınır oluyorum...
dün sebepsiz yere o kadar ağladım ki sabah baş ağrısıyla uyandım eşimde sinir oldu niye ağlıyosun ben mi bişey yaptım dedi insan nedensiz yere bu kadar ağlarmı boşuna kendini üzüyosun dedi haklı ama napiym çok daraldım bu sıra
dısarı cıksam cıkamıyorum sıcak her an acaba bısey mı olacak dıye bekle..
sonra dusunuyorum sımdı boyleysem hamılelık sonrası depresyon gelır benı bulur(
Zinkerbell in bebişini gördüm..oiyyy minik yerim onuuu..güle güle büyütsün inşallahhh
kızlar ben bu bebekleri görünce direkt ağlamaya başlıyorum yaa..sizde de oluyor mu yoksa ben mi aşırı sulu gözlüyüm
herkes ben gibi daraldı artık benim sırtımdaki bütün kemikler ağrıyo karnım füze gibi zaten 3 gündür çatlamayan yanı kalmadı bir tane çatlak yoktu gece boyunca uyumadım hala uyuyamıyorum sancım var ama doğuracak kadar değil sol göyüsümün altı sürekli batıyor yarın gidip doktora sezeryanı en kısa tarih isticem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?