herkes ben gibi daraldı artık benim sırtımdaki bütün kemikler ağrıyo karnım füze gibi zaten 3 gündür çatlamayan yanı kalmadı bir tane çatlak yoktu gece boyunca uyumadım hala uyuyamıyorum sancım var ama doğuracak kadar değil sol göyüsümün altı sürekli batıyor yarın gidip doktora sezeryanı en kısa tarih isticem
hakkında hayırlısı cnm,, 37.ci haftadan sonra özellikle hamilelik ne psikolojik olarak ne de bedenen geçmiyor çok zor... benimde bebişten dolayı sezeryan olcak gibi malesef
cnm senin bebek kg olmuş?
doktorum normal doğum sancılarımı bekliyor 4 kilonun üstünde benim oğlum doğurursun diyo ama bu ağrılarla davul gibi şişmiş ayaklarla parmaklarım yere değmiyo okadar şiş sol ayağım normal doğuramıcam zaten ufak ufak sancılarım var yarın sabahı bekleriz umarım
sezeryan olucak arkadaşlar soruma cvp bekliyorum.sizi doktorlarınız kaç haftalıkken sezeryana alacak
Selam kızlar ben geldim bebeğimin arabasını aldım MERVE DOĞURMUŞmeraktan çatlıcaktım eve gelene kadar bi ara dışarda internet kafeye girmeyi düşündüm çok komikti
çok sevindim merveye gözü aydın sıramız geliyor bakalım yavaş yavaş
aaa bodrum nasılsın canım hoşgeldin iyi haberler bekliyoruz senden ona göre
denizzz, bodrumm hoşgeldinizzz, nasılsınız kızlar. deniz gündüz tam sen yazmışsın ben çıkmışım :)
evet öyle olduiyiyim vallahi kocişi doyurdum gönderdim bakınıyodum öyle
nereye gönderdin kız? mervenin hastanesine bakıp duruyorum bende, burak ı çok merak ettim.
aman onun işi hiç bitmez babasının motoru bozulup kalmış onu almaya gittiben öğlen baktımda yoktu daha resim
aaa bodrum nasılsın canım hoşgeldin iyi haberler bekliyoruz senden ona göre
dün doğan bebeklerin fotoları var, yarın koyarlar heralde merveninkini
Selam kızlar..valla hayatımın en güzel anı olması gereken gündü 6 haziran pazartesi ama malesef öle olamadı..hazırlıklıydık biliyoduk ama allahtan bi mucize bekliyordum belki herşey güzel gider diye..ama işte ultrasonda görülen rahatsızlık gerçekte de varmış..ince bagırsaklarında dügümlenme gözlendi.epidural sezeryanla dünyaya geldi oglum o güzel saclarını okşayamadan sadece bi kere öp dediler..ve bidaha da yukarı cıktıgımda göremedim..ilk gün küvezde gecirdi, ikinci gün ameliyatı yapıldı ve iki gündür yogun bakımda..hayati tehlikesi devam ediyor..ama Efem benim cok güclü..atlatacak inşllhh bu günleri de..cok cok kötüyüm..dogum yaptım ama yapayanlız cıktım hastaneden..o başka hastanede ben başka hastanede yattık..allah kimseye yaşatmasın...kokusunu bile duyamadım oglumun
Selam kızlar..valla hayatımın en güzel anı olması gereken gündü 6 haziran pazartesi ama malesef öle olamadı..hazırlıklıydık biliyoduk ama allahtan bi mucize bekliyordum belki herşey güzel gider diye..ama işte ultrasonda görülen rahatsızlık gerçekte de varmış..ince bagırsaklarında dügümlenme gözlendi.epidural sezeryanla dünyaya geldi oglum o güzel saclarını okşayamadan sadece bi kere öp dediler..ve bidaha da yukarı cıktıgımda göremedim..ilk gün küvezde gecirdi, ikinci gün ameliyatı yapıldı ve iki gündür yogun bakımda..hayati tehlikesi devam ediyor..ama Efem benim cok güclü..atlatacak inşllhh bu günleri de..cok cok kötüyüm..dogum yaptım ama yapayanlız cıktım hastaneden..o başka hastanede ben başka hastanede yattık..allah kimseye yaşatmasın...kokusunu bile duyamadım oglumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?