2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cnm senin bebek kg olmuş?

hakkında hayırlısı cnm,, 37.ci haftadan sonra özellikle hamilelik ne psikolojik olarak ne de bedenen geçmiyor çok zor... benimde bebişten dolayı sezeryan olcak gibi malesef

doktorum normal doğum sancılarımı bekliyor 4 kilonun üstünde benim oğlum doğurursun diyo ama bu ağrılarla davul gibi şişmiş ayaklarla parmaklarım yere değmiyo okadar şiş sol ayağım normal doğuramıcam zaten ufak ufak sancılarım var yarın sabahı bekleriz umarım

maşallah iriymiş bebek baya ama seni baya zorlar bence,tabi karar senin..

merhabalar herkese bende bir mart annesi olarak size allahtan sabır diliyorum son günler çok zor geçiyor ama bişi söyliyimmi ben o şişko göbüşümü bile çokk özlüyorum.
allah sağlıcakla almayı nasip etsin yavrularınızı kucaklarınıza.
son olarak size tavsiyem boooooolll boooooooolll uyuyun çünki uykusuz geceler sizi bekliyor...

kızlar unutmadan,
unnado anne ve bebek ürünlerini %70 varan indirimlerle biz zevkli annelere sunuyor
banada gurubumdan bir arkadaşım önerdi ve çok güzel şeyler var,
davetiye ile üye olunuyor isterseniz sizlerede davetiye gönderebilirim.
isteyenler özelden mail lerini yazabilirler..
hoşçakalın

Selam kızlar ben geldim bebeğimin arabasını aldım MERVE DOĞURMUŞ meraktan çatlıcaktım eve gelene kadar bi ara dışarda internet kafeye girmeyi düşündüm çok komikti
çok sevindim merveye gözü aydın sıramız geliyor bakalım yavaş yavaş

selammmm evet mervemiz de doğurdu. benim de 1 haftam bile kalmadı artıkkkkkkkkkkk

aaa bodrum nasılsın canım hoşgeldin iyi haberler bekliyoruz senden ona göre

Selam kızlar..valla hayatımın en güzel anı olması gereken gündü 6 haziran pazartesi ama malesef öle olamadı..hazırlıklıydık biliyoduk ama allahtan bi mucize bekliyordum belki herşey güzel gider diye..ama işte ultrasonda görülen rahatsızlık gerçekte de varmış..ince bagırsaklarında dügümlenme gözlendi.epidural sezeryanla dünyaya geldi oglum o güzel saclarını okşayamadan sadece bi kere öp dediler..ve bidaha da yukarı cıktıgımda göremedim..ilk gün küvezde gecirdi, ikinci gün ameliyatı yapıldı ve iki gündür yogun bakımda..hayati tehlikesi devam ediyor..ama Efem benim cok güclü..atlatacak inşllhh bu günleri de..cok cok kötüyüm..dogum yaptım ama yapayanlız cıktım hastaneden..o başka hastanede ben başka hastanede yattık..allah kimseye yaşatmasın...kokusunu bile duyamadım oglumun

çok geçmiş olsun cnm, içini ferah tut herşey yoluna girer, efe atlatıcak bu günleri bak gör..

ay canımmmm kıyamam ikinize de... içim bi tuhaf oldu, gözlerim doldu. Rabbim oğlunu en kısa zamanda sağlığına, seni de bir an önce oğluna kavuştursun, seni anlamamız tabiki çok zor, Allah yar ve yardımcınız olsun, dualarımız ikinizle. süt gönderebiliyo musun peki? neyle besleniyor bebeğin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…