2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet biz hala bekliyoruz darısı bizlere inşallah.
tamam canım yap sen yemeğini kolay gelsin sana öpüyoruz bizde seni

önce acelecilerdi bebekler, sonra yaz geldi tembelleştiler heralde abisi şırnaka gezmeye mi geliyomuş

ay canım benim :)) nasılsın tubiiiii

önce acelecilerdi bebekler, sonra yaz geldi tembelleştiler heralde abisi şırnaka gezmeye mi geliyomuş

ay canım benim :)) nasılsın tubiiiii

slm bluecum:)ne olsun cnm yaa ayaklarım özellikle sağ ayağım çok şiştiellerim de şiş,yüzüklerim olmuyorayakkabılarım olmuyor artık terlikle gezicem böyle giderse..senin nasıl cnm şişme falan var mı?

kızlar ben çıkıyorum ara ara sancı giriyo yine biraz uzanayım belki geçer kendinize iyi bakın görüşürüz yine

bakmadan normal doğuma yönlendirmesi ne kadar doğru ki?belki çatın dar uygun değil.o kadar ağrı çek sonunda sezeryana dön bana mantıklı gelmiyor

canım temmuz annelerine bakıyorum da orada da şişmeden şikayetçi çok var. elinde ve yüzünde olmadıkça normaldir. bende maşallah diyeyim çok olmadı. bu hafta diğer haftalara göre daha zor tabi, bu hafta bi bitse haftaya evdeyim inşallah. Allahım bana yardım etti rahat geçirdim şu haftaları çokşükür..
ayaklarımda çok az şişme oluyor tabi bütün gün oturduğum için. eve gidip hemen uzanıyorum biraz, sonra kalkıp yemek yapıyorum. dün gece yürüyüşlere başladım. işe gidip gelirken 15 şer dakika yürüyorum. onun dışında geceleri de yürücez artık dün 45 dk kadar yürüdüm bağırsaklarım hemen harekete geçti eve zor yetiştim tavsiye ederim yürüyüş çok iyiymiş. ben bi de normal doğum istediğim için şart..
bebek çantanı vs hazırladın mı canım?

bakmadan normal doğuma yönlendirmesi ne kadar doğru ki?belki çatın dar uygun değil.o kadar ağrı çek sonunda sezeryana dön bana mantıklı gelmiyor

yani doktoru değiştirmeyi bile düşündüm bu yüzden ama bu saatten sonra olmaz artık cuma eni konu konuşursak bi karara varıcam artık inşallah çatıma filan bakar bu sefer :26:

bazı doktorlar doğumda bakıyorlarmış. çünkü tam olarak o anda anlaşılıyormuş çatının durumu. önceden dar gibi görünse de doğumda açılabiliyormuş. o yüzden yanlış bir uygulama değil, doktorun tercihi bu.

doğrudur canım ama açılmazsa da ben suni sancıdan çok tırsıyorum çok şiddetliymiş normal sancıdan boşuna acı çekip doğumdan soğumak istemiyorum hem sancı hem sezeryanı kaldıramam gibi geliyo bakalım hayırlısı kısmet artık

suni sancıyı ben de istemem açıkcası, geçen bi yerde okudum da bebekte duvara çarpma hissi oluyormuş falan diyolardı ne kadar doğrudur bilemem tabi abartı da olabilir. zaten kendi sancın başlamamışsa suni sancı da etkilemiyormuş dimi..umarım kendiliğinden açılman başlar canım, inşikak suresi oku, hurma ye. faydası olur bolca dua et..

yani adı üstünde işte suni sancı dışardan doğal olmayan bişey elbette zararlıdır bence istemsizce rahimin kasılıyo ilaçla ki çoğu insana da etki etmiyo zaten açılması yoksa yine sezeryan oluyo hurma baya yedim bi sıra yine aldırayım eşime doğru söylüyosun allahtan hayırlısını istiyorum artık sağsalim olsun da nasıl olursa olsun:44:

Çalıştığın halde şişmemiş maşaallah diyeyim cnmben de geçen gün temizlikçinin arkasından sil kaldır topla tüm gün ayakta olunca şiştihala da geçmedi..yukarıya da kaldırıyorum ama bana mısın demiyorayak bileklerim de şişti,o yüzden yürüyüş çok zor artık benim için
çantam hazır cnm:)bi bebişe aldığım biberon,kaşık,emzik var onları sterilize edip çantaya koycam her şey hazır:)

kızlar merveyle konustum masallah ıyı gelıyordu sesı burakta basladı aglamaya kurban olsun teyzesı 2 gun kalacaklarmıs hastenede bızden bu kadarlık

Son düzenleme:
nasılsınız kızlar..
ben beklemedeyım ve sınırlerım cok bozuk ınanılmaz gergınım((
sabırsızlanıyorum bı yandanda endıselenıyorum 9 ay bekle 10 gun bekleyeme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…