anam mervede doğurdu günü benden geçti ben hala bekliyorumYakışıklının resmini eklesde görsek ne güzel sağ salim almış kucagına tosununu darısı bana ve tüm bekleyenlere bu gidişle 40 ı deviririm ben yarın 38 doluyo küçük belirti yok yaw benim kız yerinden memnun anlaşılan ben kaçar kızlar eşim şehir dışından gelicek 1 saate kadar hala yemek yapmadım abisi de geliyo Allahtan bi gün kalıp gidecek giremeyebilirim bugün çok fazlaöpüyorum herkesi
anam mervede doğurdu günü benden geçti ben hala bekliyorumYakışıklının resmini eklesde görsek ne güzel sağ salim almış kucagına tosununu darısı bana ve tüm bekleyenlere bu gidişle 40 ı deviririm ben yarın 38 doluyo küçük belirti yok yaw benim kız yerinden memnun anlaşılan ben kaçar kızlar eşim şehir dışından gelicek 1 saate kadar hala yemek yapmadım abisi de geliyo Allahtan bi gün kalıp gidecek giremeyebilirim bugün çok fazlaöpüyorum herkesi
Kızlar Avcılar Hospital a baktım ama Merve nin bebeğini henüz koymamışlar..Diğer bebekleri görünce çok duygulandımBu ara fenayım,zaten duygusaldım iyice salya sümük oldum yaa Allahım bizi de kavuştursun bebişlerimize sağlıklı bir şekilde..
önce acelecilerdi bebekler, sonra yaz geldi tembelleştiler heraldeabisi şırnaka gezmeye mi geliyomuş
ay canım benim :)) nasılsın tubiiiii
yok canım yapılmadı şu zaman yaparız da demiyo ona göre herşey doğumda belli olacak bende güvenemiyorum haliyle o stres anında ne halde olurum allah bilir dcumayada yapmazsa bişey bende gün alırım eşimde hiç istemiyo sezeryan
slm bluecum:)ne olsun cnm yaa ayaklarım özellikle sağ ayağım çok şiştiellerim de şiş,yüzüklerim olmuyor ayakkabılarım olmuyor artık terlikle gezicem böyle giderse..senin nasıl cnm şişme falan var mı?
bakmadan normal doğuma yönlendirmesi ne kadar doğru ki?belki çatın dar uygun değil.o kadar ağrı çek sonunda sezeryana dön bana mantıklı gelmiyor
bakmadan normal doğuma yönlendirmesi ne kadar doğru ki?belki çatın dar uygun değil.o kadar ağrı çek sonunda sezeryana dön bana mantıklı gelmiyor
bazı doktorlar doğumda bakıyorlarmış. çünkü tam olarak o anda anlaşılıyormuş çatının durumu. önceden dar gibi görünse de doğumda açılabiliyormuş. o yüzden yanlış bir uygulama değil, doktorun tercihi bu.
doğrudur canım ama açılmazsa da ben suni sancıdan çok tırsıyorum çok şiddetliymiş normal sancıdan boşuna acı çekip doğumdan soğumak istemiyorum hem sancı hem sezeryanı kaldıramam gibi geliyo bakalım hayırlısı kısmet artık
suni sancıyı ben de istemem açıkcası, geçen bi yerde okudum da bebekte duvara çarpma hissi oluyormuş falan diyolardı ne kadar doğrudur bilemem tabi abartı da olabilir. zaten kendi sancın başlamamışsa suni sancı da etkilemiyormuş dimi..umarım kendiliğinden açılman başlar canım, inşikak suresi oku, hurma ye. faydası olur bolca dua et..
canım temmuz annelerine bakıyorum da orada da şişmeden şikayetçi çok var. elinde ve yüzünde olmadıkça normaldir. bende maşallah diyeyim çok olmadı. bu hafta diğer haftalara göre daha zor tabi, bu hafta bi bitse haftaya evdeyim inşallah. Allahım bana yardım etti rahat geçirdim şu haftaları çokşükür..
ayaklarımda çok az şişme oluyor tabi bütün gün oturduğum için. eve gidip hemen uzanıyorum biraz, sonra kalkıp yemek yapıyorum. dün gece yürüyüşlere başladım. işe gidip gelirken 15 şer dakika yürüyorum. onun dışında geceleri de yürücez artık dün 45 dk kadar yürüdüm bağırsaklarım hemen harekete geçti eve zor yetiştimtavsiye ederim yürüyüş çok iyiymiş. ben bi de normal doğum istediğim için şart..
bebek çantanı vs hazırladın mı canım?
aa canım kaç kilo bebiş neden sezeryan tersmiydi seninde
bebiş 3 kiloyu geçmiş kesin dedi dr 3200-3300 arası
benim tüp bebek o yüzden sezaryen olacak canım
evet epidural olacakhmm anladım epidural mi düşünüyosun genel mi bende merveden sonra kararsızım normal doğumda
evet epidural olacak
dr umda öyle istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?