2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Çok sevindim Merve için hatta ağladım MAŞAAALLAHHHHHH Darısı bizim başımıza inşallahhhh

bende aynen öyle yapıcam geçen gittiğimizde 4000 üstündeydi dahada kilo almıştır herhalde günü belirleyelim dicem artık

canım seninde ufuk sezeryan gibi görünüyo galiba sancı var açıklık yok bende sabah sancıyla uyandım ama devamı gelmedi ne olacak bu halimiz bilmem

yaaa ben sezeryan istemiyorum yaa normal doğum istiyorum bu açıklık niye olmuyo anlamış değilim zaten evde bile doğru düzgün kıçımın üstüne oturmam ben kıpır kıpır dolanırım milletin ki de sonuna kadar açıklık olur bende mi bi tuhaflık var anlamadım gitti yaa

inşallah allah gönlüne göre verir tez vakitte

bende aynen öyle yapıcam geçen gittiğimizde 4000 üstündeydi dahada kilo almıştır herhalde günü belirleyelim dicem artık

oo maşallah yanılma payı olsa bile baya kiloluymuş seninki

aynen bende öyle komşular şaşırıyo hala bütün işlerimi kendim yapıyorum burda bi kadın ağustosta doğuracakmış beni görünce şaşırdı ama yok yok yok işte

evet kilosu fazla çıkıyor hatta acaba cihazda mı sorun var diye başka ultrasonla baktı ondada aynı çıktı.senin çatı muayenen yapılmış mıydı?

aynen bende öyle komşular şaşırıyo hala bütün işlerimi kendim yapıyorum burda bi kadın ağustosta doğuracakmış beni görünce şaşırdı ama yok yok yok işte
he kız bide inanmazlar sanki yalan söylüyoz demin bende hastanede diyorum son ayımdayım diyorum inanmıyoda
tamam canım git duşunu al sen hadi görüşürüz dikkat et kendine

kızlar hafızası iyi biri listelese doğum yapanları ve bekleyenleri.... malesef benimki çok kötü

hadi merve de doğurmuş sonunda, darısı bizlerin başına :))

anacım bu topikte kaç kişi normal doğurdu yaa, bi sevi, bi banayaklaşma, başka var mı hatırlamıyorum ben. Allahım inşallah hayırlısıyla normal doğururum ben de, sezeryan gerekmez inşallah...

evet kilosu fazla çıkıyor hatta acaba cihazda mı sorun var diye başka ultrasonla baktı ondada aynı çıktı.senin çatı muayenen yapılmış mıydı?

yok canım yapılmadı şu zaman yaparız da demiyo ona göre herşey doğumda belli olacak bende güvenemiyorum haliyle o stres anında ne halde olurum allah bilir cumayada yapmazsa bişey bende gün alırım eşimde hiç istemiyo sezeryan

he kız bide inanmazlar sanki yalan söylüyoz demin bende hastanede diyorum son ayımdayım diyorum inanmıyoda
tamam canım git duşunu al sen hadi görüşürüz dikkat et kendine

dimi bende acaba tarih mi yanlış diye düşünür oldum ama o kadar da eminim ki bi önceki ayı bile hatırlıyorum sat ımı bu gidişle sona kalıcaz gibi:26:

anam mervede doğurdu günü benden geçti ben hala bekliyorum Yakışıklının resmini eklesde görsek ne güzel sağ salim almış kucagına tosununu darısı bana ve tüm bekleyenlere bu gidişle 40 ı deviririm ben yarın 38 doluyo küçük belirti yok yaw benim kız yerinden memnun anlaşılan ben kaçar kızlar eşim şehir dışından gelicek 1 saate kadar hala yemek yapmadım abisi de geliyo Allahtan bi gün kalıp gidecek giremeyebilirim bugün çok fazlaöpüyorum herkesi

Son düzenleme:

benim eşimde istemiyo sezeryan tabii mecbur kalırsın o ayrı ama genelde ikimizde normal doğum taraftarıyız

Kızlar Avcılar Hospital a baktım ama Merve nin bebeğini henüz koymamışlar..Diğer bebekleri görünce çok duygulandımBu ara fenayım,zaten duygusaldım iyice salya sümük oldum yaaAllahım bizi de kavuştursun bebişlerimize sağlıklı bir şekilde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…