2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim ameliyattan çıkmış bak ne kadar güçlüymüş efe bunu da atlatır allahın izniyle önce allaha sonra doktorlara güven üzme kendini dua edelim hepimiz bir an önce evine kavuşsun efecik..

ya sorma ezgim ne sütü...yaklaşık 10 gün damarla beslenicek..serumlarla..ondan sonra bagırsakları düzene girerse süt verebilicem..süt pompası aldık 3 gündür 3 saatte bir 15 dakika sagıyorum ama bi damla bile gelmedi..zaten stresten ve üzüntüden de gelse de gelmiyor...valla allah kimseye böyle bişey yaşatmasın..

Bol bol dua et cnm..Bebişin seni hissedecektir..Allahın izniyle kısa zamanda iyileşecektir inşallah..Moralini yüksek tut cnm bebeğinin sana ihtiyacı olacak bir kaç gün içinde inşallahhh..

canım benim ameliyattan çıkmış bak ne kadar güçlüymüş efe bunu da atlatır allahın izniyle önce allaha sonra doktorlara güven üzme kendini dua edelim hepimiz bir an önce evine kavuşsun efecik..

amin canım..artık allaha emanet yavrum..cok korkuyorum durmadan aglıyorum..bi kere kokusunu duyaydım kucagıma alaydım..doguranlar ve doguracaklar şükretsinler saglıkla cocuklarını alabildiklerine binlerce kez öpsünler koklasınlar onları...

kızlar ben cıkıyorum...dualrınızı eksik etmeyin..allah kimseyi yavrusundan ayırmasın...bide benim dogum yaptıgım Kent hastanesine Sez' geldi, beni de ziyaret etti. cok sevindim onunla tanıştıgıma..o da dogum yapmış ertesi gün..allah saglıkla büyüttürsün..hepiniz kendinize cok iyi bakın..öpüyorum..

öncelikler geçmiş olsun canım,senden haber bekliyorduk iyi oldu yazdığın, yavrun için bunada şükretmelisin o yanında değil ama şu anda nefes alıyor,annesinin kollarına geleceği günü bekliyor,beterin beteri var.Sana üzülme diyemeyiz asla anlamayada çalışırız ama yaşadıklarını yaşamıyoruz sonuçta, oğlun güçlüki o minik bedeniyle neler atlatmışda üstüne 2 gün geçmiş, bunlar efen büyüyünce anlatacaksın doğar doğmaz ameliyat oldun diyeceksin inşallah.Mübarek aylardayız bol bol dua et, bizimde dualarımız seninle unutma.Umarım en yakın zamanda bu zor sınavı atlatırsın.güçlü olmaya çalış sütün kesilmesin yavrun için güçlü ol annesi senin sütünle iyi olacak

hoşçakal canım bize haber veren oydu zaten Allah yardımcın olsun kendine iyi bak

allah hepimizi biyerden sınıyo işte.. kimseyi evladıyla sınamasın çok zor.. beklemekten dua etmekten başka elimizden bişey gelse.. allahtan çözümü olmayan bişey değilmiş yinede şükredelim sen moralini yüksek tut seninde iyileşme sürecin devam ediyo unutma atlatıcak ben inanıyorum emin ellerde bebeğin

benm bebeğin kafasınada büyük dedi ama ben normal düşünüyorm,normale engel teşkil edip etmeyeceği son gün belli olur dedi.

çok geçmiş olsn bodrum,ALLAHM hayırlı şifalar versn oğluşuna

ah canım ya, üzüntüden işte... Allah sağlık sıhhat versin.
Selam kızlar bir şey soracağım sizlere hastane için nerden terlik aldınız?
ben şöyle pembe açık bir şey istiyorum ama bulamadım

tatlım biz neyin derdindeyizz sen neyinn... biraz anlayış gösterin bazı durumlara, bu ne vurdumduymazlıktır,,,, arkadaşımız gittikten sonra düşseydin bari terliğin derdine...!!!

ay aslında rutin temizlik diye başlamıştım bi silip süpürüp toz alıp bırakıcaktım baktım lavabo banyonunda yıkanmaya ihtiyacı var toz alırken kapıyıda silim pencerede tozlanmış derken hepsini elden geçirdim ama yeni oturdum ayak tabalarım ağrıyo kalktıgımdan beri iş yapıyorum içime sinmedi ama istediğim gibi dip köşe yapamadım önceden olsa tüm evi temizlesem yorulmazdım bu kadarı fazlasıyla yordu yeter bu kadar bugünlük ne zamandan beri doğru dürüst temizlik yapmayınca ancak rutini bitirebildim napim haftaya annem geliyo o gelmeden bunun iki katını yapmam lazım yoksa geldiğinde bu evin hali ne diye söylenir durur geldiğinde bide kendi yapar temizlik manyağı kadın
kızım sen neler yapmıssın bu kadar masallah sana:))
bu arada arabanız hayırlı ugurlu olsun kaza bela gostermesın..
saol canım amin buraların da yolları çok kötü hiç acemi işi değil ama doğumda ve sonrasında lazım olacak diye aldık mecburen
kızım sende vur dedik öldürmüşsün yorma kendini bu kadar aaaaa

ay evet gördüm minnakı maşallah
artık doğurma korkum yok ya dibine vurdum işin erken dönemde olsa ev süpürmekten korkuyodum erken doğar filan diye

geç alman iyi olur canım bende daha bi büyük temizlik yapacam doğumdan hemen önce yapmayı düşünüyorum ev kirlenmesin bi daha uğraşmıyım burayı görsen felaket sıcak geçen dışarı çıktık almam gereken bi sürü şey vardı sıcaktan dolaşamadım çok lazım olanları alıp geldim :)
benimde öyle canım alt tarafa baskı yapıyo eğilince bide inceden sızı giriyo arada son günlerimiz az kaldı zaten yakında hepsi bitecek, misafir gelecek diye bi el atim dedim evde o kadar iş varmışki ancak bu kadarını yapabildim anladımki biriktirmemem lazım şu işleri
canımmm Efe iyi olacak inanıyorum ben çok şükürki bebeğini görebildin öpebildin inşallah yakında sürekli öpüp koklayacaksın atlatacak bugünleri dualarımız seninle
Selam kızlar bir şey soracağım sizlere hastane için nerden terlik aldınız?
ben şöyle pembe açık bir şey istiyorum ama bulamadım
kız alıver çarşıdan pazardan bi terlik hepsi hastanede giyces kimse görmiycek bile ben bi tek rengi uysun diye dikkat ettim evde vardı daha önce alıp kullanmadıgım bi tane onu götürcem ...

azdaha sabır canım sadece bir süreliğine ayrı kaldıgını yakında doya doya öpüp koklıycagını düşün oğluşunu, biliyorum çok zor biz ne desek yavruna duydugun hasret azalmıycak ama inşallah yakında kavuştgunda hepsini unutacaksın hem tüm sıkıntılar geride kalmış olacak çok hırpalama kendini yakında bize güzel haberlerle geleceğine inanıyorum ben ...

sapphire yarın doğum yapıcakmışsın hayırlı olsun geliyosun hiç yazmıyosun artık

tşk ederim cnm geliyorum arada yazdıklarınıza bakıp çıkıyorum 1haftadır çok kötüyüm ayaklarım şişti balon gibi oldu bilgisayarın başında oturamıyorum bile( birde evde 2yaşında bir bıcırık olunca işte bitmiyo koşuşturmaca da...

neyse yarın kavuşuyorum oğluşuma nstde sancı çıkınca dr daha fazla beklemeyelim dedi..

ayy işin zor valla iyi yapmış doktorun bu halde bide çocukla uğraşmak zordur darısı başımıza inşallah

bende yarın kontrole gidiyorum doğurur gelirmişim yok anam herkes doğurur ben beklerim tembel benim kız ancak sezeryan derse doğurur gelirim

bodrum81 geçmiş olsun arkadaşım rabbim tez zaman da sağlıkla bebeğini yanına almanı nasip etsin senin de sağlığının iyi olmasına sevindim. sen de strese girme üzülme bol bol dua ett

bende yarın kontrole gidiyorum doğurur gelirmişim yok anam herkes doğurur ben beklerim tembel benim kız ancak sezeryan derse doğurur gelirim

kızz belli mi olur sevi ye baksana kontrole diye gitti doğurdu en büyük hayalim doktor çatı davasına bakarsa doğurada bilirsin zaten bugünkü yaptığın işlerden sonra doğurmaman hata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…