Selam kızlar..valla hayatımın en güzel anı olması gereken gündü 6 haziran pazartesi ama malesef öle olamadı..hazırlıklıydık biliyoduk ama allahtan bi mucize bekliyordum belki herşey güzel gider diye..ama işte ultrasonda görülen rahatsızlık gerçekte de varmış..ince bagırsaklarında dügümlenme gözlendi.epidural sezeryanla dünyaya geldi oglum o güzel saclarını okşayamadan sadece bi kere öp dediler..ve bidaha da yukarı cıktıgımda göremedim..ilk gün küvezde gecirdi, ikinci gün ameliyatı yapıldı ve iki gündür yogun bakımda..hayati tehlikesi devam ediyor..ama Efem benim cok güclü..atlatacak inşllhh bu günleri de..cok cok kötüyüm..dogum yaptım ama yapayanlız cıktım hastaneden..o başka hastanede ben başka hastanede yattık..allah kimseye yaşatmasın...kokusunu bile duyamadım oglumun
ay canımmmm kıyamam ikinize de... içim bi tuhaf oldu, gözlerim doldu. Rabbim oğlunu en kısa zamanda sağlığına, seni de bir an önce oğluna kavuştursun, seni anlamamız tabiki çok zor, Allah yar ve yardımcınız olsun, dualarımız ikinizle. süt gönderebiliyo musun peki? neyle besleniyor bebeğin?
Selam kızlar..valla hayatımın en güzel anı olması gereken gündü 6 haziran pazartesi ama malesef öle olamadı..hazırlıklıydık biliyoduk ama allahtan bi mucize bekliyordum belki herşey güzel gider diye..ama işte ultrasonda görülen rahatsızlık gerçekte de varmış..ince bagırsaklarında dügümlenme gözlendi.epidural sezeryanla dünyaya geldi oglum o güzel saclarını okşayamadan sadece bi kere öp dediler..ve bidaha da yukarı cıktıgımda göremedim..ilk gün küvezde gecirdi, ikinci gün ameliyatı yapıldı ve iki gündür yogun bakımda..hayati tehlikesi devam ediyor..ama Efem benim cok güclü..atlatacak inşllhh bu günleri de..cok cok kötüyüm..dogum yaptım ama yapayanlız cıktım hastaneden..o başka hastanede ben başka hastanede yattık..allah kimseye yaşatmasın...kokusunu bile duyamadım oglumun
canım benim ameliyattan çıkmış bak ne kadar güçlüymüş efe bunu da atlatır allahın izniyle önce allaha sonra doktorlara güven üzme kendini dua edelim hepimiz bir an önce evine kavuşsun efecik..
kızlar ben cıkıyorum...dualrınızı eksik etmeyin..allah kimseyi yavrusundan ayırmasın...bide benim dogum yaptıgım Kent hastanesine Sez' geldi, beni de ziyaret etti. cok sevindim onunla tanıştıgıma..o da dogum yapmış ertesi gün..allah saglıkla büyüttürsün..hepiniz kendinize cok iyi bakın..öpüyorum..
amin canım..artık allaha emanet yavrum..cok korkuyorum durmadan aglıyorum..bi kere kokusunu duyaydım kucagıma alaydım..doguranlar ve doguracaklar şükretsinler saglıkla cocuklarını alabildiklerine binlerce kez öpsünler koklasınlar onları...
merhaba arkadaşlar benim de kızım 14 haziran da gelicek inş.epidural sezeryan olacak çünkü bizimkinin kafası çok büyük 3 hafta önden gidiyo.sizce 38 hafta 4 günlükken olucak sezeryan erken mi??ben internetten araştırdım zaten 38 ile 39 arasında yapılıyprmuş genelde.sizlere doktorlarınız ne dedi bu konuda??
ah canım ya, üzüntüden işte...ya sorma ezgim ne sütü...yaklaşık 10 gün damarla beslenicek..serumlarla..ondan sonra bagırsakları düzene girerse süt verebilicem..süt pompası aldık 3 gündür 3 saatte bir 15 dakika sagıyorum ama bi damla bile gelmedi..zaten stresten ve üzüntüden de gelse de gelmiyor...valla allah kimseye böyle bişey yaşatmasın..
Selam kızlar bir şey soracağım sizlere hastane için nerden terlik aldınız?
ben şöyle pembe açık bir şey istiyorum ama bulamadım
ay aslında rutin temizlik diye başlamıştım bi silip süpürüp toz alıp bırakıcaktım baktım lavabo banyonunda yıkanmaya ihtiyacı var toz alırken kapıyıda silim pencerede tozlanmış derken hepsini elden geçirdim ama yeni oturdum ayak tabalarım ağrıyo kalktıgımdan beri iş yapıyorumvalla son günlerinde bunca işi yapabildiysen helal olsun. ben artık bir odadan bir odaya geçerken bile yoruluyorum:)) annem kaç gündür temizlik yapıyor dip köşe ben ortalıkta dolaşıyorum ondan daha yorgunum hep:)
arabanızı da güle güle kullanın. doğuma kadar ilerletsin eşin iyice:))
saol canım amin buraların da yolları çok kötü hiç acemi işi değil ama doğumda ve sonrasında lazım olacak diye aldık mecburenkızım sen neler yapmıssın bu kadarmasallah sana:))
bu arada arabanız hayırlı ugurlu olsun kaza bela gostermesın..
artık doğurma korkum yok ya dibine vurdum işinkızım sende vur dedik öldürmüşsün yorma kendini bu kadar aaaaa
ay evet gördüm minnakı maşallah
geç alman iyi olur canım bende daha bi büyük temizlik yapacam doğumdan hemen önce yapmayı düşünüyorum ev kirlenmesin bi daha uğraşmıyımkız maşallah sana nasıl yaptın bu kadar işi :)) Allah nazardan saklasın..ayy ben de şu işlerimi bi bitirseydim hayırlısıyla...kadını geç alcam ben biraz, doğuma yakın olsun ki temiz kalsın ev. annemi yormak istemiyorum çünkü. anacım ankaraya yaz geldi 2 günde yanıyorum valla acayip sıcak buralar.
kullanırsın kız hiç de bişey olmuyo :)) ben hala kullanıyorum tabi koltuğu biraz daha geri çekiyorum o kadar :))
benimde öyle canım alt tarafa baskı yapıyo eğilince bide inceden sızı giriyo arada son günlerimiz az kaldı zaten yakında hepsi bitecek, misafir gelecek diye bi el atim dedim evde o kadar iş varmışki ancak bu kadarını yapabildim anladımki biriktirmemem lazım şu işleriYakamoz valla bravo cnm..tek başına tüm bunları nasıl yaptın..ben eğilip doğrulamıyorum..hemen aşağı baskı yapıyor bebiş,acı veriyor,bi de reflüm artıyor eğilince..yere birşey düşmesin diye dua ediyorum..eğilmek eziyet çünkü
canımmm Efe iyi olacak inanıyorum ben çok şükürki bebeğini görebildin öpebildin inşallah yakında sürekli öpüp koklayacaksın atlatacak bugünleri dualarımız seninleSelam kızlar..valla hayatımın en güzel anı olması gereken gündü 6 haziran pazartesi ama malesef öle olamadı..hazırlıklıydık biliyoduk ama allahtan bi mucize bekliyordum belki herşey güzel gider diye..ama işte ultrasonda görülen rahatsızlık gerçekte de varmış..ince bagırsaklarında dügümlenme gözlendi.epidural sezeryanla dünyaya geldi oglum o güzel saclarını okşayamadan sadece bi kere öp dediler..ve bidaha da yukarı cıktıgımda göremedim..ilk gün küvezde gecirdi, ikinci gün ameliyatı yapıldı ve iki gündür yogun bakımda..hayati tehlikesi devam ediyor..ama Efem benim cok güclü..atlatacak inşllhh bu günleri de..cok cok kötüyüm..dogum yaptım ama yapayanlız cıktım hastaneden..o başka hastanede ben başka hastanede yattık..allah kimseye yaşatmasın...kokusunu bile duyamadım oglumun
kız alıver çarşıdan pazardan bi terlik hepsi hastanede giyces kimse görmiycek bileSelam kızlar bir şey soracağım sizlere hastane için nerden terlik aldınız?
ben şöyle pembe açık bir şey istiyorum ama bulamadım
amin canım..artık allaha emanet yavrum..cok korkuyorum durmadan aglıyorum..bi kere kokusunu duyaydım kucagıma alaydım..doguranlar ve doguracaklar şükretsinler saglıkla cocuklarını alabildiklerine binlerce kez öpsünler koklasınlar onları...
sapphire yarın doğum yapıcakmışsın hayırlı olsun geliyosun hiç yazmıyosun artık
tşk ederim cnmgeliyorum arada yazdıklarınıza bakıp çıkıyorum 1haftadır çok kötüyüm ayaklarım şişti balon gibi oldu bilgisayarın başında oturamıyorum bile ( birde evde 2yaşında bir bıcırık olunca işte bitmiyo koşuşturmaca da...
neyse yarın kavuşuyorum oğluşuma nstde sancı çıkınca dr daha fazla beklemeyelim dedi..
bende yarın kontrole gidiyorum doğurur gelirmişimyok anam herkes doğurur ben beklerim tembel benim kız ancak sezeryan derse doğurur gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?