2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızz belli mi olur sevi ye baksana kontrole diye gitti doğurdu en büyük hayalim doktor çatı davasına bakarsa doğurada bilirsin zaten bugünkü yaptığın işlerden sonra doğurmaman hata

bende onu diyorum ya bu kadar işten sonra bile sancı girmediyse benimki napsam gelmiycek anlaşılan yarın çatı muayeneside olacak belki ondan sonra bişyler olur ay iyi olur valla doğsa hem bebeğime kavuşurum hem kurtulurum şu hamilelik sıkıntılarından :)

şaka maka 38 haftanda oluyosun banayaklaşma o kadar bile yoktu doğum yaptığında sanırsam çatı muayenesinden sonra doğurdu karı kıskandım onu sat larımız aynıydı

şaka maka 38 haftanda oluyosun banayaklaşma o kadar bile yoktu doğum yaptığında sanırsam çatı muayenesinden sonra doğurdu karı kıskandım onu sat larımız aynıydı

evet yarın 38 bitmiş oluyo gelsede artık bişy olmaz mervede 37.haftasında doğurdu ama tam tosuncuk burak bende doğuranları kıskanıyorum ya ben ne zaman kavuşacam ki bebekime

bunlarda kızımın cicileriiiii odasınıda çektim ama tam tamamlıyım öyle ekliyim onu :)
lohusa şerbet takımı ,şeker sepeti, bebek şekerlerimiz (iki çeşit aldım gözüm doymadı ) kapı süsümüz (henüz asmadım ) ben yaptım bu arada kapı süsünü kıyafetleri, projektörü(çok sevdim ben bunu kızımdan önce oynaya oynaya bozacam galiba )oyun halısı, alt açması,abajuru, avizesi, altın yastığı bebek telsizi veee İremimin resmiiii oyy yerim ben onuuu

ayy çok güzel herşey nasıl da özenmişsin şerbet takımlarına bayıldım herşey çok güzel olmuş canım allah iyigünlerde kullanmak nasip etsin inş

amanın şunlara bak Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin cnm,, çoooook güzeller :82:

yaa tabi aldın tarihi konuş ordan
kıskançlıktan laflara bak normal diye diye sıkılıp en son sezeryan olmazsak iyi
ben bakamıyorum fatma aklıma geliyo
geçen bende girdim topiğe aklıma geldi gözlerim doldu geri çıktım bakamadım
yan duruş tehlikeli sancın mancın tutar mazallah zamanında hayırlısıyla olsun boşver normal olupta noluyo sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…