2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya ovitrelle vuruldum cuma sabahı salı günü dra gittim çok ağrım var diye dr çatlamışlar dedi daha nekadar çalışmak lazım sizce sıkıldım artık ya geçen perşembeden beri

alıstım canım ya dıkıslerım bıraz bıraz ıyı olmaya basladı ıste ama yınede agrı var hele grıp olcam bır hapsırdım varya yırtıldı sandım dıkıslerım zamanla gececek ıste ama cok kolay gectı amelıyat sonucta kesılyosun dımı bırak agrı da olsun yanı

yok bugun konusmadım yarın cıkacak haastaneden ıyıler masallah genel anestezi ile yapmıs dogumu rahat cok sukur aksam yürümüş bıle masallah esı gelıncede yuruyecegını soyledi zaten kalkınca daha zorluklar kalmıyor kalkıyor ortadan agrında hafıflıyor bacım burakımızda iyi masallah aglıyordu en son kapatmak zorunda kaldım

geç oldu güç olmasın

bazı günler benim de oluyor aynı şey ama hep normaldi suyum. için rahat etmiyorsa doktoruna bir sor yine de.

hımm ilk kez bacağıma sızdı bugun gene olursa gdim ben ya ozaman

yok çok fazla olmuyo cnm çok olursa hemen gdecem....

...cevap için çok saolun kızlarr.....

15 günü buluyomuş dikişlerin toparlanması.. kumsal ı sağlık ocağına çağırmadılar mı topuk kanı için??
merve niye genel anestezi olmuşki? normaldoğumu denedilermi acaba?neyse iyi olduğuna sevindim yaa

kızlar ya ovitrelle vuruldum cuma sabahı salı günü dra gittim çok ağrım var diye dr çatlamışlar dedi daha nekadar çalışmak lazım sizce sıkıldım artık ya geçen perşembeden beri

cnm olgunlaşma ve çatlama evresi 48-72 saat arasında ilişkiye giriyosun diye biliyorum fazla yorma kendini olmuşsa olmuştur şimdiye kadar....

Allah yardımcın olsun, inşallah hemen tutar. ben de 6-7 ay klomen tedavisi gördüm.

amin.sağol canım ya benim ilk günde 2 tane içtim klomen büyüttü ama çatlamadı kist oldu sonra doğum kontrol hapıyla küçülttük bu ikinci ay ve iğne oldum riske atamadım.3 ay olmuyomu klomen tedavisi çok uzun süreli olmuyo bildiğim kadarinş.sende sonuçları güzel güzel alırsın

cnm olgunlaşma ve çatlama evresi 48-72 saat arasında ilişkiye giriyosun diye biliyorum fazla yorma kendini olmuşsa olmuştur şimdiye kadar....

gündüz bende böyle diyorum ama akşam belki deyip vazgeçiyorum ağrım devam ettikçe bişeyler devam ediyor içerde sanki gibi geliyo bana

geçmiş olsun evet 3 aydan sonra dinlenme oluyo iğne vurulmuyosun....zaten olmassa aşılamaya yönlendiriyo doktorlar...umarım en kısa zamanda bebeğine kavurşursun...

klomen kist yapıyor genelde. farklı doktorlara gittiğim için 6-7 kere denedik. aşılamayla hamile kaldım ben. çok şükür ki sonucumu aldım. pazartesi doğacak inşallah bebeğim. zaten burda herkes ya yeni anne oldu ya bebeğini bekliyor. klomen tedavisi görenler gibi başlıklara bakarsan sorularına daha fazla cevap bulabilrisin aslında.

sende mi sezeryan olcaktın birce? neden? 1 gün arayla geliyo meleklerimiz :)

inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına güzel güzel büyütürsün.benim burada okumadığım topik kalmadı malesef ben sadece şu anki durumum için meraktayımsizler tecrübelisiniz nedeolsa

yakomozcum özür valla öbür sayfalarda hep görüşüyoruz senle burda anam herkeşler coşuyor yazdın yazdın sonra kaynıyo valla...
çenesi düşük karılar laf yetiştirmekten fırsat bulamamışlardır sana yazmaya
QUOTE]

gıdım gıdım büyüdük işte ama doktorum her seferinde yanılma payını hatırlatıyor sanmıyorum 3 kilo doğacağını. bakalım pazartesi göreceğiz inşallahh...
ay yanılma payıda varsa benimki cılız bişy olacak desene inşallah normal sınırlar arasında doğar ya kilolusunu geçtim yeterki sağlığına zarar verecek kadar zayıf olmasın hem yanılma payı hem doğduktan sonra şişlikleri geçip 150 grama kadar verebilmesi durumu çabucak kilo aldırmam lazım benim doğduktan sonra üzülüyorum aslında bi yandan zayıf olmasına ama benim yapabileceğim bişy yok sağlıklı olsun sağ salim doğsunda varsın zayıf olsun napim

iyi akşamlar kızlar nasılsınız.... yarın annem gidiyo... işler başıma kalcek... buraya da daha az mı takılırım ya... eşim istiyo bilgisayarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…