bak sen cimcimeyeeeealışabildin mi bebekli hayata ? çok uyanıyo mu, dikişlerin iyileşti mi? bedenen nasıl durumdasın?
evetttttt çok heyecanlıyım valla. saat saymaya başladım artık, korkuyorum da bi yandan işte...merveyle konuştunmu bugün, çok merak ediyorum onu ya, nasıl geçti acaba doğumu, şimdi nasıl burak nasıl??????:84:
valla dr una sormalısın bence, sızma yaşayan bi arkadaşımız vardı, şuan anne :)) ayrıca yaşadığın şey utanç verici falan değilsin, bünyen anneliğe adım atmak üzere,,,
:))o da iyiymiş :)) tanıyosun ama muhabbet yokgeçenlerde yazacaktım sana , niye bizim topiğe yazmıyosun diye ama denk gelmedi...kısmet bugüneymişş
bazı günler benim de oluyor aynı şey ama hep normaldi suyum. için rahat etmiyorsa doktoruna bir sor yine de.
evet son ayda akıntı fazlalaşıyo kanlı sümüksü olursa nişan gelmiştir zaten....çok su oluyosa kilodun kıvamsız su gibiyse doktoruna git turnosol kağıdı veriyo tuvalate girdiğin zaman kaçak varmı yokmu amniyon sıvısında diye ordan anlaşılıyo cnm... yoksa normal yani krem beyaz akıntılar....
valla dr una sormalısın bence, sızma yaşayan bi arkadaşımız vardı, şuan anne :)) ayrıca yaşadığın şey utanç verici falan değilsin, bünyen anneliğe adım atmak üzere,,,
neeee erken doğum yaptı yane .anammmmm :18::18::18: ay ne bilim utandım işte cnm
yarında olursa arıyıp sorim dr uma:))
o da iyiymiş :)) tanıyosun ama muhabbet yokgeçenlerde yazacaktım sana , niye bizim topiğe yazmıyosun diye ama denk gelmedi...kısmet bugüneymişş
kızlar ya ovitrelle vuruldum cuma sabahı salı günü dra gittim çok ağrım var diye dr çatlamışlar dedi daha nekadar çalışmak lazım sizce sıkıldım artık ya geçen perşembeden beri
doktor çatlamış dediyse yeterli bence :)) aşılama tedavisi mi??
yok aşılama değil klomen ve ovitrelle ilk kez vuruldum
alıstım canım ya dıkıslerım bıraz bıraz ıyı olmaya basladı ıste ama yınede agrı var hele grıp olcam bır hapsırdım varya yırtıldı sandım dıkıslerımzamanla gececek ıste ama cok kolay gectı amelıyat sonucta kesılyosun dımı bırak agrı da olsun yanı
yok bugun konusmadım yarın cıkacak haastaneden ıyıler masallah genel anestezi ile yapmıs dogumu rahat cok sukur aksam yürümüş bıle masallahesı gelıncede yuruyecegını soyledi zaten kalkınca daha zorluklar kalmıyor kalkıyor ortadan agrında hafıflıyor bacım burakımızda iyi masallah aglıyordu en son kapatmak zorunda kaldım
yok aşılama değil klomen ve ovitrelle ilk kez vuruldum
kızlar ya ovitrelle vuruldum cuma sabahı salı günü dra gittim çok ağrım var diye dr çatlamışlar dedi daha nekadar çalışmak lazım sizce sıkıldım artık ya geçen perşembeden beri
Allah yardımcın olsun, inşallah hemen tutar. ben de 6-7 ay klomen tedavisi gördüm.
cnm olgunlaşma ve çatlama evresi 48-72 saat arasında ilişkiye giriyosun diye biliyorum fazla yorma kendini olmuşsa olmuştur şimdiye kadar....
gündüz bende böyle diyorum ama akşam belki deyip vazgeçiyorum ağrım devam ettikçe bişeyler devam ediyor içerde sanki gibi geliyo bana
amin.sağol canım ya benim ilk günde 2 tane içtim klomen büyüttü ama çatlamadı kist oldu sonra doğum kontrol hapıyla küçülttük bu ikinci ay ve iğne oldum riske atamadım.3 ay olmuyomu klomen tedavisi çok uzun süreli olmuyo bildiğim kadarinş.sende sonuçları güzel güzel alırsın
amin.sağol canım ya benim ilk günde 2 tane içtim klomen büyüttü ama çatlamadı kist oldu sonra doğum kontrol hapıyla küçülttük bu ikinci ay ve iğne oldum riske atamadım.3 ay olmuyomu klomen tedavisi çok uzun süreli olmuyo bildiğim kadarinş.sende sonuçları güzel güzel alırsın
klomen kist yapıyor genelde. farklı doktorlara gittiğim için 6-7 kere denedik. aşılamayla hamile kaldım ben. çok şükür ki sonucumu aldım. pazartesi doğacak inşallah bebeğim. zaten burda herkes ya yeni anne oldu ya bebeğini bekliyor. klomen tedavisi görenler gibi başlıklara bakarsan sorularına daha fazla cevap bulabilrisin aslında.
klomen kist yapıyor genelde. farklı doktorlara gittiğim için 6-7 kere denedik. aşılamayla hamile kaldım ben. çok şükür ki sonucumu aldım. pazartesi doğacak inşallah bebeğim. zaten burda herkes ya yeni anne oldu ya bebeğini bekliyor. klomen tedavisi görenler gibi başlıklara bakarsan sorularına daha fazla cevap bulabilrisin aslında.
çenesi düşük karılar laf yetiştirmekten fırsat bulamamışlardır sana yazmayayakomozcum özür valla öbür sayfalarda hep görüşüyoruz senle burda anam herkeşler coşuyor yazdın yazdın sonra kaynıyo valla...
ay yanılma payıda varsa benimki cılız bişy olacak desene inşallah normal sınırlar arasında doğar ya kilolusunu geçtim yeterki sağlığına zarar verecek kadar zayıf olmasın hem yanılma payı hem doğduktan sonra şişlikleri geçip 150 grama kadar verebilmesi durumu çabucak kilo aldırmam lazım benim doğduktan sonra üzülüyorum aslında bi yandan zayıf olmasına ama benim yapabileceğim bişy yok sağlıklı olsun sağ salim doğsunda varsın zayıf olsun napimQUOTE]
gıdım gıdım büyüdük işteama doktorum her seferinde yanılma payını hatırlatıyor sanmıyorum 3 kilo doğacağını. bakalım pazartesi göreceğiz inşallahh...
gündüz bende böyle diyorum ama akşam belki deyip vazgeçiyorum ağrım devam ettikçe bişeyler devam ediyor içerde sanki gibi geliyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?