- 16 Ekim 2009
- 964
- 14
- 118
evet yazmıyosun sen, geri sayıma yazıyosun sadece. senin kızında benimki gibiymiş :)
bende son kontrolde çok heyecanlandım, alışmıştım ultrasona9 ay bitti 10 gün bitmiyooooo
canları sağolsun ya, önemli olan bu... emer büyür :) senin doğum normalmi olcak?
evet öyle oluyo, b, de hemen bitiyo ultrason kontrolü niyeyse :) ayda bir gittiğimiz zamanlar olmuştu halbuki. imdi 1 hafta bklemek zorumuza gider oldu. salı günü kavuşuyorum Allah'ın izniyle Ezgi meevet ya son günler geçmedi sanki. aslında bugün doktora giderken diyoruz daha yeni gelmiştik bir hafta ne çabuk geçmiş ama geçmiyor gibi geliyor. garip bir çelişki :))
ben hiç denk gelmedim senin yazdıklarına. aslında öyle takmayacak huyda kimse yoktu aramızda,,, arada kaynamıştır muhtemelen... sonradan gelenlerde hep aramızdaydı ki, bende 18-19 . haftalarda geldim..cnm aslında yazdım tanışmak için bikaç kez kimse oralı olmadı bende pek ısrar etmek istemedim hepiniz kaç ay burda yazıştınız ben sonradan girdim benim yazdıklarım arada kaynadı sanırım
53 kiloyla hamile kaldım, 15 kilo aldım, benden de 4 kiloluk bi bebek çıkmazdı zaten :)) eşimde iri yarı değildir bi de. güzel haberlerle gelirsin inş...benm bebekm de minik kızlar 36+4 te 2800 du omega 3 içtim yaradı biraz bukadar oldu :) bu hafta kac kilo olms bakalm c.tesi kontrolum war boyu da 49 cm di..ama takmıorum kilosunu artık ilk ydugumda cok uzulmustum filan ama her cocuk farklı olur sonucta kız bebekler bide erkek bebeklere gore daha az kilo alırmıs bide yapıyla alakalıymıs..saglıklı olsunlar da dogunca daha cok alıolar naslsa
evet herşey normal için uygun gözüküyo şu anda kısmet 40 haftaya gelmezse suni sancı filan istemicem sezeryan olsun diycem bakalım bi haftaya doğar inş :18:
evet öyle oluyo, b, de hemen bitiyo ultrason kontrolü niyeyse :) ayda bir gittiğimiz zamanlar olmuştu halbuki. imdi 1 hafta bklemek zorumuza gider oldu. salı günü kavuşuyorum Allah'ın izniyle Ezgi me
ben hiç denk gelmedim senin yazdıklarına. aslında öyle takmayacak huyda kimse yoktu aramızda,,, arada kaynamıştır muhtemelen... sonradan gelenlerde hep aramızdaydı ki, bende 18-19 . haftalarda geldim..
53 kiloyla hamile kaldım, 15 kilo aldım, benden de 4 kiloluk bi bebek çıkmazdı zaten :)) eşimde iri yarı değildir bi de. güzel haberlerle gelirsin inş...
normal bekleyenlerin hepsi epidural sezeryan olduşans eseri hepsi de gayet memnun çok şükür, ve yine hepside epidural doğurun diyolar. ben mecburi sezeryanım tabi
bende arada kaynadığını düşünüyorum fırsat bugüne oldudiyelim.... bitti hamilelik ama
:))))ortaık sakinledi sen geldin :))
poyrazım gelmişşşşşşşşş, kumsal napıyo, teyzesinin bitanesi
:))))ortaık sakinledi sen geldin :))
poyrazım gelmişşşşşşşşş, kumsal napıyo, teyzesinin bitanesi
bak sen cimcimeyeeeehb canımmm ıyıyız yatıo sımdı cımcımem geece 11.30 baslıyoruz
sen nasılsınnn salı gunu dogum var heycanlımısın bacım
herkese merhaba
ya kıslar bişi sorcam çok utanç verici ama :78:
iç çamaşırınız hafif ıslanıyor mu?serçe parmağım kadar ıslak oluyor gün içinde .amniyon sıvım sızmıyodur inşallah bendebide 1-2 damla aktığı
oluyo wc den kalkarken,temiz olmama rağmen poffff...
oo maşallah yaman bey kilo almış ne güzel, inşallah İrem imde almıştır yarın gidecez bakalım ne kadar olmuş ben çok bişy beklemiyorum ama benden öyle kilolu bi bebek çıkmaz3078 gr.dı bugün. boyunu hesaplamadım da 48-49 cm doğar demişti doktor. bacak boyu geriden geliyor hep. geçen cumadan bugüne yaklaşık 150 gr almış. bana da %15 yanılma payı var diyor hep. bakalım ne çıkacak:)))
amin canım. çok sağol
bende bugünleri bekliyodumşaka bi yana tanışmak için yazdığımda hiç kimse hakkında bişi bilmiyodum sonra okumaya başladım face falan üye oldum haziran annelerine hepiniz hakkında az çok bilgi sahibi oldum ii oldu ...
herkese merhaba
iç çamaşırınız hafif ıslanıyor mu?serçe parmağım kadar ıslak oluyor gün içinde .amniyon sıvım sızmıyodur inşallah bendebide 1-2 damla aktığı
valla dr una sormalısın bence, sızma yaşayan bi arkadaşımız vardı, şuan anne :)) ayrıca yaşadığın şey utanç verici falan değilsin, bünyen anneliğe adım atmak üzere,,,herkese merhaba
:))o da iyiymiş :)) tanıyosun ama muhabbet yokbende bugünleri bekliyodumşaka bi yana tanışmak için yazdığımda hiç kimse hakkında bişi bilmiyodum sonra okumaya başladım face falan üye oldum haziran annelerine hepiniz hakkında az çok bilgi sahibi oldum ii oldu ...
oo maşallah yaman bey kilo almış ne güzel, inşallah İrem imde almıştır yarın gidecez bakalım ne kadar olmuş ben çok bişy beklemiyorum ama benden öyle kilolu bi bebek çıkmaz
nnaşk olsun ben sana hep cevap yazıyodum beni beğenmiyormusunbazen bizide sallamıyolar canım başka hararetli bi konu oluyo herkes ona yazıyo arada kaynıyo belki öyle olmuştur seninkide yoksam ilk yazanları bile soru yağmuruna tutuyoruz kaç haftalıksın cinsiyeti ne nerde doğum yapacaksın diye ...
oo maşallah yaman bey kilo almış ne güzel, inşallah İrem imde almıştır yarın gidecez bakalım ne kadar olmuş ben çok bişy beklemiyorum ama benden öyle kilolu bi bebek çıkmaz
QUOTE]
gıdım gıdım büyüdük işteama doktorum her seferinde yanılma payını hatırlatıyor sanmıyorum 3 kilo doğacağını. bakalım pazartesi göreceğiz inşallahh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?