2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet yazmıyosun sen, geri sayıma yazıyosun sadece. senin kızında benimki gibiymiş :)

bende son kontrolde çok heyecanlandım, alışmıştım ultrasona9 ay bitti 10 gün bitmiyooooo

cnm aslında yazdım tanışmak için bikaç kez kimse oralı olmadı bende pek ısrar etmek istemedim hepiniz kaç ay burda yazıştınız ben sonradan girdim benim yazdıklarım arada kaynadı sanırım

benm bebekm de minik kızlar 36+4 te 2800 du omega 3 içtim yaradı biraz bukadar oldu :) bu hafta kac kilo olms bakalm c.tesi kontrolum war boyu da 49 cm di..ama takmıorum kilosunu artık ilk ydugumda cok uzulmustum filan ama her cocuk farklı olur sonucta kız bebekler bide erkek bebeklere gore daha az kilo alırmıs bide yapıyla alakalıymıs..saglıklı olsunlar da dogunca daha cok alıolar naslsa

evet ya son günler geçmedi sanki. aslında bugün doktora giderken diyoruz daha yeni gelmiştik bir hafta ne çabuk geçmiş ama geçmiyor gibi geliyor. garip bir çelişki :))
evet öyle oluyo, b, de hemen bitiyo ultrason kontrolü niyeyse :) ayda bir gittiğimiz zamanlar olmuştu halbuki. imdi 1 hafta bklemek zorumuza gider oldu. salı günü kavuşuyorum Allah'ın izniyle Ezgi me

cnm aslında yazdım tanışmak için bikaç kez kimse oralı olmadı bende pek ısrar etmek istemedim hepiniz kaç ay burda yazıştınız ben sonradan girdim benim yazdıklarım arada kaynadı sanırım
ben hiç denk gelmedim senin yazdıklarına. aslında öyle takmayacak huyda kimse yoktu aramızda,,, arada kaynamıştır muhtemelen... sonradan gelenlerde hep aramızdaydı ki, bende 18-19 . haftalarda geldim..

53 kiloyla hamile kaldım, 15 kilo aldım, benden de 4 kiloluk bi bebek çıkmazdı zaten :)) eşimde iri yarı değildir bi de. güzel haberlerle gelirsin inş...

evet herşey normal için uygun gözüküyo şu anda kısmet 40 haftaya gelmezse suni sancı filan istemicem sezeryan olsun diycem bakalım bi haftaya doğar inş :18:

normal bekleyenlerin hepsi epidural sezeryan oldu şans eseri hepsi de gayet memnun çok şükür, ve yine hepside epidural doğurun diyolar. ben mecburi sezeryanım tabi

bende arada kaynadığını düşünüyorum fırsat bugüne oldu diyelim.... bitti hamilelik ama

bi yanım da hiç zora gelmek istemiyo ne yalan söyliyim kısmet artık bi şekilde doğacak

herkese merhaba
ya kıslar bişi sorcam çok utanç verici ama :78:

iç çamaşırınız hafif ıslanıyor mu?serçe parmağım kadar ıslak oluyor gün içinde .amniyon sıvım sızmıyodur inşallah bende bide 1-2 damla aktığı

oluyo wc den kalkarken,temiz olmama rağmen poffff...

:))))ortaık sakinledi sen geldin :))

poyrazım gelmişşşşşşşşş, kumsal napıyo, teyzesinin bitanesi

bende bugünleri bekliyodum şaka bi yana tanışmak için yazdığımda hiç kimse hakkında bişi bilmiyodum sonra okumaya başladım face falan üye oldum haziran annelerine hepiniz hakkında az çok bilgi sahibi oldum ii oldu ...

hb canımmm ıyıyız yatıo sımdı cımcımem geece 11.30 baslıyoruz
sen nasılsınnn salı gunu dogum var heycanlımısın bacım
bak sen cimcimeyeeeealışabildin mi bebekli hayata ? çok uyanıyo mu, dikişlerin iyileşti mi? bedenen nasıl durumdasın?

evetttttt çok heyecanlıyım valla. saat saymaya başladım artık, korkuyorum da bi yandan işte...merveyle konuştunmu bugün, çok merak ediyorum onu ya, nasıl geçti acaba doğumu, şimdi nasıl burak nasıl??????:84:

bazı günler benim de oluyor aynı şey ama hep normaldi suyum. için rahat etmiyorsa doktoruna bir sor yine de.

oo maşallah yaman bey kilo almış ne güzel, inşallah İrem imde almıştır yarın gidecez bakalım ne kadar olmuş ben çok bişy beklemiyorum ama benden öyle kilolu bi bebek çıkmaz

nnaşk olsun ben sana hep cevap yazıyodum beni beğenmiyormusun bazen bizide sallamıyolar canım başka hararetli bi konu oluyo herkes ona yazıyo arada kaynıyo belki öyle olmuştur seninkide yoksam ilk yazanları bile soru yağmuruna tutuyoruz kaç haftalıksın cinsiyeti ne nerde doğum yapacaksın diye ...

evet son ayda akıntı fazlalaşıyo kanlı sümüksü olursa nişan gelmiştir zaten....çok su oluyosa kilodun kıvamsız su gibiyse doktoruna git turnosol kağıdı veriyo tuvalate girdiğin zaman kaçak varmı yokmu amniyon sıvısında diye ordan anlaşılıyo cnm... yoksa normal yani krem beyaz akıntılar....

valla dr una sormalısın bence, sızma yaşayan bi arkadaşımız vardı, şuan anne :)) ayrıca yaşadığın şey utanç verici falan değilsin, bünyen anneliğe adım atmak üzere,,,

:))o da iyiymiş :)) tanıyosun ama muhabbet yok geçenlerde yazacaktım sana , niye bizim topiğe yazmıyosun diye ama denk gelmedi...kısmet bugüneymişş

yakomozcum özür valla öbür sayfalarda hep görüşüyoruz senle burda anam herkeşler coşuyor yazdın yazdın sonra kaynıyo valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…