evet canım. spinal dedi doktorum bugün. normal olmaması için bir sorun yok aslında. ama çok korkuyorum, yapamam bebeğe zarar veririm gibi geliyor. hamilelik süreci de öncesi de çok zordu benim, risk olmasın istiyorum. zaten doktorum da güvenemiyor bana, normal olabilmesi için önce inanman gerekir diyor:)) hayırlısı artık..sende mi sezeryan olcaktın birce? neden? 1 gün arayla geliyo meleklerimiz :)
ağrı çok fazlaysa doktoruna sorsaydın aslında. inşallah sen de çok uğraşmadan alırsın güzel haberi...inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına güzel güzel büyütürsün.benim burada okumadığım topik kalmadı malesef ben sadece şu anki durumum için meraktayımsizler tecrübelisiniz nedeolsa
çenesi düşük karılar laf yetiştirmekten fırsat bulamamışlardır sana yazmaya
ay yanılma payıda varsa benimki cılız bişy olacak desene inşallah normal sınırlar arasında doğar ya kilolusunu geçtim yeterki sağlığına zarar verecek kadar zayıf olmasın hem yanılma payı hem doğduktan sonra şişlikleri geçip 150 grama kadar verebilmesi durumu çabucak kilo aldırmam lazım benim doğduktan sonra üzülüyorum aslında bi yandan zayıf olmasına ama benim yapabileceğim bişy yok sağlıklı olsun sağ salim doğsunda varsın zayıf olsun napim
iyi akşamlar kızlar nasılsınız.... yarın annem gidiyo... işler başıma kalcek... buraya da daha az mı takılırım ya... eşim istiyo bilgisayarı
sende mi sezeryan olcaktın birce? neden? 1 gün arayla geliyo meleklerimiz :)
biz geldikkk ve yarın sabah yatışım yapılıyor 11:30 da kısmetse epidural sezeryan olacağım,oğluşum annesinden 1 gün sonra doğmuş olacak allah nasip kısmet ederse.çok heyecanlandım yaa
biz geldikkk ve yarın sabah yatışım yapılıyor 11:30 da kısmetse epidural sezeryan olacağım,oğluşum annesinden 1 gün sonra doğmuş olacak allah nasip kısmet ederse.çok heyecanlandım yaa
allah kucağına almayı nasip etsin sağlıcakla al oğlunu...ayrıca doğum günün kutlu olsun
her doğuma gidene bende heyecanlanıyorum bizede gelecekmi sıra diye....:84:
allah kucağına almayı nasip etsin sağlıcakla al oğlunu...ayrıca doğum günün kutlu olsun
her doğuma gidene bende heyecanlanıyorum bizede gelecekmi sıra diye....:84:
ayy iyi ki doğdun canım demek yarın ha ne güzel darısı başımıza
evet inşaallah sağ salim alırız kucaklarımıza.dua etmeyi unutmayın.
inşallah öğlene kadar kucağında olur bebişin ne güzel bi duygu ben ne zaman yaşıycam acaba
kızlar nasılsınız? havadisler var mı okuyamadım geçmişi,
biz hala bekliyoruz içim bi tuhaf sürekli diken üstündeyim
cnm naberrr??
ne dedı p.tesı doktorr verdımı tarıh felannnn
benımkı bgn hııc kıpırdamadı esım gelınce aksam doktora gttık ama kıs cok rahatmıss sureklı hareket edıomus ama ben bgn duymadım hıccc resmen fatmadan sonra karı koca paranoyak oldukk
53 kiloyla hamile kaldım, 15 kilo aldım, benden de 4 kiloluk bi bebek çıkmazdı zaten :)) eşimde iri yarı değildir bi de. güzel haberlerle gelirsin inş...
sorma ikizimmm ben de aynı durumdayım, biz de gidiyorduk doktora evden çıkarken hareket etti
herhalde yerleri daraldı artık
doktor gün vermiyor ama ben dayanamıyorum artık , bir an önce kucağıma almak istiyorum , çok panikliyorum
zaten olmuş 3600 gr., doktor yarma gül dedi kızıma yaa :) nasıl doğurucam bilmiyorum
sen ne durumdasın, kontrol ne zaman bi dahaki?
hayırlı olsun cnm şimdiden, sağlıkla al bebişini kucağına, bu gece uyumazsın artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?