2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sende mi sezeryan olcaktın birce? neden? 1 gün arayla geliyo meleklerimiz :)
evet canım. spinal dedi doktorum bugün. normal olmaması için bir sorun yok aslında. ama çok korkuyorum, yapamam bebeğe zarar veririm gibi geliyor. hamilelik süreci de öncesi de çok zordu benim, risk olmasın istiyorum. zaten doktorum da güvenemiyor bana, normal olabilmesi için önce inanman gerekir diyor:)) hayırlısı artık..
ağrı çok fazlaysa doktoruna sorsaydın aslında. inşallah sen de çok uğraşmadan alırsın güzel haberi...

yok canım ya sağlığına zarar vermez artık hiçbirimizinki. yani inşallah... belki doktorun dediği kiloda doğar seninki belli olmaz. hem yanılma payı artı yönde de olabilir. bir de zayıf doğan bebeklerde doğduktan sonra pek kilo kaybı olmuyor diye biliyorum. benim yeğenim 2700 doğmuştu, hemen kilo almaya başlamıştı.

iyi akşamlar kızlar nasılsınız.... yarın annem gidiyo... işler başıma kalcek... buraya da daha az mı takılırım ya... eşim istiyo bilgisayarı

iyi akşamlar...evet anneler gidince öle oluyo benim annem ilk kızımda yanımda 2 gün kalabildi kardeşimin okulu olduğu için 4 günde ben onda kaldım 1 hafta beraberdik...çok zor ayrılırken anne ben bakamam gitme diye ağladığımı biliyorum ama eninde sonunda yalnız kalacağından nekadar alışırsan ii.. aslında ev işi temizlik yemek çamaşır ve bebek bakımına düzen getirmek o yoruyo insanı kendine zamanın pek kalmıyo açıkcası....

sende mi sezeryan olcaktın birce? neden? 1 gün arayla geliyo meleklerimiz :)

ezgim bende spinal sezeryan oldum ama bu sefer epudral istiyorum en azından ilk altı saat o ağrıyı yaşamak istemiyorum ben hemen hissetmeye başladım 1 saat içinde ayaklarımı normalde 4-5 saat olması lazım o süre zarfında hem susuzluk hem ağrı deli etmişti beni şimdi epudrel olmak istiyorum en azından ağrıyı keserler...diceksin ağrı kesici vurmuyolarmı diye efet vuruyolar ama 3 ssat sonra yapmaya başlıyolar 4-5 saat ayakları uyuşuk olanlar için iyi...ben 3 saat çok ağrı çektim herzaman ağrı kesici vurmuyolar 3 sefer hakkın var sanırım......

biz geldikkk ve yarın sabah yatışım yapılıyor 11:30 da kısmetse epidural sezeryan olacağım,oğluşum annesinden 1 gün sonra doğmuş olacak allah nasip kısmet ederse.çok heyecanlandım yaa

biz geldikkk ve yarın sabah yatışım yapılıyor 11:30 da kısmetse epidural sezeryan olacağım,oğluşum annesinden 1 gün sonra doğmuş olacak allah nasip kısmet ederse.çok heyecanlandım yaa

allah kucağına almayı nasip etsin sağlıcakla al oğlunu...ayrıca doğum günün kutlu olsun
her doğuma gidene bende heyecanlanıyorum bizede gelecekmi sıra diye....:84:

güzel haberlerini bekliyoruz canım. sağlıkla kucağına alırsın inşallah oğluşunu..

allah kucağına almayı nasip etsin sağlıcakla al oğlunu...ayrıca doğum günün kutlu olsun
her doğuma gidene bende heyecanlanıyorum bizede gelecekmi sıra diye....:84:

hiç sorma ben artık darısı başıma demiyorum gelen giden yok nasılsa ama annem gelmeden gelmesin ya tek başıma naparım minicik bebekle annem geldikten sonra istediği saat gelebilir

AYLA83 gözün aydın canım seninde kavuşuyosun bebeğine ne güzel Allah sağ salim kucagına alıp öpüp koklamayı kolay bi doğum geçirmeyi nasip etsin

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız? havadisler var mı okuyamadım geçmişi,
biz hala bekliyoruz içim bi tuhaf sürekli diken üstündeyim

cnm naberrr??
ne dedı p.tesı doktorr verdımı tarıh felannnn
benımkı bgn hııc kıpırdamadı esım gelınce aksam doktora gttık ama kıs cok rahatmıss sureklı hareket edıomus ama ben bgn duymadım hıccc resmen fatmadan sonra karı koca paranoyak oldukk

hayırlı olsun cnm şimdiden, sağlıkla al bebişini kucağına, bu gece uyumazsın artık

sorma ikizimmm ben de aynı durumdayım, biz de gidiyorduk doktora evden çıkarken hareket etti
herhalde yerleri daraldı artık
doktor gün vermiyor ama ben dayanamıyorum artık , bir an önce kucağıma almak istiyorum , çok panikliyorum
zaten olmuş 3600 gr., doktor yarma gül dedi kızıma yaa :) nasıl doğurucam bilmiyorum
sen ne durumdasın, kontrol ne zaman bi dahaki?

53 kiloyla hamile kaldım, 15 kilo aldım, benden de 4 kiloluk bi bebek çıkmazdı zaten :)) eşimde iri yarı değildir bi de. güzel haberlerle gelirsin inş...

aynen cnm bende ole kalıplı deilim esm boylu posludur ama ona cekmemiş doktr senn gibi mınyon dedi zati:) inşş az kaldı son zamanlarımızıda atlatalım hayırlısıyla..

HAHAAH benımkıde yarmagul olmus zuzum yaa:):):))masallah onlaraa. ya bana baktı 23 ne kadar bekleyelım dedııı.. esım " bıızm ıcın sezeryan yada normal cok farketmıo deyınce" ozaman 20ne kadar beklerız yoksa sunı sancı yada sezeryan dedıı...esım sureklı sezeryan ıstıo o benden cok stres yaptııı

ama ben sunı sancı ıstemıomm yaaa.
bu arada bnm doktor manyak yaa bana 20nde gorusuruz dedı yanı dogumaaa:):):):) nst ye bıle baglamadı benı p.tesı:):):):)

hayırlı olsun cnm şimdiden, sağlıkla al bebişini kucağına, bu gece uyumazsın artık

teşekkür ederim.uyku girmez ki heyecandan gözüme.doktor yarın yapalım sezeryanı deyince kaldım aslında hep bunu bekliyordum duyunca bir garip oldum.korku bir yandan heyecan,sevinç hepsi karıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…