aynı şeyi bende merak ediyorum uzun zamandır, ciddi ciddi bu arkadaş ne yapmaya çalışıyo diye düşünmeye başladım :44:
sinir olmaya başladım bu ne yani, bi sıkıntın varsa yaz. geliyo gidiyo nokta atıyo, hayret bişey
evet kaç defadır bende soruyorum cevap yok noktaları dizip gidiyor şimdi baktım konuya yazdıklarına hepmi böyle yapıyor diye bi kaç kez sohbete katılmış ama ne yapmaya çalıştıgını hala anlayamadım yani yazacaksan sohbete katıl yada yazma bu ne kiher defasında aynı şey... Sinir bozucu olmaya başladı ...
ezgim senin kızın kilosu ne alemde? benimki gram gram büyüyor:)) boyumuz da kısa galiba. az kaldı kavuşmamıza, hayırlısıyla bir doğsalar da rahatlasak...
yok canım, bugün son kontrolümüze gittik, pazartesi nasipse doğum. çok geçmiş olsun sana da. efe güçlü bir bebek, inşallah atlatacak bütün sorunları. sürekli dua ediyorum ona. topiğe bir şeyler oldu zaten. şimdi biraz baktım banayaklaşma, hayalbaz... kötü oldum. allah bütün bebekleri sağlıkla bir an önce annelerine kavuşturur inşallah...
hakikaten merak etmekteyim arkadaşım senin derdin ne?????????
bodrum canım,bebeğinin ne kadar kalacağı belli mi yoğun bakımda
canım seni görünce geçmişi okumadan hemen yazayım dedim, oğlun ameliyat olmuş. İnşallah sapasağlam alacaksın kucağına. gerçekten çok çok zor Allahım kimseye böyle imtihan yaşatmasın, ama bu kadar zor bir sınavın mükafatı çok büyük olacak sen gönlünü ferah tut..annesi olarak ona çok dua et, hep olumlu ol ki o da güç alsın senden...inşallah bi daha ameliyat olmasına gerek olmayacak bize çok güzel haberler vreceksin, oğlumu aldım evime gidiyorum diyeceksin...dualarım seninle...
3078 gr.dı bugün. boyunu hesaplamadım da 48-49 cm doğar demişti doktor. bacak boyu geriden geliyor hep. geçen cumadan bugüne yaklaşık 150 gr almış. bana da %15 yanılma payı var diyor hep. bakalım ne çıkacak:)))37+4 de 2700 49 cm civarıydı canım. boyu iyi ama biraz zayıf olcak dedi dr umuz, bakalım bizi şaşırtacakmı hanımefendi :) son ay yavaş büyüyo benimki herkesin tam tersine... yarım kiloya kadar yanılabilir ultrasn cihazları dedi dr.
seninkinin boyu kilosu nasıl şuan?
inşallah canım..allah sana da kolay saglıklı dogumlar dilerim...
3078 gr.dı bugün. boyunu hesaplamadım da 48-49 cm doğar demişti doktor. bacak boyu geriden geliyor hep. geçen cumadan bugüne yaklaşık 150 gr almış. bana da %15 yanılma payı var diyor hep. bakalım ne çıkacak:)))
iyi iyi büyümüş seninki :) darısı bizim kıza. boyuda iyi bence 48-49 sa yani...benim başka dr kontrolüm yok, direkt doğuma gitcem, çok merak ediyorum
kızlar benimde 13 günde yaklaşık 200 gr almış az geldi banada kilo 3 ün üstüne çıkınca önemsemedim ama normal sayılır değilmi??
valla son ayda 1 kilo alıyo diyolar ama ben pek inanamıyorum buna. benimki geçenlerde 15 günde 150 gr almıştı, çok üzülmüştüm, sonra haftada 170 gr aldı, azar azar hep yani...normal bence takma yani. benimki 3 kilo bile değil :)
evet kız bebekler biraz daha narin oluyolar galiba bide ultrasondan ultrasona da fark veriyo mesela şu anda benimki öndeyse doğduğunda seninki fazla çıkabilir hiç belli olmaz doktor tehlike yok diyosa güvenmek lazım diğer kontrolde güzel kilo almıştı aslında bu sefer böyle oldu olsun napalım minnak cimcime olacaklar
iyi iyi büyümüş seninki :) darısı bizim kıza. boyuda iyi bence 48-49 sa yani...benim başka dr kontrolüm yok, direkt doğuma gitcem, çok merak ediyorum
evet yazmıyosun sen, geri sayıma yazıyosun sadece. senin kızında benimki gibiymiş :)benim kızımda pazartesi 2900grdı aman sağlıklı olsunlar gerisi mühim deel
kızlar ben pek katılamıyorum ama okuyorum olanları burdan hayalbaz ve banayaklaşma arkadaşın bebeklerine acil şifalar diliyorum ayrıca bodrumun bebeğinede...inş. kucaklarına sağ salim alıcaklar....
fatmaya zaten dicek bişi bulamıyorum umarım en kısa zamanda tekrar bebeği olur sağ salim kucağına alır...
bebeklere nazar değdi sanırım korkmaya başladım bende yaaa :18:
bende son kontrolde çok heyecanlandım, alışmıştım ultrasonaseninki kız, biraz daha narin olur:)) benim de bugün son kontroldü, acayip heyecan sardı:))
bende son kontrolde çok heyecanlandım, alışmıştım ultrasona9 ay bitti 10 gün bitmiyooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?