2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

amın cnmmm yaaa herkes bebegını sağlıcakla alsınnn...

yaa bebekler hep sarılık oluyorrrrrrrrrr

evet canım yaa anlarız heralde sarılık oldugunu
benım doktor normalde cok ısrarlı hatta pazartesı hareketlerını hıssetmıyorum dıye gıttım nobetcı doktor tam cıkıyoruz normal dogum cesaret ısıdır dedı
ıyıce sıkıntılar bastı:))

ama sevıı ayaklarım sıstı beklemekten ha geldı gelecek sıkıldım(
hele sızler dogurdukca ımrenıyorummm

ahh bilmemmi kuzum benim ayaklar inanırmısın daha yeni indi
hemde doğumdan sonra aynı şikayetlerim 1 hafta sürdü
ama sen yine beni dinle gece gece ne doğumu kızzz
sabah dinlenmiş ol ve su gibi doğur...
ben hep öyle dua ettim allahım ne olur gece doğurmiim diye
ablam gece doğurmuştu 2 sinide offf o uykuyla doğum çekilirmi yaa

ya bnm doktor da saka gıbı normalde acayıp ısrarcı ama benım kız yerınden memnunn hıcc acılma yok sonunda yıne sezeryan olcak sanırım:):))

ama kocam yanımda gunduz ona ulassam onun bana gelmesı falan daha stres yaratır..
fıl ayagı gıbı kocaman oldum en son tartıda 77 kılo cıktım 56 hamıle kalmıstım (
amaaannn hayırllısı ıle hayırlı zamanda saglıkla gelsın hepımızınkıler bakma benımkıde laf :))

biz de merak etmiştik ciğere nasıl süt kaçıyo diye... meğer dr başta aileye öyle söylemiş, offf çok zor, bebeğe şifa duygu ya sabır diliyorum...

evet dimi yaa ciğere süt nasıl kaçar :44:

yaa duygunun telini bilen varsa bana özelden atsın kızlar duyguyu çok merak ediyorum...

hasret ne haber sanırım doğurmuşsun??

tatlım iznim başlıyor. bugün (cuma) son öğlene kadar vedalaşıcam, eşyalarımı toplıcam, öğlen arkdaşlarımla veda yemeği yicem, öğleden sonra da oğluşumu görmeye gidicem inşallah, program güzel Allah güzel haberler getirmeyi nasip etsin..:))

biz de merak etmiştik ciğere nasıl süt kaçıyo diye... meğer dr başta aileye öyle söylemiş, offf çok zor, bebeğe şifa duygu ya sabır diliyorum...

yaa ben de çok üzüldüm, neden anjiyoymuş onu biliyormusun ezgim? kalp için mi ciğer için mi?

Allah size bağşlamış kardeşini. bağırsaklarındaki problem neydi?

cnm sanırım bodrumun bebegndeki gibi bi sorundu bagrsak dugumlenmesi yada bagrsak curumesydı..tabi ozaman usg de bole bilınmemiş dogduktan sonra kakasını yapamayınca anladı doktorlar çürük yerleri kesilip birbirine dikildi 1 sene boyunca bagırsakları dısarıda kaldı bakımını annem yaptı lavman yaptı sürekli iyi baktıgı için de bagırsakları cabuk gelişti ve ameliyatı tamamlandı 1 sene içinde yoksa daha uzun sürebilirmiş. su an da iyi fakat cok dikiş izi var estetik yapılamadıgı için.

yok yahu doğumun başlasın bak kurtuluyorum diye insan nerdeyse göbek atıyo
benim herif panik yapıyo benim yerime, ben gayet relaks ve kendinden emin
sende kurtulmayı istiyosun eminim böyle olacaksın
aklına gelirim doğuma giderken

ohhh yarın kendini ödüllendiriyosun yani ne güzelll

kalp damarlarından biri tıkalıymış minik bebeğin
yaa ben de çok üzüldüm, neden anjiyoymuş onu biliyormusun ezgim? kalp için mi ciğer için mi?

evey bodrum unki de aynı sorun canım, onunla konuştunmu hiç bu durumu, ona da moral olurdu yani. ihtiyacı var şuan. izler falan da önemli değil, sağlık yerinde olsun da.

neyse iyi geceler kaçtım ben...

ohhh yarın kendini ödüllendiriyosun yani ne güzelll

sağolsunlar bugün de dairemdekilerle yemek yedik, ay bu arada ekonomi bakanlığı olduk biz seviii millet doğum derdinde ben hala işte geziyom iş konuşuyom haa
oğlum kaç gr oldu bakalım çok merak ediyorum, inşallah 3e yaklaşmıştır hatta 3 olmuştur inşallah
bi de doktora kordon olayından dolayı herseferinde detaylı gerekli mi diye hatırlatıyodum, son gittiğimde yapalım madem istiyosun dedi, sonra aklıma takıldı gereksiz olmaz mı dedim, nerden baksan doğuma 3 hafta var dedi, içimize siner dopplerden kan akımına bakılır dedi ok dedim. yarın detaylımız da var yani..

hiç denk gelmedik fakat özelden yazıcam ona.aynen önemli olan sağlığı cok sükür bi sorunumz yok su aniyi geceler cnm bende kactım

ben bu akşam sevibadenin kızı cerenle konuştuuumm

ayıpsın şekerim, msn mide veriimde badeylede konuş canlı canlı
kendisi henüz okumayı bilmediğinden bi tek buraya yazmaktan mahrum kalıyo yoksa pc den istediği yeri açıyo izliyo, oyun oynuyo
sen bizim aileye bayılırsın tantanayı seviyosan

neyse kızlar ben kaçtım..
malum duru bebek gecede uyanıyo az dinleniiim
öptüm hepinizi

selam canlarım ben doğum yaptım 29 haziran sabah 03.06da oğlum hızlı bi şekilde dünyaya geldi
28haz akşam 9-10 gibi hafif hafif kasılmalar başladı zaten 3 güdür falan sümüksü akıntılar geliyodu anlamıştım doğumun yakın olduğunu son hazırlıklarımı bitirmiştim..
neyse 10u geçiyodu duşa girdim baya bi temizlendim kremlendim v.s. saçlarımı balık sırtı ördüm derli toplu olsun die ojelerimi tazeledim makyajımı hafif yaptım bu sırada sancılar sıklaşmaya başlamıştı:) eşime söyledim 12 gibi:) hazır ol bu gce gidicez dedim hastaneye o da tamam ben biraz uyiyim o zamn energi depolamam lazım dedi (saf sanki o doğuracak)
çantaya telefon şarjımı falan koydum annemi aradım gel sen cerene bak iz doğuma gidicez dedim heyecan yapma sancılarım çok değil belki yarın gideriz falan giderizdedim panik yapmasın dieneyse annem we kardeşim geldiler sancılarım 4 dakikada bir falan geliyodu ben ewde wolta atıyorum tabi hastaneye hemen koşmadım çünkü ilkinde suni sancının tadını aldııım için bu defa o tongaya düşmemeye kendimi şartlamıştım 1i geçiyodu hastaneyi aradım ayşe ebeyle konuştum gel bakalım dedi:)))
ewde birazdaha oyalandık sancılar artmaya başlamıştı hadi artık çıkalım dedim.. annemler ewde kaldı biz eşimle dualar eşliğinde heyecan dorukta çıktık ewden
2gibi hastanedeydik çatı muayenesi sonucu 7cm açıklığım olduğunu söyledi we doktoru aradı doktorcum 10-15dak. sonra yanımdaydı:81: saat 02.40 gibi suni sancı bağlandı 3e doğru doktorcum bir çatı muayenesi daha yaptı we 9 cm dedi büyük tuwaletin gelir gibi olunca haber wer dedi idrarımı boşalttı we işte geliyo bebek gelio dedim:18:
ewet ebelerden hiç bir yardıma gerek olmadan ıkındım we 03:06da oğluşumun ağlamasıyla tüm acılar sancılar aynı anda kesildiii süperdi muhteşemdi harikaydı
sancılarımı çok fazla hissettiğim 3 kez falandı:)) çok kolay bir doğum oldu rabbim hepinize yaşatsın dilerim..
yaşasın normal doğummmmmmm

bu arada oğlumun adı ALİ ULAŞ oldu
3470
gr 50 cm olarak annesine merhaba dedi:)))))

Son düzenleme:

severim kız coşkulu aileleri :))) senin badeye bayılıyorum zaten:)))
iyi geceler tatlım, bebişini öp kokla benim yerime...

arkadaşlar ben çıkayım eşları falan son kez kontrol edeyim.hepinizin dualarını bekliyorum.inşallah en kısa zamanda iyi haberler veririm.herkese iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…