amın cnmmm yaaa herkes bebegını sağlıcakla alsınnn...
yaa bebekler hep sarılık oluyorrrrrrrrrr
ama sevıı ayaklarım sıstı beklemekten ha geldı gelecek sıkıldım(
hele sızler dogurdukca ımrenıyorummm
biz de merak etmiştik ciğere nasıl süt kaçıyo diye... meğer dr başta aileye öyle söylemiş, offf çok zor, bebeğe şifa duygu ya sabır diliyorum...
evet canım yaa anlarız heralde sarılık oldugunu
benım doktor normalde cok ısrarlı hatta pazartesı hareketlerını hıssetmıyorum dıye gıttım nobetcı doktor tam cıkıyoruz normal dogum cesaret ısıdır dedı
ıyıce sıkıntılar bastı:))
ezgimee pekı gercek sebebı neymıs anjıyo oluyıo bebek
ahh bilmemmi kuzum benim ayaklar inanırmısın daha yeni indi
hemde doğumdan sonra aynı şikayetlerim 1 hafta sürdü
ama sen yine beni dinle gece gece ne doğumu kızzz
sabah dinlenmiş ol ve su gibi doğur...
ben hep öyle dua ettim allahım ne olur gece doğurmiim diye
ablam gece doğurmuştu 2 sinide offf o uykuyla doğum çekilirmi yaa
biz de merak etmiştik ciğere nasıl süt kaçıyo diye... meğer dr başta aileye öyle söylemiş, offf çok zor, bebeğe şifa duygu ya sabır diliyorum...
inşallah hiçbir problem kalmaz hemen iyileşir
kızlar ben yatıyorum öpüyorum hepinizi
channelll bana özelden telini göndersene ikiziim, ben merak ederim seni
blubottle nasılsın tatlım geçmişi de okuyamıyorum pek ayrıldın mı izne ?
ben yattım yarın okuycam cevaplarınızıııı
Allah size bağşlamış kardeşini. bağırsaklarındaki problem neydi?
ama kocam yanımda gunduz ona ulassam onun bana gelmesı falan daha stres yaratır..
fıl ayagı gıbı kocaman oldum en son tartıda 77 kılo cıktım 56 hamıle kalmıstım(
amaaannn hayırllısı ıle hayırlı zamanda saglıkla gelsın hepımızınkıler bakma benımkıde laf :))
tatlım iznim başlıyor. bugün (cuma) sonöğlene kadar vedalaşıcam, eşyalarımı toplıcam, öğlen arkdaşlarımla veda yemeği yicem, öğleden sonra da oğluşumu görmeye gidicem inşallah, program güzel Allah güzel haberler getirmeyi nasip etsin..:))
yaa ben de çok üzüldüm, neden anjiyoymuş onu biliyormusun ezgim? kalp için mi ciğer için mi?
yaa ben de çok üzüldüm, neden anjiyoymuş onu biliyormusun ezgim? kalp için mi ciğer için mi?
evey bodrum unki de aynı sorun canım, onunla konuştunmu hiç bu durumu, ona da moral olurdu yani. ihtiyacı var şuan. izler falan da önemli değil, sağlık yerinde olsun da.cnm sanırım bodrumun bebegndeki gibi bi sorundu bagrsak dugumlenmesi yada bagrsak curumesydı..tabi ozaman usg de bole bilınmemiş dogduktan sonra kakasını yapamayınca anladı doktorlar çürük yerleri kesilip birbirine dikildi 1 sene boyunca bagırsakları dısarıda kaldı bakımını annem yaptı lavman yaptı sürekli iyi baktıgı için de bagırsakları cabuk gelişti ve ameliyatı tamamlandı 1 sene içinde yoksa daha uzun sürebilirmiş. su an da iyi fakat cok dikiş izi var estetik yapılamadıgı için.
ohhh yarın kendini ödüllendiriyosun yani ne güzelll
kalp damarlarından biri tıkalıymış minik bebeğin
evey bodrum unki de aynı sorun canım, onunla konuştunmu hiç bu durumu, ona da moral olurdu yani. ihtiyacı var şuan. izler falan da önemli değil, sağlık yerinde olsun da.
neyse iyi geceler kaçtım ben...
ben bu akşam sevibadenin kızı cerenle konuştuuumm
ayıpsın şekerim, msn mide veriimde badeylede konuş canlı canlı
kendisi henüz okumayı bilmediğinden bi tek buraya yazmaktan mahrum kalıyo yoksa pc den istediği yeri açıyo izliyo, oyun oynuyo
sen bizim aileye bayılırsın tantanayı seviyosan
neyse kızlar ben kaçtım..
malum duru bebek gecede uyanıyo az dinleniiim
öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?