kızlarrrr sıızın karnınızda asagı ındımı? farkedıyomusunuz??
benım su son 1 haftadır belırgın bı sekılde ındı mıde kısmım bosalır gıbı oldu acaba bebek asagı ındıkten ne kadar sure sonra dogum oluyokı bılgınız varmı?
benım su son 1 haftadır belırgın bı sekılde ındı mıde kısmım bosalır gıbı oldu acaba bebek asagı ındıkten ne kadar sure sonra dogum oluyokı bılgınız varmı?
günaydıın kızlar..
burda da yağsa da rahatlasak çok sıcak yaa..ellerim ayaklarım acayip şişti
bugun bızım doktor kontrolumuz var bakalım ne dıyecek? bana daha hıc alttan bakmadı catı muaynesı falan hıc olmadım yıne bakmazmıkı?
3 haftamıı? ay bende sevınıyodum dogum yaklasıyo dıye napalım beklıycez.benim karnım 3 haftadır aşağıda ama tık yok bakalım bekliyorum canım
benım henuz asagıda degıll..
ayrıca benım doktorumda catı muayenesını dogum sırasında yapacagını soyledı..
pazartesı hareketlerını hıssetmedıgım ıcın acıle gıtmıstık orda nobetcı doktor baktı alttan..
benimde ayaklarım şiş canım ama dün denize sokmuştum ayaklarımı iyi geldi sanki
benim de bugün kontrolüm var bende merakla bekliyorum. bana da çatı muayenesi yapmadı hiç. bu sefer yapar belki diyorum. doğuracam adam hala çatı muayenesi yapmadı
3 haftamıı? ay bende sevınıyodum dogum yaklasıyo dıye napalım beklıycez.
günaydın herkese...
günaydıın kızlar..
burda da yağsa da rahatlasak çok sıcak yaa..ellerim ayaklarım acayip şişti
ayy valla şimdi denize girmek ne güzel olurdu yaa..nası özledim..önce doğurmak sonra da tatile gitmek istiyoruuuum
ayy valla şimdi denize girmek ne güzel olurdu yaa..nası özledim..önce doğurmak sonra da tatile gitmek istiyoruuuum
günaydınnn... walla yağmur yağıyor ama benim şişliklerde bi değişiklik yok :)
benim de indi canım 1 haftadır ama tık yok :)
aslında hıc meraklısı degılım valla utanıp sıkılcam.ama merak edıyorum ne alem asagısı dıye?
bende utanıyorum ama aynen senin gibi bende merak ediyorum. bide nası olsa görecek diyerek kendimi avutuyorum
sanki açılma varmış gibi hissediyorum. bi yandan da bugün ya sezaryen yapcaz derse diye korkuyorum
15 günü buluyomuş dikişlerin toparlanması.. kumsal ı sağlık ocağına çağırmadılar mı topuk kanı için??
merve niye genel anestezi olmuşki? normaldoğumu denedilermi acaba?neyse iyi olduğuna sevindim yaa
bu sene tatıl yapabılecek mıyız acaba??
aynen bende dogum yapmıs olup bebısımle esımle tatıle gıdıp boyle kafamı bosaltmak ıstıyorum gevesemek ıstıyorum denız sauna massaj cok ıhtıyacım var gıbı hıssedıyorum.
dün gittik su harikaydı eşime dedim girceksen gir diye ama ben giremiyorum diye oda girmedi canım benim yaaa ayaklarımızı soktuk suya sonrada yürüyüş yaptık sahilde
bu sene tatıl yapabılecek mıyız acaba??
cılek nerde yagmur yağıyor ben mecıdıyekoydeyım hava gunluk guneslık:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?