- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
selam canlarım ben doğum yaptım 29 haziran sabah 03.06da oğlum hızlı bi şekilde dünyaya geldi
28haz akşam 9-10 gibi hafif hafif kasılmalar başladı zaten 3 güdür falan sümüksü akıntılar geliyodu anlamıştım doğumun yakın olduğunu son hazırlıklarımı bitirmiştim..
neyse 10u geçiyodu duşa girdim baya bi temizlendim kremlendim v.s. saçlarımı balık sırtı ördüm derli toplu olsun dieojelerimi tazeledim makyajımı hafif yaptım bu sırada sancılar sıklaşmaya başlamıştı:) eşime söyledim 12 gibi:) hazır ol bu gce gidicez dedim hastaneye o da tamam ben biraz uyiyim o zamn energi depolamam lazım dedi (saf sanki o doğuracak )
çantaya telefon şarjımı falan koydum annemi aradım gel sen cerene bak iz doğuma gidicez dedim heyecan yapma sancılarım çok değil belki yarın gideriz falan giderizdedim panik yapmasın dieneyse annem we kardeşim geldiler sancılarım 4 dakikada bir falan geliyodu ben ewde wolta atıyorum tabi hastaneye hemen koşmadım çünkü ilkinde suni sancının tadını aldııım için bu defa o tongaya düşmemeye kendimi şartlamıştım 1i geçiyodu hastaneyi aradım ayşe ebeyle konuştum gel bakalım dedi:)))
ewde birazdaha oyalandık sancılar artmaya başlamıştı hadi artık çıkalım dedim.. annemler ewde kaldı biz eşimle dualar eşliğinde heyecan dorukta çıktık ewden
2gibi hastanedeydik çatı muayenesi sonucu 7cm açıklığım olduğunu söylediwe doktoru aradı doktorcum 10-15dak. sonra yanımdaydı :81: saat 02.40 gibi suni sancı bağlandı 3e doğru doktorcum bir çatı muayenesi daha yaptı we 9 cm dedi büyük tuwaletin gelir gibi olunca haber wer dedi idrarımı boşalttı we işte geliyo bebek gelio dedim:18:
ewet ebelerden hiç bir yardıma gerek olmadan ıkındım we 03:06da oğluşumun ağlamasıyla tüm acılar sancılar aynı anda kesildiii süperdi muhteşemdi harikaydı
sancılarımı çok fazla hissettiğim 3 kez falandı:)) çok kolay bir doğum oldurabbim hepinize yaşatsın dilerim..
yaşasın normal doğummmmmmm
arkadaşlar ben çıkayım eşları falan son kez kontrol edeyim.hepinizin dualarını bekliyorum.inşallah en kısa zamanda iyi haberler veririm.herkese iyi geceler
ayyy ne heyecanlı.canım aklına gelirse bizlere de dua et nolur... Allah hayırla sağlıkla kavuştursun bebişine...
etmez olurmuyum ederim tabii.inşallah tüm bebeklerimiz sağlıklı olarak aramıza katılırlar haberleri duydukça daha çok kormaya başladım.
channel bende 2 cm acılma vardı en son...
blue hadi gözün aydın artık rahata eriyosun desene :))tatlım iznim başlıyor. bugün (cuma) sonöğlene kadar vedalaşıcam, eşyalarımı toplıcam, öğlen arkdaşlarımla veda yemeği yicem, öğleden sonra da oğluşumu görmeye gidicem inşallah, program güzel Allah güzel haberler getirmeyi nasip etsin..:))
yaa ben de çok üzüldüm, neden anjiyoymuş onu biliyormusun ezgim? kalp için mi ciğer için mi?
ne güzel kızzz çok kolay bi doğum olmuş darısı başıma ve tüm isteyenlereselam canlarım ben doğum yaptım 29 haziran sabah 03.06da oğlum hızlı bi şekilde dünyaya geldi
28haz akşam 9-10 gibi hafif hafif kasılmalar başladı zaten 3 güdür falan sümüksü akıntılar geliyodu anlamıştım doğumun yakın olduğunu son hazırlıklarımı bitirmiştim..
neyse 10u geçiyodu duşa girdim baya bi temizlendim kremlendim v.s. saçlarımı balık sırtı ördüm derli toplu olsun dieojelerimi tazeledim makyajımı hafif yaptım bu sırada sancılar sıklaşmaya başlamıştı:) eşime söyledim 12 gibi:) hazır ol bu gce gidicez dedim hastaneye o da tamam ben biraz uyiyim o zamn energi depolamam lazım dedi (saf sanki o doğuracak )
çantaya telefon şarjımı falan koydum annemi aradım gel sen cerene bak iz doğuma gidicez dedim heyecan yapma sancılarım çok değil belki yarın gideriz falan giderizdedim panik yapmasın dieneyse annem we kardeşim geldiler sancılarım 4 dakikada bir falan geliyodu ben ewde wolta atıyorum tabi hastaneye hemen koşmadım çünkü ilkinde suni sancının tadını aldııım için bu defa o tongaya düşmemeye kendimi şartlamıştım 1i geçiyodu hastaneyi aradım ayşe ebeyle konuştum gel bakalım dedi:)))
ewde birazdaha oyalandık sancılar artmaya başlamıştı hadi artık çıkalım dedim.. annemler ewde kaldı biz eşimle dualar eşliğinde heyecan dorukta çıktık ewden
2gibi hastanedeydik çatı muayenesi sonucu 7cm açıklığım olduğunu söylediwe doktoru aradı doktorcum 10-15dak. sonra yanımdaydı :81: saat 02.40 gibi suni sancı bağlandı 3e doğru doktorcum bir çatı muayenesi daha yaptı we 9 cm dedi büyük tuwaletin gelir gibi olunca haber wer dedi idrarımı boşalttı we işte geliyo bebek gelio dedim:18:
ewet ebelerden hiç bir yardıma gerek olmadan ıkındım we 03:06da oğluşumun ağlamasıyla tüm acılar sancılar aynı anda kesildiii süperdi muhteşemdi harikaydı
sancılarımı çok fazla hissettiğim 3 kez falandı:)) çok kolay bir doğum oldurabbim hepinize yaşatsın dilerim..
yaşasın normal doğummmmmmm
bu arada oğlumun adı ALİ ULAŞ oldu
3470 gr 50 cm olarak annesine merhaba dedi:)))))
nasılsın balımmmm? Ne war ne yok kızın nasıl? Warmı doğum belirtisiblue hadi gözün aydın artık rahata eriyosun desene :))
ne güzel kızzz çok kolay bi doğum olmuş darısı başıma ve tüm isteyenlereAyy benim nasıl olacak acaba ya :44: Inşallah kolaylıkla doğurabilirim
iyiyim canımcımnasılsın balımmmm? Ne war ne yok kızın nasıl? Warmı doğum belirtisi
inşallah herkes kolayca doğurur..
Biliosun ben en baştan beri hiç korkmadım doğumdan hep alıştırdım kendimi kolay olacak die:)) o ana odaklandım we ciddende öyle oldu rabbime sonsuz şükürler
kimler doğurdu yaa çok merak ediyorum nerden bakıcaz haziran bebekleri die açıldımı topik?
günaydın herkeseee..
feci yağmur yağıyor dışarıda..
günaydıınn kimse yokmu
günaydıınn kimse yokmu
günaydın herkeseee..
feci yağmur yağıyor dışarıda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?