2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

harikasın hasret bana acayip destek verdin, ben de çok istiyorum normal doğum. inşallah öyle olur. burda sezeryana kayan çok oldu son anda..bebişinle sağlıklı güzel günler...

arkadaşlar ben çıkayım eşları falan son kez kontrol edeyim.hepinizin dualarını bekliyorum.inşallah en kısa zamanda iyi haberler veririm.herkese iyi geceler

ayyy ne heyecanlı. canım aklına gelirse bizlere de dua et nolur... Allah hayırla sağlıkla kavuştursun bebişine...

gelelim doğum sonrasına:)))
ewdeyim kızım sürekli bebeği kucaklamak öpmek istiyor çok yaramazoldu allahtan yeni ewimizin bahçesi war w yan bahçedede kendi yaşıtı arkadaşı da biraz rahatım:)
annem we kardeşim yanımda, bn çok rahatım doğum sonrası hiç rahatsızlığım ağrım olmadı sürekli fır dönüyorum etrafta..
oğlumda 41kere maşallah üzmüyo şimdilik beni, kızım doğduğunda 40 gün kabus gibiydi hergece ağlıydum sabaha kadar onla birlkte:) bu biraz daha uslu sanki
rabbim kızımın doğumunda we sonrasındada çektiklerimin mükafatını bu seferkinde werdi die düşünüyorum tabi böyle rahat olmamda eşimin bana getrdiği çayların etkisi büyük anasonlu ısırganlı bi çay içiyorum gaz sorunumuz çok değil şükür ama sonradan değişebilme ihtimali yüksek tabi fazla sewinmiyorum:)

etmez olurmuyum ederim tabii.inşallah tüm bebeklerimiz sağlıklı olarak aramıza katılırlar haberleri duydukça daha çok kormaya başladım.

sağol tatlım, olumsuz şeyleri nolursa olsun düşünme sen, bebişine odaklan..arkadaşlara da dua etmekten başka bişey gelmiyor elimizden malesef..

ben de çkıyorum kızlar, herkese iyi geceler...

kızlar bi sağ salim alsaydk bebişlerimizi kucağımıza,ben 38.haftadaym yaklaştm diye seviniyrm herkes karnn çok yukarıda en az bir ayın var diyor.bugün günümz vardı çay bahçesinde.beni kızdırıyolar,sen artk evde bebek bakarsn biz böyle gezerz.dedim sağ salm doğsnda ben evde oturmaya razıyım,hiç heveslenmem.

hep normal eidural istedm ama bebeğim sağlıklı olsn,hepsine razıyım

blue hadi gözün aydın artık rahata eriyosun desene :))
ne güzel kızzz çok kolay bi doğum olmuş darısı başıma ve tüm isteyenlere ayy benim nasıl olacak acaba ya :44: inşallah kolaylıkla doğurabilirim

nasılsın balımmmm? Ne war ne yok kızın nasıl? Warmı doğum belirtisi
inşallah herkes kolayca doğurur..
Biliosun ben en baştan beri hiç korkmadım doğumdan hep alıştırdım kendimi kolay olacak die:)) o ana odaklandım we ciddende öyle oldu rabbime sonsuz şükürler

kimler doğurdu yaa çok merak ediyorum nerden bakıcaz haziran bebekleri die açıldımı topik?

iyiyim canımcım hala doğum belirtisi yok bende benim kız yerinden memnun evet ya ne güzel maşallah çok güzel bi doğum olmuş darısı başıma inşallah benimde öyle olur ...Hemen herkes doğurdu vallahi doğurmayan bi biz kaldık topiği daha açmadılar kızlar açalım diye konuşuyodu bi ara ama facede haziran annelerine bakarsan çoğu yazıyo orda poyraz , merve ,escool ,sevibade, gülsüm,s_o_b,sezzz,suzi, royalist,fmg,ege,kuzu, öyküm, banayaklaşma, fdneng,karacham,zinkerbel, nurmeh, karakan,volveron aklıma gelen doğuranlar bunlar yarında ayla83 ün doğumu var bizde hala tık yok
kimler doğurdu yaa çok merak ediyorum nerden bakıcaz haziran bebekleri die açıldımı topik?

Son düzenleme:
bugun bızım doktor kontrolumuz var bakalım ne dıyecek? bana daha hıc alttan bakmadı catı muaynesı falan hıc olmadım yıne bakmazmıkı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…