2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarr günaydın geçmişe baktım dün hasret gelmiş ikinci çocuk olunca fırt diye çıkarmış tabi ne güzel darısı bize zinkerbele sevindim çok sürmemiş hastane olayları inş duygu da bir an önce evine döner bebeğiyle vee 39 da bitti bu hafta gelsin artık noolluuuurrr

acılma varmıs gıbı nasıl hıssedıyosun?

tarifi de zor ya.. tuvalete gittiğimde sanki ordan her an bişey çıkacakmış gibi hissediyorum. bi de normal zamanda orda bi baskı var, sanki bebeğin kafası tam orda:))
ya da ben çok hevesleniyorum bir an önce doğsun diye:))))

aaaa evet hasretın dogum hıkayesını bende okudum ınanılmaz moral verdı

canım sen bbızden tecrubelısın su anda bebegın asagı ındıktrn ne kadaer sonra dogumun oldu benımde 1 haftadır asagı ındı ama cok merak edıyorum ne zaman olur dıye?

canım benım karnım dogum yapmadan 1 aya yakındı asagya ındı ama bır turlu normal dogum olmadı sezeryan oldum ben de asagya ınmesı normal dogum habercısı ama benımkı gıbı olmayın ınsallah

ya bu arada duygu kım ne olmus bebegıne :44:

banayaklaşma yok mu kız face grubu açan hani normal doğum yaptı bebeği rahatsızmış anjiyo olacakmış bugün...

negüzel bir doğum olmuş.allah analı babalı büyütsün.inşallah biz de böyle bir avazda derler ya onun gibi hemencecik doğururuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…