bizim yerimizede gez yaa ona da razıyım inan şimdilik:)
acılma varmıs gıbı nasıl hıssedıyosun?
ben bebek 1 aylık olsun annemlerin yazlığa gitmek istiyorum bakalım
bostancıdayım canım şakır şakır yağmur var burda
normalı denenmıs canım olmayınca sezeryana almıslar dünürümü
kızlarr günaydın geçmişe baktım dün hasret gelmişikinci çocuk olunca fırt diye çıkarmış tabi ne güzel darısı bize zinkerbele sevindim çok sürmemiş hastane olayları inş duygu da bir an önce evine döner bebeğiyle vee 39 da bitti bu hafta gelsin artık noolluuuurrr
bende ramazan bayramında yazlıga gıdeyım dıyorum..ama acık bufe, masaj vs olan bı otel ıstıyorum o bırazz hayall ama bu sene...
canım sen bbızden tecrubelısın su anda bebegın asagı ındıktrn ne kadaer sonra dogumun oldu benımde 1 haftadır asagı ındı ama cok merak edıyorum ne zaman olur dıye?
canım benım karnım dogum yapmadan 1 aya yakındı asagya ındı ama bır turlu normal dogum olmadı sezeryan oldum ben de asagya ınmesı normal dogum habercısı ama benımkı gıbı olmayın ınsallah
ya bu arada duygu kım ne olmus bebegıne :44:
ben de aynı şeyi düşündüm de sonra dedim bebekle odadan çıkamam, uykusu emzirmesi..
kızlar ben nefes alamıyorum bu arada yaa(
banayaklaşma yok mu kız face grubu açan hani normal doğum yaptı bebeği rahatsızmış anjiyo olacakmış bugün...
kalp damarlarının biri tıkalı çıkmış
allah yardım etsın ınsallah duzelır o allah beterınden saklasın ınsallah
blue hadi gözün aydın artık rahata eriyosun desene :))
ne güzel kızzz çok kolay bi doğum olmuş darısı başıma ve tüm isteyenlereayy benim nasıl olacak acaba ya :44: inşallah kolaylıkla doğurabilirim
Günaydın kızlar banayaklaşadan ve bodrumdan haber varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?