ya diger ayları gezen var mı çok güzel cicilerini odalarını falan çekip koymuşlar benimki bi belli olsun hemen başlıyacagım alışverişe
misir gevregımı bacım valla ben cıcıbebe yedım hahahahahaha dun esım aldı vıtamınlı dıe
acaba keci sütümü aldın ki
bana kokmuyo zaten ben icmiyorum süt zaten gazım var hepden gaz yapıo
bizdede aynı durum var eşim eve gelınce alıyor aksama kadar sendeben 4 de çıkıcam cnm. sen iyi haberlerle gelde akşam evden girebilirsem girerim. evde bana kalmıyor bilgisayar hafta sonu eşim oturuyor çünkü:)))) sonrada kız oyun oynuyor. bana kalmıyor yani..
anam menemen delısı oldum ya acı bıberle yapıom ustunede pul bıber ayyyyyyyyy baska bıse vermesınler sabah aksam menemen
Ben öğlen çıkacam...
Alışverişe gidecem...
kızlar ben kacar eşimi kaldırıyım gec kalmadan giidelim
hepınızı öpüyorummmmm sevıyorummm yıgenıme iyi bakınnn
kızlar ben kacar eşimi kaldırıyım gec kalmadan giidelim
hadi güzel haberlerle gel cnmkızlar ben kacar eşimi kaldırıyım gec kalmadan giidelim
bende gıdıcem ay zıbınları gorunce alasım gelıooooooooo:79:
hadi güzel haberlerle gel cnm
bende alışverişe gidicem ama büyük bebeme kızıma ciciler alıcam doğumgunumuz var bayramın 3.günü.aynı güne denk geldi ikimizinde doğum günü..
bide dün ara karne aldılar hepsi çok iyi maşşalah babası hediye almış ama sen almadın diyor:)) ona bişeyler bakacam.. karnımdakine daha çok var 7.ayda alırım ben..
bende alışverişe gidicem ama büyük bebeme kızıma ciciler alıcam doğumgunumuz var bayramın 3.günü.aynı güne denk geldi ikimizinde doğum günü..
bide dün ara karne aldılar hepsi çok iyi maşşalah babası hediye almış ama sen almadın diyor:)) ona bişeyler bakacam.. karnımdakine daha çok var 7.ayda alırım ben..
evettttt:)))))))))))bende ama ıste hevelık coban senın kızın varya hevesını almısındr azda olsa bıde bızden tecrubelısın
ne güzel, hem bayram hem 2 doğum günü kutlucanız...
Al annesi sen de hediye al...
Hem doğumgünü hediyesi al, hem bayram hediyesi, hem de karne hediyesi...
Bizim içinde yanaklarına öpücük kondur...
Ne güzel, hem bayram hem 2 doğum günü kutlucanız...
Al annesi sen de hediye al...
Hem doğumgünü hediyesi al, hem bayram hediyesi, hem de karne hediyesi...
Bizim içinde yanaklarına öpücük kondur...
ay kız cocugu bıde ne guzel esım ıstıo anam erkek :s::s:s:s ben kız ıstıom yaaaaaaaa öp ege bızım ıcın kızını rabbım hayırlı yaslar versın
comely gelmısssssssssssssss hg canımmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?