hee aklımdayken, bebek için çiğköfte ama etsiz olanı yemenin sakıncası olurmu acaba?
Valla biz öğrenince kuzenim çiğ köfteli kutlama yaptı :))
Bide maydonuz yenmemesi gerekiyor düşük yapıyomuş.Çekirdekle ilgilide bişey vardı ama hatırlayamadım.Dün gecede çitledik valla korkuyorum herbişeyi yerken zararı olurmu bebeğe diye?
Bildikleriniz varsa paylaşalım arkadaşlar olurmu ?
ben çıkıyorum kızlar artık yemek işini halletmem lazım öptüm hepinizi
Neyse kizlar bende kaciyorum. Mesai bitiyo.Herkese iyi aksamlar. Yarin görüsürüz
9 eylül sanırım doğumda 20 haziranSabiha cnm ozaman son SAT söyle bana
Etsiz bende yedim sanirim bisi olmaz. Cevremdeki herkes yedi cünkü. Maydonozuda duydum fazla yememeye calisiyorum
Hamilelerin kaçınması gereken yiyecekler
Bitkisel ilaçlar/çaylar: Doktorunuza danışmadan hiçbir şey almayın. Bazı bitkiler ve baharatlar(tarçın kekik gibi...) rahimde kasılmalara neden olabilmektedir.
selam kızlar bende hamıleyım :))))))))))))) hayatta aklıma gelmezdı braya bır gun bende hamıleyım dıye yazacağım. su an 6 haftalık olduk ama ne bır kalp atısı nede bebek goruntusu yok. cok ağladım cok arastırdım 8. haftaya kadar yolu varmıs. dua edın benım ıcın ınsallah bos gebelık değildir bunca yıldan sonra.
hee aklımdayken, bebek için çiğköfte ama etsiz olanı yemenin sakıncası olurmu acaba?
Valla biz öğrenince kuzenim çiğ köfteli kutlama yaptı :))
Bide maydonuz yenmemesi gerekiyor düşük yapıyomuş.Çekirdekle ilgilide bişey vardı ama hatırlayamadım.Dün gecede çitledik valla korkuyorum herbişeyi yerken zararı olurmu bebeğe diye?
Bildikleriniz varsa paylaşalım arkadaşlar olurmu ?
Canım aynı duygular içindeyim adetim 4gun geçmişti 10 Ekim'de test yaptım öğrendim hemen Dr gittim çok erken gelmissin dedi nitekimde kese gorulmedi tahliller verdi gecen hafta yaptırdım sonucları yarın alicam Cuma tekrar Dr gidicem 16 gün gecmis olucak inşallah gorucem.kan testindede beta hcg 4100 çıktı 5 haftalığa tekâmül ediyo umarım görürüm su an kendimi hamile değil hasta gibi hissediyorum.bebisimi görünce rahatlicam insallah
Canım gönlünü güzel tut güzel olsun inş bebeğinde sence 9 ay kalsın ardından kucağına alırsın inş.Dualarımız yanında olsun.sanada bizede sorunsuz güzel hamilelikler nasip olsun inş...Canım aynı duygular içindeyim adetim 4gun geçmişti 10 Ekim'de test yaptım öğrendim hemen Dr gittim çok erken gelmissin dedi nitekimde kese gorulmedi tahliller verdi gecen hafta yaptırdım sonucları yarın alicam Cuma tekrar Dr gidicem 16 gün gecmis olucak inşallah gorucem.kan testindede beta hcg 4100 çıktı 5 haftalığa tekâmül ediyo umarım görürüm su an kendimi hamile değil hasta gibi hissediyorum.bebisimi görünce rahatlicam insallah
Bende adaçayını bilmiyodum, içmem ama olsun bilmem iyi oldu.Ceviz fındık çok önemliymiş hakketen.maydonuzu yen duydum ben, iyi oldu öğrendiğim. adaçayı da düşüğe neden oluyor diye biliyorum. ablamın doktoru sosis, salam ve sakatatı yeme derdi.
ceviz, fındık, badem vs yememiz gerekiyor bir de.
hamile bir arkadaşımın doktoru okyanus balığı yemesini söylemiş. norveç balığı da deniliyormuş galiba. omega 3 yönünden zenginmiş. ben küçük bir yerde yaşadığım için bulma şansım yok ama bulabilen arkadaşlar araştırsın bence.
Hamilelik muayenelerin alttan olmuyor zaten, Murat hoca çok mükemmel bir Dr dur, illa bayan Dr diyorsan yine Medical da Safiye hanım var onuda tavsiye edebilirim, medisinaya gidince kendimi iranda falan zannediyorum:))) bu arada esın askermi?
teyzeleri merhabaa...:CüvCüv:
biz geldik doktordan 7+1 olmus melegimkalbi atiyor ,herseyi normal c,ok sükür biraz kücük gözüküyormus ama igne ile oldugu icin normal dedi doktor rabbimden ne isteyebilirimki ben hep doktordan aglayarak gelirdim hic böyle güzel sözler duymamistim :gitme:diger bebeklerimde, dilegim hep böyle devam etmesi ins...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?