ay kuzu ne yaptı acaba comely de gelmedi bugun
Ay kuzu ne yaptı acaba comely de gelmedi bugun
selam kizlar biz geldik doktordan kuzucumla cok sükür hersey yolunda gidiyor 3.70 cm olmus ama kivrilmisti biraz,tam olarakta iyi ölcülmedi yaramaz neyse cok sükür cinsiyet konusunda bisey demedi 14. haftadan önce ne söylesem erken dedi neyse saglikli olsunda.... görüsüz kizlar simdilik cok yorgunum kendinize iyi bakin
herkese ii akşamlar..ben artık 2011 haziran annnesi değilim bugün kürtaj oldum..dün kalp atışlarını duyamadık çünkü..sizlere sağlıklı mutlu huzurlu günler diliyorum bebekleriniz ile................
herkese ii akşamlar..ben artık 2011 haziran annnesi değilim bugün kürtaj oldum..dün kalp atışlarını duyamadık çünkü..sizlere sağlıklı mutlu huzurlu günler diliyorum bebekleriniz ile................
Canım, çok üzüldüm..Ne denilebilir ki..
Allah sabrını versin..İnşallah en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli bi hamilelik geçirirsin..
11+5 le uyumluymuşuz..
Tembel sıpa kıpırdamadı bile..Babası kılıklı ne olacak...
Doktor dürttü mürttü ama, hiç kıpırtı yok...Ense kalınlığına bakalım dedi, ama kıpırdamadığı için bakamadı..Haftaya bakacak..Kalbi atıyo çok şükür, hem de gümbür gümbür..CRL neyse o da 48,6 mm.olmuş..
Yatarken bile çiko yedim, ama benim tembel teneke hiç hareket etmedi..Kesenin altına yapışmış duruyo öyle..
11+5 le uyumluymuşuz..
Tembel sıpa kıpırdamadı bile..babası kılıklı ne olacak...
Doktor dürttü mürttü ama, hiç kıpırtı yok...ense kalınlığına bakalım dedi, ama kıpırdamadığı için bakamadı..haftaya bakacak..kalbi atıyo çok şükür, hem de gümbür gümbür..crl neyse o da 48,6 mm.olmuş..
Yatarken bile çiko yedim, ama benim tembel teneke hiç hareket etmedi..kesenin altına yapışmış duruyo öyle..
oh gozun aydin canim..olsun gordun ya bebisini..haftaya tekrar gidicen o zaman..
kız maşallahhhh çok sevindim canım benim gözün aydın. Böyle anneden böyle tembellik şaşırttı beni..
11+5 le uyumluymuşuz..
Doktor dürttü mürttü ama, hiç kıpırtı yok...Ense kalınlığına bakalım dedi, ama kıpırdamadığı için bakamadı..Haftaya bakacak..Kalbi atıyo çok şükür, hem de gümbür gümbür..CRL neyse o da 48,6 mm.olmuş..
Yatarken bile çiko yedim, ama benim tembel teneke hiç hareket etmedi..Kesenin altına yapışmış duruyo öyle..
11+5 bak sen 11+3 sün aceleci kızım buu sana benziyor bence..:))))))
canım allah sabır versin ne desek boşherkese ii akşamlar..ben artık 2011 haziran annnesi değilim bugün kürtaj oldum..dün kalp atışlarını duyamadık çünkü..sizlere sağlıklı mutlu huzurlu günler diliyorum bebekleriniz ile................
11+5 le uyumluymuşuz..
hadi gözün aydın)
bizimle senin aramızda tam bir hafta fark var bende haftaya gidicem inşallah
11 hafta 3 günlük olcaz o gün
Canim Allah sabirlar versin cok uzuldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?