2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkürler kızlar inşallah hayırlı haberler alırım tek dileğim şuan o bu arada ben bu sitenın yenı halini pek begenmedım yaaa eski halı daha güzeldi

kızlar ben 7.haftada gitmiştim bi daha da gitmedim..ayda bir gelebilirsin artık demişti..bende 12.haftaya kadar gitmiyim diyodum..ama cezanın haberini alınca kötü oldum..

Canım ben de 7.haftada gitmiştim..Şimdi gidince de çok küçük dedi gönderdi..Rabbim korusun,elimizden bişey gelmiyor ki..

Bana cm.söylemedi kız doktor...Herşey yolunda dedi o kadar..
canim ultrason kagidindada yazar bak bi istersen benimkide kücük aslinda doktor tam ölcemedi daha büyük olmasi gerekirdi dedi ama cok önemli bi sorun yok dedi cok sükür

8+6 haftalıktık canım 7 haftalıkken kalp atışını duymuştuk..iyi dileklerininz için teşekkürler
canim rabbim birdaha yasatmasin ins bende 5 kere yasadigim icin seni cok iyi anliyorum rabbim seni enkisa zamanda melegine kavusturur ins

Seydam açılmıyor resimler
canim ya simdidemi gözükmüyo bilmiyorumki neden??

Canım ben de 7.haftada gitmiştim..Şimdi gidince de çok küçük dedi gönderdi..Rabbim korusun,elimizden bişey gelmiyor ki..

ay evet ya zırt pırt ultrasona girmek de istemiyorum..bi sorun cıkmazsa 12.haftaya kadar dayanıp 2li testimi olup gelcem..her ultrason bi stres yaratıyo bende..dedigin gibi yapacak bişeyimiz yok..

canim ultrason kagidindada yazar bak bi istersen benimkide kücük aslinda doktor tam ölcemedi daha büyük olmasi gerekirdi dedi ama cok önemli bi sorun yok dedi cok sükür

Canım,
CRL 48,6 mm.
GA 11w5d
G 58
DR 65
yazıyor o kadar..

Bi de aşağıda 376/376 yazıyor..
Ama doktor bişey söylemedi.

göbek yokki ne ekliyim:)))
Olsun canim sonraki aylarda bak ozaman hic göbüsüm yokmus dersin )

ama ben görüyorum niye böyle oluyor anlamadim siteylemi alakali acaba

8+6 haftalıktık canım 7 haftalıkken kalp atışını duymuştuk..iyi dileklerininz için teşekkürler

cok üzüldüm canım..bana cok yakınmışsın cok üzüldüm..kısmet..belki böylesi daha hayırlısı olcak..inşallah en kısa zamanda saglıklı bi bebege kavuşursun...

Canım,
CRL 48,6 mm.
GA 11w5d
G 58
DR 65
yazıyor o kadar..

Bi de aşağıda 376/376 yazıyor..
Ama doktor bişey söylemedi.
benim normal sag kösede yaziyor 3.70 cm diye ama burayla ora farkli olabilir bilemiyorum... acaba su mm olan kisimmi ???cünkü alttakide 11+5 haftan sanirim ....

Olsun canim sonraki aylarda bak ozaman hic göbüsüm yokmus dersin )

ama ben görüyorum niye böyle oluyor anlamadim siteylemi alakali acaba

göbeğin hası bende kızlar valla 2,5 aylık oldum benım göbek cabuk cıktı maşallah diyim bende anlamadım valla galiba karnımın içi dar benım .... 5.ci ay ve sonrakı kendımı düşünemiyorum .

bnde yarın doktora gideceğim yine:) bnde hastalık böyle dr dr gezmek:)) bakalım ne diyecek cinsiyet için

benim normal sag kösede yaziyor 3.70 cm diye ama burayla ora farkli olabilir bilemiyorum... acaba su mm olan kisimmi ???cünkü alttakide 11+5 haftan sanirim ....

11+5 haftası evet..
48,6 cm. için ense kalınlığı 45 ile 54 mü dedi tam hatırlamıyom, o arada ölçülüyor dedi.Ama bizimki kıpırdamadığı için ölçemedi..Onla ilgili bişey sanırım..Ama cm.falan yazmıyor başka yerinde..resimler var zaten bi kaç sayfa geride kaldı herhalde..

saglikla hayirla gelsinler ins da biz onlari büyütmeyi basaririz )allahin izniyle bende cok takiliyorum kücükmü büyümüyormu diye ama kendimize sorun ediyoruz iste )biz ense kalinligini ölctürmek istersek 150 euro ödemeliymisiz sigorta karsilamiyormus bakalim burdaki doktorumada bi danismam lazim.... 39 yas üstü olursan parasizmis ama mutlaka yaptiririm bebegime bisey olmasinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…