Canım inşallah güzel haberlerle gelirsin..
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...ziran-annelerinin-gobekleri.html#post16296024 burdada göbüsümüz bakmak isterseniz biz size küsüs ayrica teyzeleri bi göbüs resmi eklemediniz
kızlar ben 7.haftada gitmiştim bi daha da gitmedim..ayda bir gelebilirsin artık demişti..bende 12.haftaya kadar gitmiyim diyodum..ama cezanın haberini alınca kötü oldum..
kızlar yarın dr gıtcem cok heyecanlıyım benım kuzuyu görcem içim içime sığmıyor valla
canim ultrason kagidindada yazar bak bi istersen benimkide kücük aslinda doktor tam ölcemedi daha büyük olmasi gerekirdi dedi ama cok önemli bi sorun yok dedi cok sükürBana cm.söylemedi kız doktor...Herşey yolunda dedi o kadar..
canim rabbim birdaha yasatmasin ins bende 5 kere yasadigim icin seni cok iyi anliyorum rabbim seni enkisa zamanda melegine kavusturur ins8+6 haftalıktık canım 7 haftalıkken kalp atışını duymuştuk..iyi dileklerininz için teşekkürler
canim ya simdidemi gözükmüyo bilmiyorumki neden??Seydam açılmıyor resimler
Canım ben de 7.haftada gitmiştim..Şimdi gidince de çok küçük dedi gönderdi..Rabbim korusun,elimizden bişey gelmiyor ki..
canim ultrason kagidindada yazar bak bi istersen benimkide kücük aslinda doktor tam ölcemedi daha büyük olmasi gerekirdi dedi ama cok önemli bi sorun yok dedi cok sükür
Olsun canim sonraki aylarda bak ozaman hic göbüsüm yokmus dersingöbek yokki ne ekliyim:)))
ama ben görüyorum niye böyle oluyor anlamadim siteylemi alakali acabainşallah jalem ya allah hepimizin gönlüne göre werir inşallah:) bu hamileliğim değişik benim yaa inşallah erketir..
dün süreyya menteşe gittim erkeğe benzetti bndeçıkıntı gördüm allahtan hayırlısı
resim görünmüyoki?
8+6 haftalıktık canım 7 haftalıkken kalp atışını duymuştuk..iyi dileklerininz için teşekkürler
benim normal sag kösede yaziyor 3.70 cm diye ama burayla ora farkli olabilir bilemiyorum... acaba su mm olan kisimmi ???cünkü alttakide 11+5 haftan sanirim ....Canım,
CRL 48,6 mm.
GA 11w5d
G 58
DR 65
yazıyor o kadar..
Bi de aşağıda 376/376 yazıyor..
Ama doktor bişey söylemedi.
Olsun canim sonraki aylarda bak ozaman hic göbüsüm yokmus dersin)
ama ben görüyorum niye böyle oluyor anlamadim siteylemi alakali acaba
benim normal sag kösede yaziyor 3.70 cm diye ama burayla ora farkli olabilir bilemiyorum... acaba su mm olan kisimmi ???cünkü alttakide 11+5 haftan sanirim ....
simdi oldumu :18: :18: :18:
saglikla hayirla gelsinler ins da biz onlari büyütmeyi basaririz11+5 haftası evet..
48,6 cm. için ense kalınlığı 45 ile 54 mü dedi tam hatırlamıyom, o arada ölçülüyor dedi.Ama bizimki kıpırdamadığı için ölçemedi..Onla ilgili bişey sanırım..Ama cm.falan yazmıyor başka yerinde..resimler var zaten bi kaç sayfa geride kaldı herhalde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?