11+5 haftası evet..
48,6 cm. için ense kalınlığı 45 ile 54 mü dedi tam hatırlamıyom, o arada ölçülüyor dedi.Ama bizimki kıpırdamadığı için ölçemedi..Onla ilgili bişey sanırım..Ama cm.falan yazmıyor başka yerinde..resimler var zaten bi kaç sayfa geride kaldı herhalde..
simdi oldumu :18: :18: :18:
acaba 48,6 mm= 4,86 cm mi???
simdi oldumu :18: :18: :18:
koyda bakalim canim evet.... 7 yasinda bir oglum var teyzesi ellerinden öper:)bnmkide bu kadar işte bndekoyayım bari resmini çekipte:))) ilk bebeğin kız mı erkekmi? kaç yaşında
koyda bakalim canim evet.... 7 yasinda bir oglum var teyzesi ellerinden öper:)
selam kızlar.bugün araştırma hastanesine gittim.dahan önceden burada anlatmıştım.bebeklerin tekinde ense kalınlığı fazla demişti doktorum.ve beni araştırma hastanesine yönlendirmişti.tabi araya bayram girdi.bayramım altüst oldu.olumsuz düşüncelerle kendimi yedim tükettim.neyse bugün gittim araştırmaya.meşhur bi prof vardı.ona göründüm.bebeklerimin ikiside sağlıklıymış.ense ve boy kafa çaplarıda normalmiş.ne kadar rahatladım anlatamam.rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.
selam kızlar.bugün araştırma hastanesine gittim.dahan önceden burada anlatmıştım.bebeklerin tekinde ense kalınlığı fazla demişti doktorum.ve beni araştırma hastanesine yönlendirmişti.tabi araya bayram girdi.bayramım altüst oldu.olumsuz düşüncelerle kendimi yedim tükettim.neyse bugün gittim araştırmaya.meşhur bi prof vardı.ona göründüm.bebeklerimin ikiside sağlıklıymış.ense ve boy kafa çaplarıda normalmiş.ne kadar rahatladım anlatamam.rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.
canım inşallah sende iyi haberleri alırsın.doktorumu değiştirdim ben.o kadar kızdım ki.bir daha adımımı atmam.bana tek yumurta demişti.çiftmiş.onu bile tutturamadı ya.neyse allah herkesin kalbine göre versin.gözünaydın canım. gündüz aklımdan geçmiştin ne yaptı acaba diye. çok sevindim gerçekten. darısı bize artık.
valla ne deseniz haklısınız.kuş gibi hafifim artık.boşuna bayramı zehir ettin kendine dedik sana o kadar bişi yoktur die:) hadi bakalım gözün aydın
canım inşallah sende iyi haberleri alırsın.doktorumu değiştirdim ben.o kadar kızdım ki.bir daha adımımı atmam.bana tek yumurta demişti.çiftmiş.onu bile tutturamadı ya.neyse allah herkesin kalbine göre versin.
bidahaki ay belli olur dedi.ya da emin olmadığı için söylemedi.sen gittin mi yakında?çok iyi yapmışsın. niye böyle moral bozarlar ki anlamıyorum. cinsiyetlerine bakmadı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?