2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

acaba 48,6 mm= 4,86 cm mi???

11 hafta da zaten bebkler 4-6cm arasında oluyomuş.. onlarda boy ölçümleri arkadaşlar

ceza, çok üzüldüm canım. gerçekten zor bir durum. inşallah en kısa zamanda bebeğini alırsın kucağına...

kuzu, sevindim güzel heberle gelmene. benim de ultrason kağıtlarında yazıyor boyu. 4.86 cm.dir bence seninki.

seydam, seninki resmen bebek görüntüsünde ya, çok heyecanlandım görünce. benimkiler bu kadar net değil daha

selam kızlar.bugün araştırma hastanesine gittim.dahan önceden burada anlatmıştım.bebeklerin tekinde ense kalınlığı fazla demişti doktorum.ve beni araştırma hastanesine yönlendirmişti.tabi araya bayram girdi.bayramım altüst oldu.olumsuz düşüncelerle kendimi yedim tükettim.neyse bugün gittim araştırmaya.meşhur bi prof vardı.ona göründüm.bebeklerimin ikiside sağlıklıymış.ense ve boy kafa çaplarıda normalmiş.ne kadar rahatladım anlatamam.rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.

gözünaydın canım. gündüz aklımdan geçmiştin ne yaptı acaba diye. çok sevindim gerçekten. darısı bize artık.

boşuna bayramı zehir ettin kendine dedik sana o kadar bişi yoktur die:) hadi bakalım gözün aydın

gözünaydın canım. gündüz aklımdan geçmiştin ne yaptı acaba diye. çok sevindim gerçekten. darısı bize artık.
canım inşallah sende iyi haberleri alırsın.doktorumu değiştirdim ben.o kadar kızdım ki.bir daha adımımı atmam.bana tek yumurta demişti.çiftmiş.onu bile tutturamadı ya.neyse allah herkesin kalbine göre versin.

çok iyi yapmışsın. niye böyle moral bozarlar ki anlamıyorum. cinsiyetlerine bakmadı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…