Kızlar Merhaba bende uzun zamandır giremiyorum siteye , yada giriyorum sadece yazdıklarınızı okuyacak kadar zamanım oluyor , bugün bende doktora gittim.12+6 yım bende , bebişim kocaman olmuş maşşallah 7cm neredeyse , ayrıca kıza benzediğini söyledi doktorum , yani, kız isteyenler merak etmesin sizinde olma ihtimali yüksek :)) benim eşimde çok erkek istiyordu o yüzden hayal kırıklığına uğradı biraz , daha kesin birşey yok erkektir o diyor sürekli :))) bende böyle bir tuhaf oldum aslında hep kız isterdim ama kocam erkek istiyor diye erkek olursa daha iyi olur gibi geliyordu , aman sağlıklı olsunda bebişim farketmez .haydi darısı size :)))
bu arada benim bebiş kıpır kıpır hiç durmadı bir yüzünü dönüyor bir poposunu , doktor zıp zıp zıplıyor dedi :))) ense kalınlığınıda ölçtü 1.6mm çıktı normal dedi.çkanda verdim 4 gün sonra çıkacak.
bu arada benim bebiş kıpır kıpır hiç durmadı bir yüzünü dönüyor bir poposunu , doktor zıp zıp zıplıyor dedi :))) ense kalınlığınıda ölçtü 1.6mm çıktı normal dedi.çkanda verdim 4 gün sonra çıkacak.
Bacağı nerden görüverdin kız, ben kuyruk görüyom sade..
Çocuğun küvetini bile aldık ya, o da kuyruklu duruyo işte..Direk suya atlıcak..
ay cok güldüm..öldürdün manyak..normaldir kuyrugu ayaga dönüşür zamanla..benimki de öle bişey belli degil..
bi benim bebek kıpırdanmıyo herhalde..çok sevindim canım..darısı tüm gideceklerin başına.
Kızlar Merhaba bende uzun zamandır giremiyorum siteye , yada giriyorum sadece yazdıklarınızı okuyacak kadar zamanım oluyor , bugün bende doktora gittim.12+6 yım bende , bebişim kocaman olmuş maşşallah 7cm neredeyse , ayrıca kıza benzediğini söyledi doktorum , yani, kız isteyenler merak etmesin sizinde olma ihtimali yüksek :)) benim eşimde çok erkek istiyordu o yüzden hayal kırıklığına uğradı biraz , daha kesin birşey yok erkektir o diyor sürekli :))) bende böyle bir tuhaf oldum aslında hep kız isterdim ama kocam erkek istiyor diye erkek olursa daha iyi olur gibi geliyordu , aman sağlıklı olsunda bebişim farketmez .haydi darısı size :)))
hemde senin inanmamm o kesin yorulmuştur uyuyordur. Meraklanma yaa doktor rahatlatmadımı
yok doktor,sorun yok herşey yolunda dedi de..
Kıpırdamıyo diye gıcık oldum ben sıpaya..milletinki horon tepecek nerdeyse..benim bebem babasına benzicek...
Zaten adamı da aradım, tembel herif bebeğim sana çekecek diye fırçaladım..rahat edersin işte doğunca uyur durur dha ne istiyon diyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?