2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bidahaki ay belli olur dedi.ya da emin olmadığı için söylemedi.sen gittin mi yakında?

Ben 12. haftada gidecektim normalde. ama cumartesi kanamam oldu acile gittim, hastaneye yatırdı ordaki doktor. dün ultrasona girdim normaldi her şey. kalpleri de atıyordu, çıkardı. benimkiler rahat durursa aralık ortaların doğru gitmeyeceğim doktora.

canım ya geçmiş olsun.ben bayramdan beridir girmedim kk ya o yüzden haberim olmadı galiba.ama bu tür sıkıntıların sık sık olduğunu duymuştum.dikkat et kendine.bi iş yapma.özellikle yüksek bi yerden bişi almak uzanmak çok tehlikeliymiş.tekrar geçmiş olsun canım.

sağol canım. 3 haftadır yatıyorum zaten. ne zaman biraz ayakta kalsam kanamam oluyor. annemi çağırdım o yüzden. sağolsın hiçbir şey yaptırmıyor bana. şu 3 ayı doldurabilsem biraz olsun rahalayacağım...

birce ye katılıyorum.en azından cinsiyeti belli olsun bebek çantasını hazırlayarak başlayabilirsin.ben ilk çocuğum da doğuma 1,5 ay varken yaptım alışverişi.alışveriş dediğim bebek çantası hazırladım.yatağını bile o eve geldikten sonra getittirdim.burdan da bi tavsiyem var.ben bebek yatağını 4-5 aylık olana kadar kullanabildim.sonra dönmeye filan başladı.birkaç ay sonrada yataktan sarkmaya başladı.onu kaldırıp şu etrafı file olan oyun parkından aldım.o kadar rahat bişi ki anlatamam.çocuğu at içine ne yaparsan yap.çok pratik anında katlayıp başka bir yere getirbiliyorsun.mutlaka bir tane almanızı tavsiye ediyorum.

yeliss senin bebeklerin boyları ve haftaları birbiriyle uyulu mu? benimkilerin biri 1 hafta geride görünüyordu dün. doktor normal dedi ama kafama takıldı yine de.

benimkinin biri 12 hafta 3 gün biride 12 hafta 4 günlük.öteki doktorum birinin gelişimi geride demişti ama bugün öğrendimki beraberler.tüm ölçüleri hemen hemen aynı.ikiz bebeklerde olurmuş canım.belki biri kız biri erkektir.ne dersin.kızlar narin olurlar.bi arkadaşımında öyleydi bi 10 gün gerideydi teki.doktor belki kız dır bu demiş.gerçektende zayıf olan kız diğeri erkek oldu.doktorun normal dediyse kafana takma bence.bidahaki ay toparlar o da kendisini.

ben de başta öyle düşündüm. bakalım artık hayırlsı. sağlıklı olsunlar da...

doldurursun allahin izniyle ins canim benim duamdasin herzaman

bugün kocişimle bi bebek magazasına gittik hiçbirşey alamadan döndük ne alacagımızı bilmiyoruz ki
bencede bekle kiz cok erken daha ben oglustan kalan ic giyimlerini saklamistim onlar epey idare eder beni ama kiyafet yönünden yok helede kizi olursa ins saglikla neler alirim neler

cok sükür canim gözünaydin böyle tamamlarsin ins 9 ayida saglikla ins

maşallah yaa sende büyütmüşsün:) benimde kızım war daha 9 aylık we bi de 11+6 hamileyim:)
evet benimki büyüdü teyzesi senin kizinida allah bagislasin

insallah onlarda büyüyecek bizlerde onlari görücez canim allahim saglikla almayi nasip etsin hepimize ins

kizlar yakamoz ne yapti acaba oda doktora gidecekti profiline baktim hic giris yapmamis ins bisey yoktur...

bircecim göbek topigindeki göbüsümün resmini düzelttim bakabilirsin ))

bilmiyorumki yinede yazrdi sanki neyse kötü düsünmeyelim hayirlisi olsun rabbim korusun

bişe yoktur ya yakomozda kociş yanındaydı ya ondan gırmemıstır bende ne zamandır gırmedım bulantılarım cok bıde dişim fena agrıyor ama aldırmıyorum artık offfff ömrumu yıcek yoksa bu diş agrısı

Canım,
CRL 48,6 mm.
GA 11w5d
G 58
DR 65
yazıyor o kadar..

Bi de aşağıda 376/376 yazıyor..
Ama doktor bişey söylemedi.

canım crl bebeğin boyu yani 4.86 cm
GA yazan da bebeğin haftası 11+5 günlüksünüz
diğerlerini bende bilmiyom bunları söyledi dr um

kız sen hala dr a gitmedinmi eğer apse varsa o da zararlı

canım crl bebeğin boyu yani 4.86 cm
GA yazan da bebeğin haftası 11+5 günlüksünüz
diğerlerini bende bilmiyom bunları söyledi dr um

kız sen hala dr a gitmedinmi eğer apse varsa o da zararlı

gıttım bacım kız gıtmemmı hava yapyormus abse yokmus allahtan temızledıler suan ıyım ama bırazdan yıne baslar bır gelıp bır gıdıo

kizlar yakamoz ne yapti acaba oda doktora gidecekti profiline baktim hic giris yapmamis ins bisey yoktur...

bircecim göbek topigindeki göbüsümün resmini düzelttim bakabilirsin ))

yakamozu ben de merak ediyorum. bulantılardan mı giremiyor acaba??? iyidir inşallah.

bilmiyorumki yinede yazrdi sanki neyse kötü düsünmeyelim hayirlisi olsun rabbim korusun

Kızlar 2 gündür giremiyordum hastaneye gidecem dediğim gün öyle bi kusma bulantı yaşadımki ayakta duracak halim kalmadı sabah öğle akşam gece sürekli defalarca kustum mideye bi lokma bişey girse ne var ne yok hepsi çıkıyor 10. haftada bulantı azalıyor diyolar ama benimki daha beter azdı hiçbişey yiyemiyorum zorla bi iki lokma bişey yemeye kalksam içtiğim suya kadar çıkıyo lavaboya zor yetişiyorum ölecem bu bulantılardan mide boş olunca aşırı halsizlikte başladı zaten vardı halsizlik ama şimdi yataklık hastalar gibiyim 5 dakika ayakta duramıyorum başım dönüyo düşecek gibi hissediyorum sürekli yatıyorum ama geçecek gibideğil hastane çok yakın olmasına ragmen gidemedim bi odadan diğer odaya gidecek halim yok ölüyorum vallahi bu dokuz ay böyle geçerse bi deri bi kemik kalırım ben sanırım kiloda verdim yüzüm benzim beyazötesi kan kalmamış gibi birazdaha hastaneye gidemezsem ya açlıktan ölecem ya kusmaktan sabah iyi olursam ( en azından ayakta durabilecek kadar halim olursa) acile gidecem bu sıpa beni mahvetti iştah zaten hiç yok yemek yemek işkence zaten tatlı tuzlu ayırtetmeden sürekli istifra halindeyim bi bardak su alacak mecalim yok eşimde sabah yine şehir dışına gidiyo tek başıma kalıyorum annemlerde uzak yanıma gelebilecek kimse de yok ne olacak böyle bilmiyorum :18: Dua edin geçsin bi an önce kızlar ya mahfoldum kaç gündür sanırım en zor benimki geçiyor hiçbişey yiyemediğim için bebekte gelişmemiş olabilirmi ki bari o iyi olsa ben zaten ölü gibiyim benden bu kadar kızlar pc başında zor duruyorum giremezsem merak etmeyin öpüyorum herkesiiii

ayyy canımmm çok üzüldümmmm Allah sabırlar versin inşallah en kısa zamanda atlatır yeniden bebek sahibi olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…