bidahaki ay belli olur dedi.ya da emin olmadığı için söylemedi.sen gittin mi yakında?
canım ya geçmiş olsun.ben bayramdan beridir girmedim kk ya o yüzden haberim olmadı galiba.ama bu tür sıkıntıların sık sık olduğunu duymuştum.dikkat et kendine.bi iş yapma.özellikle yüksek bi yerden bişi almak uzanmak çok tehlikeliymiş.tekrar geçmiş olsun canım.Ben 12. haftada gidecektim normalde. ama cumartesi kanamam oldu acile gittim, hastaneye yatırdı ordaki doktor. dün ultrasona girdim normaldi her şey. kalpleri de atıyordu, çıkardı. benimkiler rahat durursa aralık ortaların doğru gitmeyeceğim doktora.
canım ya geçmiş olsun.ben bayramdan beridir girmedim kk ya o yüzden haberim olmadı galiba.ama bu tür sıkıntıların sık sık olduğunu duymuştum.dikkat et kendine.bi iş yapma.özellikle yüksek bi yerden bişi almak uzanmak çok tehlikeliymiş.tekrar geçmiş olsun canım.
bugün kocişimle bi bebek magazasına gittik hiçbirşey alamadan döndükne alacagımızı bilmiyoruz ki
ilk bebeğiniz mi?bugün kocişimle bi bebek magazasına gittik hiçbirşey alamadan döndükne alacagımızı bilmiyoruz ki
benimkinin biri 12 hafta 3 gün biride 12 hafta 4 günlük.öteki doktorum birinin gelişimi geride demişti ama bugün öğrendimki beraberler.tüm ölçüleri hemen hemen aynı.ikiz bebeklerde olurmuş canım.belki biri kız biri erkektir.ne dersin.kızlar narin olurlar.bi arkadaşımında öyleydi bi 10 gün gerideydi teki.doktor belki kız dır bu demiş.gerçektende zayıf olan kız diğeri erkek oldu.doktorun normal dediyse kafana takma bence.bidahaki ay toparlar o da kendisini.
doldurursun allahin izniyle ins canim benim duamdasin herzamansağol canım. 3 haftadır yatıyorum zaten. ne zaman biraz ayakta kalsam kanamam oluyor. annemi çağırdım o yüzden. sağolsın hiçbir şey yaptırmıyor bana. şu 3 ayı doldurabilsem biraz olsun rahalayacağım...
bencede bekle kiz cok erken daha ben oglustan kalan ic giyimlerini saklamistim onlar epey idare eder beni ama kiyafet yönünden yok helede kizi olursa ins saglikla neler alirim nelerbugün kocişimle bi bebek magazasına gittik hiçbirşey alamadan döndükne alacagımızı bilmiyoruz ki
cok sükür canim gözünaydin böyle tamamlarsin ins 9 ayida saglikla insselam kızlar.bugün araştırma hastanesine gittim.dahan önceden burada anlatmıştım.bebeklerin tekinde ense kalınlığı fazla demişti doktorum.ve beni araştırma hastanesine yönlendirmişti.tabi araya bayram girdi.bayramım altüst oldu.olumsuz düşüncelerle kendimi yedim tükettim.neyse bugün gittim araştırmaya.meşhur bi prof vardı.ona göründüm.bebeklerimin ikiside sağlıklıymış.ense ve boy kafa çaplarıda normalmiş.ne kadar rahatladım anlatamam.rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.
evet benimki büyüdü teyzesi senin kizinida allah bagislasinmaşallah yaa sende büyütmüşsün:) benimde kızım war daha 9 aylıkwe bi de 11+6 hamileyim:)
insallah onlarda büyüyecek bizlerde onlari görücez canim allahim saglikla almayi nasip etsin hepimize inskuzu, sevindim güzel heberle gelmene. benim de ultrason kağıtlarında yazıyor boyu. 4.86 cm.dir bence seninki.
seydam, seninki resmen bebek görüntüsünde ya, çok heyecanlandım görünce. benimkiler bu kadar net değil daha
seydam çok sağol. gerçekten hissediyorum manevi desteğini...
yakamozu ben de merak ediyorum. bulantılardan mı giremiyor acaba??? iyidir inşallah.
bilmiyorumki yinede yazrdi sanki neyse kötü düsünmeyelim hayirlisi olsun rabbim korusun
Canım,
CRL 48,6 mm.
GA 11w5d
G 58
DR 65
yazıyor o kadar..
Bi de aşağıda 376/376 yazıyor..
Ama doktor bişey söylemedi.
bişe yoktur ya yakomozda kociş yanındaydı ya ondan gırmemıstır bende ne zamandır gırmedım bulantılarım cok bıde dişim fena agrıyor ama aldırmıyorum artık offfff ömrumu yıcek yoksa bu diş agrısı
canım crl bebeğin boyu yani 4.86 cm
GA yazan da bebeğin haftası 11+5 günlüksünüz
diğerlerini bende bilmiyom bunları söyledi dr um
kız sen hala dr a gitmedinmi eğer apse varsa o da zararlı
kizlar yakamoz ne yapti acaba oda doktora gidecekti profiline baktim hic giris yapmamis ins bisey yoktur...
bircecim göbek topigindeki göbüsümün resmini düzelttim bakabilirsin))
yakamozu ben de merak ediyorum. bulantılardan mı giremiyor acaba??? iyidir inşallah.
bilmiyorumki yinede yazrdi sanki neyse kötü düsünmeyelim hayirlisi olsun rabbim korusun
Kızlar 2 gündür giremiyordum hastaneye gidecem dediğim gün öyle bi kusma bulantı yaşadımki ayakta duracak halim kalmadı sabah öğle akşam gece sürekli defalarca kustum mideye bi lokma bişey girse ne var ne yok hepsi çıkıyor 10. haftada bulantı azalıyor diyolar ama benimki daha beter azdı hiçbişey yiyemiyorum zorla bi iki lokma bişey yemeye kalksam içtiğim suya kadar çıkıyo lavaboya zor yetişiyorum ölecem bu bulantılardanbişe yoktur ya yakomozda kociş yanındaydı ya ondan gırmemıstır bende ne zamandır gırmedım bulantılarım cok bıde dişim fena agrıyor ama aldırmıyorum artık offfff ömrumu yıcek yoksa bu diş agrısı
herkese ii akşamlar..ben artık 2011 haziran annnesi değilim bugün kürtaj oldum..dün kalp atışlarını duyamadık çünkü..sizlere sağlıklı mutlu huzurlu günler diliyorum bebekleriniz ile................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?