2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok sevindim..Gerçekten bayram sana zehir olmuştur..Ama mutlu haberi almışsın..İnşallah bi sorun olmadan geçirirsin hamileliğini..

canım crl bebeğin boyu yani 4.86 cm
GA yazan da bebeğin haftası 11+5 günlüksünüz
diğerlerini bende bilmiyom bunları söyledi dr um

Canım ben de akşam burdan çıktım,devlet hastanesinin aciline gittim orda sordum...Panik atak var mı sende diyorlar..Adamı bekledim 20 dakika sezeryandaymış..Çıkınca sordum baya bi güldüler bana..Sonra oturduk doktorla çay içtik...Herşey normal görünüyor dedi..

Yakamoz benimkiyle aynı geçiyor hamileliğin..Benim de tansiyonum düşüyor sürekli 7-4 çıkıyor...
Ama ben dinlenmiyorum, bir de bişey yemiyorum..Her hafta serum yiyorum..Dün doktora gittim, bebişin gelişimi normal gidiyo dedi.Merak etme yani, bebek gelişiyordur..Sen kendine dikkat et yeter..2 gün hiç bir şey yemediğimi bilirim ben..
Gene de şükür, bebişim sağlıklı ya, duruyo ya, ben hiç şikayetçi değilim..Zaten baş dönmesiyle yaşamaya da alıştım artık..Kusmaya da...

günaydın offf kızlar bu bulantılar geçeceğine azıyo yaa sabah biraz su içeyim dedim acaip susamıştım kereta çok gördü herhalde agzımdan burnumdan çıktı hepsi ufff... dünde böleydi artık dayanamıorum ağlamaya başlıyorum sürekli...

iyi rahatlamışsındır cnm..sevindim senin adına

bana dua edin bi görünüp çıkmam lazım işlerimi toparlayayım sonra 10,30 da çıkıcam işten. geri döneceğim ama yazarım.

Ben dün bi daha gittim kızlar hastaneye..
Devlet hastanesine gittim, doğumhanenin önünde bekledim..Doktorum bişey anlatmadı resimlerden merak ediyorum diye..20 dakika bekledim, doktor sezeryan ameliyatındaymış.Çıktı, adam insaniyetli bişeymiş, gittim konuştuk işte..
Yalnız biz resimleri bilememişiz ters bakmışız..O kuyruğa benzeyen şey,kuzunun elleriymiş,ayakları değil..Ayakları diğer tarafta iki tane resme dikkatli bakınca parmak bile var..Doktor dedi, ayağının perdesi kalkmış, elleri daha perdeden ayrılmamış..Perdeler gitmeden hareket etmezmiş..O yüzden hareket etmiyormuş yani,onu da öğrendim..Bacakları tepede ayrık duruyor, zaten benden edepli bi bebek beklemiyorum..O kadar şey alıyorum da, yazın sırf bezle durdurcam çocuğu..4-7 cm.arasında olması gerekir bu hafta dedi..Seninki de gayet normal bi sorun yok dedi..
Kalbi atıyor muydu dedi,evet dedim..
Kalbi attıktan sonra ne desek boş dedi..Yaşıyor,sağlıklı dedi.Ense kalınlığı haftaya ölçülür, kıpırdamaz bu şimdi dedi..İçim rahatladı valla, iyi ki gitmişim orda beklemişim..
Bi de oturduk çay içtik doktorla...
Yalnız anlamadığım bişey var, bana herkes gülüyo yaaa....
Hususi bişey yapmıyom, burda siz glüyonuz, eşim gülüyo, doktorlar gülüyo...
Ultrasona bakarken tembel sıpam dedim diye doktorum da çok gülmüştü...

Bu ne ki, senin içtiğin su çıkıyo, ben hiç bişey yemeden içmeden öğürüyrorum..Midemin acı suyu çıkıyo ağzımdan burnumdan...

Bu ne ki, senin içtiğin su çıkıyo, ben hiç bişey yemeden içmeden öğürüyrorum..Midemin acı suyu çıkıyo ağzımdan burnumdan...

oda var zaten yaa dedim yavrum su içir bari yaa dedim.... inat olacak bu çocuk anası gibi ben yedikçe o çıkarttırıyo

kızlar dün akşam 2 kaçakta girmiş siteye oh biraz rahatladım. yakamoz ve bebekpoyraz iyi olmalarına sevindim...
ya ben çok gerginim yaa heyecandan midem bulanıyor. niye böyle oldum ki . sanki ilk gidicem daha 3 hafta önce gittim.

bence her gittigimizde bu tatli heyecan hep olucak..

Canım dün bende gergindim..Stres oluoruz sanırım..Bir de cezayı duyduk ya dün, o da biraz moralimizi bozdu..
Korkma,Allahın izniyle, gider gelirsin, iyi haberlerle inşallah...

günaydın arkadaşlarrrrr.
cumartesi olur mu ya bu hafta
hem doğum günüm, hem de bebişin kontrol günü...cinsiyetini gösterirse eğer çok anlamlı bir hediye almış olacam....
okuduğum kadarıyla erkekler çoğunlukta,
bana da erkek gibi geliyor ama Allah tan hayırlısı

inş. Cnm güzel haberlerle gelirsin..

İnşallah canım çok güzel haberler alırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…