selam kızlar.bugün araştırma hastanesine gittim.dahan önceden burada anlatmıştım.bebeklerin tekinde ense kalınlığı fazla demişti doktorum.ve beni araştırma hastanesine yönlendirmişti.tabi araya bayram girdi.bayramım altüst oldu.olumsuz düşüncelerle kendimi yedim tükettim.neyse bugün gittim araştırmaya.meşhur bi prof vardı.ona göründüm.bebeklerimin ikiside sağlıklıymış.ense ve boy kafa çaplarıda normalmiş.ne kadar rahatladım anlatamam.rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.
canım crl bebeğin boyu yani 4.86 cm
GA yazan da bebeğin haftası 11+5 günlüksünüz
diğerlerini bende bilmiyom bunları söyledi dr um
Kızlar 2 gündür giremiyordum hastaneye gidecem dediğim gün öyle bi kusma bulantı yaşadımki ayakta duracak halim kalmadı sabah öğle akşam gece sürekli defalarca kustum mideye bi lokma bişey girse ne var ne yok hepsi çıkıyor 10. haftada bulantı azalıyor diyolar ama benimki daha beter azdı hiçbişey yiyemiyorum zorla bi iki lokma bişey yemeye kalksam içtiğim suya kadar çıkıyo lavaboya zor yetişiyorum ölecem bu bulantılardanmide boş olunca aşırı halsizlikte başladı zaten vardı halsizlik ama şimdi yataklık hastalar gibiyim 5 dakika ayakta duramıyorum başım dönüyo düşecek gibi hissediyorum sürekli yatıyorum ama geçecek gibideğil hastane çok yakın olmasına ragmen gidemedim bi odadan diğer odaya gidecek halim yok ölüyorum vallahi bu dokuz ay böyle geçerse bi deri bi kemik kalırım ben sanırım kiloda verdim yüzüm benzim beyazötesi kan kalmamış gibi birazdaha hastaneye gidemezsem ya açlıktan ölecem ya kusmaktan sabah iyi olursam ( en azından ayakta durabilecek kadar halim olursa) acile gidecem bu sıpa beni mahvetti iştah zaten hiç yok yemek yemek işkence zaten tatlı tuzlu ayırtetmeden sürekli istifra halindeyim bi bardak su alacak mecalim yok eşimde sabah yine şehir dışına gidiyo tek başıma kalıyorum annemlerde uzak yanıma gelebilecek kimse de yok ne olacak böyle bilmiyorum :18: Dua edin geçsin bi an önce kızlar ya mahfoldum kaç gündür sanırım en zor benimki geçiyor hiçbişey yiyemediğim için bebekte gelişmemiş olabilirmi ki bari o iyi olsa ben zaten ölü gibiyim benden bu kadar kızlar pc başında zor duruyorum giremezsem merak etmeyin öpüyorum herkesiiii
Canım ben de akşam burdan çıktım,devlet hastanesinin aciline gittim orda sordum...Panik atak var mı sende diyorlar..Adamı bekledim 20 dakika sezeryandaymış..Çıkınca sordum baya bi güldüler bana..Sonra oturduk doktorla çay içtik...Herşey normal görünüyor dedi..
günaydın offf kızlar bu bulantılar geçeceğine azıyo yaa sabah biraz su içeyim dedim acaip susamıştım kereta çok gördü herhalde agzımdan burnumdan çıktı hepsi ufff... dünde böleydi artık dayanamıorum ağlamaya başlıyorum sürekli...
Bu ne ki, senin içtiğin su çıkıyo, ben hiç bişey yemeden içmeden öğürüyrorum..Midemin acı suyu çıkıyo ağzımdan burnumdan...
iyi rahatlamışsındır cnm..sevindim senin adına
bana dua edin bi görünüp çıkmam lazım işlerimi toparlayayım sonra 10,30 da çıkıcam işten. geri döneceğim ama yazarım.
kızlar dün akşam 2 kaçakta girmiş siteye oh biraz rahatladım. yakamoz ve bebekpoyraz iyi olmalarına sevindim...
ya ben çok gerginim yaa heyecandan midem bulanıyor. niye böyle oldum ki . sanki ilk gidicem daha 3 hafta önce gittim.
kızlar dün akşam 2 kaçakta girmiş siteye oh biraz rahatladım. yakamoz ve bebekpoyraz iyi olmalarına sevindim...
ya ben çok gerginim yaa heyecandan midem bulanıyor. niye böyle oldum ki . sanki ilk gidicem daha 3 hafta önce gittim.
inş. Cnm güzel haberlerle gelirsin..günaydın arkadaşlarrrrr.
Cumartesi olur mu ya bu hafta
Hem doğum günüm, hem de bebişin kontrol günü...cinsiyetini gösterirse eğer çok anlamlı bir hediye almış olacam....
Okuduğum kadarıyla erkekler çoğunlukta,
bana da erkek gibi geliyor ama allah tan hayırlısı
günaydın arkadaşlarrrrr.
cumartesi olur mu ya bu hafta
hem doğum günüm, hem de bebişin kontrol günü...cinsiyetini gösterirse eğer çok anlamlı bir hediye almış olacam....
okuduğum kadarıyla erkekler çoğunlukta,
bana da erkek gibi geliyor ama Allah tan hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?