göbeklerin olduğu topikte..
göbeklerin olduğu topikte..
kız ora neresi link versene bakiyim
eğer bu kadar kötüysen mutlaka bir doktora git canım bir komşundan falan yardım iste
nasil bulcam yaw orayi :) nerde
kızlar ben çok uyuyorum yaaa hala geçmedi bu uyku hali sizinde öylemi
çok uyuduğum için çok kilo alıyorum yiyip içip yatıyorum dr um çok kilo aldığımı söyledi ama dayanamıyorum tv izlerken bir bakmışım uyumuşum
çok uyuduğum için çok kilo alıyorum yiyip içip yatıyorum dr um çok kilo aldığımı söyledi ama dayanamıyorum tv izlerken bir bakmışım uyumuşum
kaç kilo aldın canım?
Ben hiç uyumuyorum ya..Gece 12 sabah 6..
O da ara ara uyanarak...
bende uyuyorum bıraksalar şimdi bile uyurum
2 kilo almışım dr um bunu 5 ayda alman gerekiyordu dedi
ama düşük riskim olduğu için hep istirahatteydim birde kullandığım ilaçlar barsak hareketlerimi neredeyse sıfırladı e göğüslerimde büyüdü o yüzden biraz hak vermiş bana ama yüzmeye git bu hızla almaya devam etme dedi
bende uyuyorum bıraksalar şimdi bile uyurum
bişy değilmiş canım ya 5 kilo alan var topikte, almamak lazım tabi özellikle ilk üç ayı kilo almadan bitirmek sonradan gelecek kilolar için önemli bi doktora gitsem bende tartılcam ya kilom ne alemde hiç bilmiyorum
bende kahvaltımıda yeni yaptım hava da yağmurlu şimdi yatsam akşama kadar uyurum heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?