2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

eğer bu kadar kötüysen mutlaka bir doktora git canım bir komşundan falan yardım iste

Van a yeni taşındık canım ya kapıcıdan başka kimseyi tanımıyorum öğleden sonra kötü olsamda taksi çağırıp giderim heralde başka türlü iyi olacagım yok benim

kızlar ben çok uyuyorum yaaa hala geçmedi bu uyku hali sizinde öylemi
çok uyuduğum için çok kilo alıyorum yiyip içip yatıyorum dr um çok kilo aldığımı söyledi ama dayanamıyorum tv izlerken bir bakmışım uyumuşum

benimde çok uykum geliyo bıraksalar uyucam ama yeme işi yok bende

canim esim artik yeter diyo..her aksam 9 da siziyorum resmen..cuma doktorum var kac kilo aldim bende cok merak ediyorum..

Ben hiç uyumuyorum ya..Gece 12 sabah 6..
O da ara ara uyanarak...

kaç kilo aldın canım?

2 kilo almışım dr um bunu 5 ayda alman gerekiyordu dedi
ama düşük riskim olduğu için hep istirahatteydim birde kullandığım ilaçlar barsak hareketlerimi neredeyse sıfırladı e göğüslerimde büyüdü o yüzden biraz hak vermiş bana ama yüzmeye git bu hızla almaya devam etme dedi

yakamozcum, çok geçmiş olsun. eşin gitmeden hastaneye götürseydi keşke, serum falan takarlardı. aile durumunu bilmiyorum ama 1 hafta da olsa birilerini yanına çağırabilsen keşke. kuzenin falan yok mu?

bişy değilmiş canım ya 5 kilo alan var topikte, almamak lazım tabi özellikle ilk üç ayı kilo almadan bitirmek sonradan gelecek kilolar için önemli bi doktora gitsem bende tartılcam ya kilom ne alemde hiç bilmiyorum

Ben hiç kilo almadım.Aksine 2 kilo verdim..Sonra serum yiyince o 2 kilo geri geldi.Şimdi aynı kilomdayım ama, pantolonlarım mümkün değil olmuyo.Göbek büyük geliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…