bişy değilmiş canım ya 5 kilo alan var topikte, almamak lazım tabi özellikle ilk üç ayı kilo almadan bitirmek sonradan gelecek kilolar için önemli bi doktora gitsem bende tartılcam ya kilom ne alemde hiç bilmiyorum
yakamozcum, çok geçmiş olsun. eşin gitmeden hastaneye götürseydi keşke, serum falan takarlardı. aile durumunu bilmiyorum ama 1 hafta da olsa birilerini yanına çağırabilsen keşke. kuzenin falan yok mu?
hayalbazın son mesajlarına baktım şimdi, midesi bulandığı için bilgisayarı açamadığını yazmış. kaybetmemiş yani bebeğini. seydam yanlış hatırladı herhalde.
canım çok ısrar etti ama ben o kadar kötüydüm ki değil ayakta duracak yataktan doğrulacak halim yoktu iyi hissedersem biraz gidecem doktora en azından serum filan takarlar bi annem bi babam bide ablam var 16 saat uzaklar bana annem babamın yanında kalmak zorunda babam yumurta bile kıramaz çünkü ablamında bebeği yeni doğdu gelse banamı bakacak kendine mi bebeğe mi bilmiyorum o yüzden tek başımayım mecburen kuzen desen çok ama hiçbiri ile yanıma gel kal diyecek kadar yakın değiliz uzak büyüdük hep o yüzden sanırım anlıycagın tek başıma kalmaya mahkumum ancak ben memlekete gidebilirim ama hem yolculuk yasak hemde 16 saat yolda hasta hasta ölürüm ben neyse geçecek elbet ya hep böyle kalacak değilim ama can sıkıcı oluyor işte süreç uzadıkça
bende ilk ay hiç kilo almamıştım bu ay 10 günde 1,5 kilo almışım
ikisinin sonucunu birleştirip bir sonuç çıkarıyorlar yani ikiside önemlibisey sorcam..bu ikili testte onemli olan ultrason degil mi..kan sonucu da onemli mi yoksa..
yakamoz Allah yardımcın olsun..Benim de kimsem yok, çok iyi anlıyorum seni.
eşinin ailesi tarafından gelebilecek yok mu
ikisinin sonucunu birleştirip bir sonuç çıkarıyorlar yani ikiside önemli
bişy değilmiş canım ya 5 kilo alan var topikte, almamak lazım tabi özellikle ilk üç ayı kilo almadan bitirmek sonradan gelecek kilolar için önemli bi doktora gitsem bende tartılcam ya kilom ne alemde hiç bilmiyorum
yakamoz Allah yardımcın olsun..Benim de kimsem yok, çok iyi anlıyorum seni.
biz tekiz zor yaaaaa
Evet ben beeeeeeeeen 5 kilo aldım.Ama inanın fazla çaba harcamadım. Yani türkçesi öyle abartı bir şekilde, 5 kilo alacak kadar yemedim. Su topladım.
Bünye meselesi zaten. Bazı gebeler ilk zamanlar fazla kilo alıp sonraları daha az kilo alabiliyormuş.
boşver gelmesinler seni daha çok hasta eder onlar
sen kendine bakarsın bir şekilde evde misafir olunca daha zor
benimkilerde sıraya girdi hepsi biliyor düşük riskim olduğunu her arayan sana gelicez diyo aralıkta full yatılı misafirim olacak
royalistte 5 kilo almış :) öyle yazmış göbüş topiğinde önemli olan diğer aylar canım boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?