2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Gökyüzü sen 3,5 aylık olmuşsn maşallah sana yaa
saol canım hepimiz inşallah 9 ayı sag saglım sagıklı tamamlarız
benim doktorumda hiç sormuyo akıntın varmı falan diye
sadece bir şikayetin varmı sormak istediğin varmı diyo sanırım onlarda biz söylemeyşnce sorun olmadığını düşünüyo

tamam ama benım ilk gebeligim ben nerden bilicem akıntının rengi önemlıymıs
kadın bana hamilelik hastalık deil agrın sızın olur deyıp gönderıyo
gitmicem bi daha ona

haklısın tabi söylenenlere bu kadar ilgisiz olmaması lazım
akıntım var diyosan hangi durumda anormal olduğunu söylemesi lazım
benimki ben bi şey sorduğumda açıklamasız bırakmıyo hiç ...içine sinmiyosa değiştir canım
hep içinde soru işareti olmasından iyidir

ya bence bu konuda özellikle doktorun cok ilgili olması gerekiyor
doktor için sıradan bir durum sonucta ama bizim için hayatımınızın en önemli olayı
bence baska birisine daha gidebilirsin ne bileyim

selam canlarım eşim geldidün akşam yorgunluktan bitik halde birde giyindiişe gitti (zabıta) komiseri kafaladığı için ayda 4,5kez işe gitmez kafasına göre.. zaten ayın 15 günü çalışıyo.. 5günde kaynatnca 10gün ya çalışıyo ya çalışmıyo..
bende doktora gideceğimşimdi ikili testim için kan wermem gerekiyodu gitmişken birde muayene olacağım bakim bızbızım napıyor:)
kızımıda kontrole götüreceğim bu ay dişlerden pek kiloa alamadı boncuğum..
benden böyle ha bide bizim marta anneleri topicinde aylin arkadaşım ikili testte free beta hcg değerine göre cinsiyetin bilineceğini idda ediyor onuda çok merak ediorum bakalım ne diyecek.. oğluşmu kızmı:)) rabbim hayırlısını wersin diliyorum..

canım geçmiş olsun. çevremde çok oldu kanaması olan hepsi de sağlıkla doğum yaptılar endişelenme.

sağol canım. benim çevremde de çok oldu. ablamın adet kanaması gibi gelmişti. ama insan korkuyor yine de.

ben çıkıyorum arkadaşlar. bakalım ne alemde benimkiler:) kendinize de bebişlere de iyi bakın

Valla kilolu görünüyo ama aslında 56 kiloyum, üzerimdeki hamiş pantolonu da 36 beden...
ama işte göbek fırladı..Aslında bebişim de geriden gidiyo, nasıl göbeğim çıkıyo anlamıyorum..

sağol canım. benim çevremde de çok oldu. ablamın adet kanaması gibi gelmişti. ama insan korkuyor yine de.

ben çıkıyorum arkadaşlar. bakalım ne alemde benimkiler:) kendinize de bebişlere de iyi bakın

Birce sen beni duymuş muydun,benim 3 gün parça parça kanamam oldu.Hamile olduğumu da bilmiyordum, doktor bebiş gelince miyomun birini iktirmiş dedi..Ama çok korkunçtu..Ceviz büyüklüğünde ciğer gibi..
Diceğim şu ki,Allah korudu mu koruyo..Ben ona inanıyorum,Allaha emanet ettim..Hiç moralini bozma, inşallah hayırlı haberlerle gelirsin..

zinkerbel,kuzucum göbüslerinizin masallahi var baktim biraz önce

gökyüzü canim girmedin kokkurrun bizi ins hersey yolundadir ins gecmisi okumadim ama
bircecim canim kanaman gecmemis ins bebislerin sagliklidir sen hangi puregeton ignesini vuruluyorsun acaba azmi geliyor ben brevaktit 1500 kullaniyorum rabbim yardimcin olsun canim

Son düzenleme:

kızlar burası çok yoğunlaştı işler..of çok da halsizim zaten çok hızlısınız takip edemiyorum. göbüşleri de çok merak ettim ama bakçak vaktim yok. sonra bakıcam ben de ekliycem. ben çıktım öpüyorum hepinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…