bak o zaman bacaklarının arasında çıkıntıya benzer bişey varmı yokmu...Eşim var diyo, ben yok diyyorum..Biz ne görmek istiyorsak onu görüyoruz...Maksat muhabbet olsun...
Kuzum nasıl oldun çok kustun mu bugün de?
Dün işten erken çıktm kızlar,eve gittim kocişle,arabadan indim, hoopp yere kapaklandım...Bayılmışım...
Allahtan arabanın önünde bayılıyom,evde olsa adam 2 kat aşağı nasıl indircek beni..Uyanığım ben.. :))
Sonra hastaneye götürmüş beni bu..Tam beni arabadan indiriyolar ayıldım dedim nooollluuyyooo....
Sakin olun hanfendi falan diyorlar...Yürürüm ben dedim binmem o sedyeyee.Ölmedim daha..
Yürüdüm girdim acile..Tansiyon fena olmuş gene.. Serum taktılar hemen..Serumu yiyince kendime geldim...
Bugün bomba gibiyim...Çok enerjiğim...
Beni serum paklıyoo, çocuk da doğunca serum yicek garibimm benden alışacak da...
buda bizim minik 2 li testde
ayy eğer öyleyse ölürüm vallahi benannemin daha betermiş ya o anlattıkça hakkını ödeyemem diyorum o konuda çekmiyim aman
yok canım yok en sevdiğim şeylerden bile tiksindim rahat rahat anlat sen afiyet şeker olsun...
kuzum senın ki kız
ya bende bilgisayarın basındayım sabahdan akasama kadar
ultrasyonada cok girdim ufff ne biliyim yaa cok vicdan azabı duyuyorum
ayy maşallah ya baya bebek olmuş bu..cok tatlı canım..gayette net..
saolun canlarımmmaşallah canım..
Seninkii baya büyümüş...Allah nazardan saklasın.
gökyüzüüüüüüü ay cok güzel yaaaa o bacakları ne güzel tombik tombikkkk
masallah ya Allah nazarlardan korusunnnnnn masallah ikinizede
ayyy özendim valla benim randevu ayın 15 inde
ama ultrasona aşerdim resmen
gökyüzüüüüüü maşallh bebişeee
kuzu cok cok cok geçmiş olsun(( dikkat et kendine
senin kızın olcak gibi geliyo banacok istiyorsun cünkü o annesini üzmez...
kuzum senın ki kız
ya bende bilgisayarın basındayım sabahdan akasama kadar
ultrasyonada cok girdim ufff ne biliyim yaa cok vicdan azabı duyuyorum
yakamoz ve kuzu gecmiş olsun yaa...kendinize dikkat edin..kuzu sen de ben uyumam gezerim coşarım deme artık biraz dinlen bence..hatta biraz izin al bak yemek yiyemediginiz için oluyor bu halsizlik..benim bulantılarım azaldı cok şükür valla iştahım acıldı..su da içmeye başladım..darısı başınıza..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?